dr_giwrgos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να αγοράσω το πολυμηχάνημα HP Envy 4520 . Το πολυμηχάνημα χρησιμοποιεί τα μελανοδοχεία hp 63. Ειναι προσφορά του eshop στο crazy - sundays. Η ερώτησή μου αφορά την αναγέμιση των hp 63 και την επανατοποθέτησής τους. Χρειάζονται reset? Ο εκτυπωτής τα αναγνωρίζει ή τα απορρίπτει και ζητάει εγκατάσταση genuine !!! Ρωτάω έτσι ώστε να γνωρίζω αν θα προτιμήσω άλλο μοντέλο με φθηνότερα original ink Cartridge. Απ οτι καταλαβαίνω βέβαια οι καινούριοι εκτυπωτές "κάνουν οικονομία" στην χρήση μελάνης σε σχέση με αυτά 5-αετίας κλπ. Προς το παρόν διαθέτω τον hp photosmart b010a απο το 2011. Με hp 364 ink cartridges. Εχω εκτυπώσει 50000 σελίδες με' στο νερό. Φυσικά άλλαξα μια κεφαλή εκτύπωσης. (50 €) και τον έπλυνα 3 φορές με τρεχούμενο νερό ώστε να καθαρίσει. Ο λόγος που θέλω να κάνω αλλαγή είναι λόγω αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης, wifi επικοινωνία (φορητότητα-βαρέθηκα τα καλώδια) , ανάλυση εκτύπωσης 1200x1200dpi (ο δικός μου είναι 600x600dpi) αλλά και οικονομικότερης εκτύπωσης όσο αναφορά την τεχνολογία της χρήση των ακροφύσιων της κεφαλής. Τέλος χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος--> 13 watt κατά την χρήση του. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το πλύσιμο έγινε διότι η προβληματική κεφαλή δεν μπορούσε να συγκρατήσει χρώμα και έτσι έχανε λίγο λίγο στο δοχείο-χώρο παρκαρίσματος της κεφαλής. Η κεφαλή έβγαλε πρόβλημα διότι κάποιες φορές εκτύπωνα με σχεδόν άδεια μελανοδοχεία κ λόγω της απίστευτης ευαισθησίας των ακροφυσίων της μειώθηκε η λειτουργικότητάς της. Φυσικά κατανάλωσα 4 λίτρα χρώμα συνολικά (1λίτρο black , yellow , magenda , cyan αντίστοιχα) Θα κατανάλωνα λιγότερο αλλά το πρόβλημα με την κεφαλή μου έχανε αρκετό χρώμα κατά την διαδικασία clean cartridgess Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2016 από dr_giwrgos
highpriest Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αν θέλεις μοντέλο με τα features του 4520 να πάρεις τον 4500 που κυκλοφορεί ευρέως στην Ελληνική αγορά και επίσης και τα μελάνια του. Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις καν να βρίσκεις μελάνια 63.
dr_giwrgos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις μοντέλο με τα features του 4520 να πάρεις τον 4500 που κυκλοφορεί ευρέως στην Ελληνική αγορά και επίσης και τα μελάνια του. Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις καν να βρίσκεις μελάνια 63. Ποια μελανοδοχεία χρησιμοποιεί αυτό το μοντέλο? Παρατήρησα 1200x600 dpi Εμένα με νοιάζει να τα γεμίζω μόνος μου, να τα επανατοποθετώ κ να μου επιτρέπει να εκτυπώνω χωρίς να μου ζητάει να βάλω καινούργια original καθώς το στιπάκι του θα θεωρεί πως έχει τελειώσει η στάθμη κ θέλει αλλαγή. Οπως περιέγραψα στο αρχικό...έχω χρώμα κ γεμίζω τα μελανοδοχεία κ εκτύπωσα όσα έγχρωμα ήθελα χωρίς "φόβο κ πάθος" κ με άριστης ποιότητας χρώμα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από dr_giwrgos
dr_giwrgos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παρατήρησα πως ο παρακάτω έχει τα ίδια χαρακτηριστικά κ μάλιστα με πιο οικονομικά μελανοδοχεία ALL-IN-ONE HP DESKJET IA 3635 F5S44C HP 652
bilham Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) edit: λάθος Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2016 από bilham
dr_giwrgos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Αγόρασα τον HP Envy 4520 και τελικά περιλαμβάνει τα μελανοδοχεία hp 302
bebis4 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 φιλε μου ενδιαφερομαι για τον ιδιο. ξερεις αν τα μελανακια εχουν και την κεφαλη μαζι?
highpriest Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 φιλε μου ενδιαφερομαι για τον ιδιο. ξερεις αν τα μελανακια εχουν και την κεφαλη μαζι? Τα 302 είναι μελανοκεφαλές, οπότε ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα