steliosdim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και παλι γραφω για ενα 2ο προβλημα που αντιμετωπιζω εκανα καποιες κινησεις μηπως και το διορθωσω αλλα δεν δουλεψε τιποτα και αποφασισα να το περιγραψω για να μου πειτε και τις γνωμες σας.Εχω ενα hp laptop μοντελο: dv6-6002ev το οποιο εδω και λιγο καιρο επιασε να freezαρει οταν το ζοριζω λιγο. Για παραδειγμα ανοιγω τον firefox κατεβαζω ενα αρχειο..εχω πολλες σελιδες ανοικτες και παω να ανοιξω ενα σχεδιο ή ενα αρχειο μουσικης δηλαδη κανοντας πολλα πραγματα ταυτοχρονα μου κολλαει τελειως δεν κουνιεται καν το ποντικι και πρεπει να τον κλεισω απο το κουμπι και να τον ξανανοιξω για να στρωσει. Αν τον δουλευω κανονικα μια μια τις εργασιες...σαν ενα μονοπυρηνο μηχανημα δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα στο να κολλησει..games που θεωρουνται βαρια στο να τρεξουν και γενικα games επειδη δεν παιζω δεν εχω δοκιμασει την αντιδραση του. Να προσθεσω οτι πριν 2 χρονια (καλοκαιρι 2014) αλλαξα σκληρο (εβαλα ssd samsung 840) γιατι αυτος που ειχε τα εφτυσε.. Επισης το τελευταιο διαστημα μου τα εφτυσε και η μπαταρια του πρεπει να παραγγειλω καινουρια. Αρχικα τον ανοιξα μεχρι το μεδουλι και καθαρισα ανεμιστηρια και αλλαξα παστα. Στη συνεχεια απενεργοποιησα ολα τα μη Microsoft services και οτι εφαρμογη τρεχει με το ανοιγμα του αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Τελος ετρεξα και memory και hard disk test απο τα utilities της hp που εχει στο bios δηλαδη πριν bootαρει το μηχανημα μπαινες στο bios και εχει διαφορα test εγω εκανα μνημης και δισκου αλλα μου βγηκαν και αυτα καθαρα και το προβλημα δεν διορθωθηκε.. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω εγω? Αν ειναι ευκολο να αποφυγω τον τεχνικο για λογους οικονομιας.. Παραθετω και φωτο με τα χαρακτηριστικα απο το bios. Ευχαριστω.
critel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Από αυτά που γράφεις το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι χρειάζεσαι επιπλέον ram. Ίσως και κάποιο format ή επαναφορά να βοηθήσει λιγάκι στην αρχή αλλά την ram δεν την γλυτώνεις
SPANK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Απο θέμα μνήμης εισαι οκ και επεξεργραστή δεν δικαιολογείται να κολλάει οπως λες , εντάξει αμα κάνεις πολλά πράγματα και ταυτόχρονα σίγουρα τρώει πολύ μνήμη αλλα απο τα λεγόμενα σου απο οτι καταλαβαίνει αλλο πράγμα ενοείς ... δοκίμασε με κανα malwarebytes και adwcleaner μηπως εχεις γεμίσεις trojan κτλπ
smpt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 να τον ανοίξεις και να καθαρίσεις τον ανεμιστήρα.
steliosdim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 δοκίμασε και χωρίς την μπαταρία Το δουλευω χωρις μπαταρια τωρα επειδη οπως εγραψα και στην αρχη εχει σχεδον χαλασει... Τελικα βρηκα πιο ειναι το προβλημα υστερα απο πολυ ψαξιμο, φταιει ο driver της radeon καρτας γραφικων...επειδη τον απεγκατεστησα τελειως δουλεψα με την intel Καρτα και δεν παρουσιασε κανενα κολλημα. Το θεμα μου τωρα ειναι να βρω ενα λειτουργικο driver δεν ξερω που να ψαξω...εβαλα τον τελευταιο που εχει στο site της η amd αλλα μου κολλαει και μονο στο welcome δεν μπαινει καν desktop...τραγικο
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Βάλε τον οδηγό της HP που περιέχει οδηγούς και για τις 2 κάρτες. Οι drivers από την amd δεν λειτουργούν γιατί δεν αναγνωρίζουν σωστά την κάρτα (amd) με αποτέλεσμα να μην δουλέυούν τα εναλλάξιμα γραφικά. Εδώ επέλεξε στα γραφικά τον πρώτο οδηγό και εγκατεστησέ τον αφου αφαιρέσεις τους προηγούμενους.
chrisangel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 το μηχανημα αυτο εχει 2 καρτες γραφικων και η Ati τα εχει παιξει για αυτο παγωνει. Δυστηχως για εσενα τον τεχνικο δεν γινεται να τον αποφυγεις κ προσεξε ποιον θα διαλεξεις.
steliosdim Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 το μηχανημα αυτο εχει 2 καρτες γραφικων και η Ati τα εχει παιξει για αυτο παγωνει. Δυστηχως για εσενα τον τεχνικο δεν γινεται να τον αποφυγεις κ προσεξε ποιον θα διαλεξεις. Υστερα απο επανεγκατασταση του οδηγου στο σημειο που ζοριζεται παγωνει αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα υπομονης ξεκολλαει και πεταει το μηνυμα που παραθετω σε φωτογραφια. Επισης θελω να ρωτησω..πηγαινω στη διαχειριση συσκευων και ενω εχω ενεργοποιημενη την ATI καρτα απενεργοποιω την Intel αλλα αντι να δουλεψει κανονικα το συστημα με πεταει σε pure mode δηλαδη σε περιβαλλον στο οποιο ανοιγει ο υπολογιστης αν δεν εχουμε εγκαταστησει κανεναν οδηγο καρτας. Με τα πολλα...φταει η καρτα γραφικων ? θελει οπωσδηποτε επισκευη? μπορω να κανω κατι εγω ή για προσωρινα να βαλω μονο driver της Intel και να το δουλευω ετσι μεχρι να εχω φραγκα για επισκευη? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα