χαμπιμπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έχω μια απορία.γινεται η σύνδεση desktop με netbook/laptop;να εμφανίζεται το desktop στην οθόνη laptop... (Ασχετο) φίλος μου είπε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει η Sony επίσημα εφαρμογή να κάνεις mirror vita-pc. Thanx
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 συνδεεις ενα καλωδιο HDMI ή DVI (αναλογα τι υποδοχες εχεις) απο τον "πυργο" του desktop , στην αντιστοιχη θυρα του Laptop
χαμπιμπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 φιλε αυτο γινεται και με νετβοοκ? με ταμπλετ κινητο γινεται?
bazzil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 συνδεεις ενα καλωδιο HDMI ή DVI (αναλογα τι υποδοχες εχεις) απο τον "πυργο" του desktop , στην αντιστοιχη θυρα του Laptop Η θύρα HDMI του laptop είναι έξοδος. Οχι είσοδος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 φιλε αυτο γινεται και με νετβοοκ? με ταμπλετ κινητο γινεται? Ναι γινεται με netbook εφοσον εχει τετοια θυρα (hdmi ή dvi). Εαν δεν εχει , τοτε υπαρχουν προγραμματα (πχ Splashtop - με ενα πρασινο λογοτυπο) που μεσω ιντερνετ κανει mirroring την οθονη ενος αλλου υπολογιστη-κινητου. Γινεται και με ταμπλετ και με κινητο , με την ιδια παλι εφαρμογη , μεσω του Google Play / AppStore Η θύρα HDMI του laptop είναι έξοδος. Οχι είσοδος. Πως γινεται αυτο ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ναι γινεται με netbook εφοσον εχει τετοια θυρα (hdmi ή dvi). Εαν δεν εχει , τοτε υπαρχουν προγραμματα (πχ Splashtop - με ενα πρασινο λογοτυπο) που μεσω ιντερνετ κανει mirroring την οθονη ενος αλλου υπολογιστη-κινητου. Γινεται και με ταμπλετ και με κινητο , με την ιδια παλι εφαρμογη , μεσω του Google Play / AppStore Πως γινεται αυτο ? Τι πως γινεται Η θυρα ειναι HDMI out ειναι για να δινει σημα οχι να περνει σημα απο αυτην την θυρα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 στανταρ εχω μπερδευτει τωρα. τεσπα. αλλο ειχα στο μυαλο μου . πασο
unforgiven Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απλο ειναι: ΔΕΝ γινεται να χρησιμοποιησεις την οθονη του laptop ως monitor του Desktop. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να χειριζεσαι το desktop απο το laptop μεσω δικτυου με καποιο προγραμμα οπως πχ Splashtop ή Teamviewer αλλα η αποκριση, αναλογα με το δικτυο σου, μπορει να ειναι αργη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα