Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο λαπτοπ της μητερας μου υπαρχει θυρα e-sata αυτη η θυρα μπορω να την χρησιμοποιησω με ανταπτορα που να βγαινει σε usb και να κανω μεταφορα αρχειων σε usb flash πιο γρηγορα απο οτι σε μια κλασικη θυρα usb 2 που μεταφερω; ή δεν γινεται; Επισης που αλλου μπορω να την χρησιμοποιησω αυτην την θυρα; . 

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου εγω βρηκα αυτο http://www.topsystems.gr/products/StarTech.com-3-ft-Power-eSATA-Male-to-eSATA-Male-and-USB-A-Female-Cable.html?ref=bestprice.grδινει και σε usb απο esata απο οτι βλεπω , αυτο δεν θα μπορουσε να δωσει μεγαλυτερη ταχυτητα αντιγραφης δεδομενων ; Επισης περα απο αυτην την θυρα αμα δεν την χρησιμοποιησω τι μπορω να βαλω για να μεταφερω στο υπαρχον usb flash που εχω με μεγαλυτερη ταχυτητα δεδομενων;. βρηκα αυτο https://iguru.gr/2015/02/23/44868/make-your-usb-drive-faster/ κανει κατι; ή οχι; 

Ξερω οτι γενικα παντα πρεπει να βγαζουμε με ασφαλη καταργηση το usb flash μας! . 

Δημοσ.

οκ ευχαριστω πολυ αρα προς το παρον θα παραμεινει αχρηστη για εμενα αφου δεν εχω κατι παραπανω! ( εχω ενα εξωτερικο σκληρο αλλα ειναι με usb! ) . 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα .

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ...

Αγόρασα αυτο το καλώδιο Link.png Site: E-satacable

Η μητρική που έχω δεν έχει E-sata υποδοχή , αλλά το Tower στο μπροστινό πάνελ έχει μια Ε-sata θύρα μαζί με 2 usb στην οποία

συνδέεις ένα τυπικό καλώδιο sata στην motherboard μαζί με 2 καλώδια που που είναι για τα usb που έχει.

προφανώς συνδέοντας το καλώδιο που αγόρασα δεν γίνεται τπτ , δοκίμασα και 3.5 σκληρό και 2.5 ,  κάνω κάτι λάθος ?

η χρειάζεται να αγοράσω κάτι άλλο ?

Edit : Μήπως χρειαζόταν αυτό το καλώδιο ? Link.png Site: E-sata

Δημοσ.

το e-sata χωρις ρεύμα δεν νομίζω να γίνεται να δουλέψει.

Το πρωτο καλώδιο που πόσταρες απορώ τι θα κάνει αφού η σατα θυρα δεν δινει ρευμα για να ξεκινήσει ο σκληρός.

μηπως απ την πίσω μεριά του καλωδιου εχει να συνδέσεις υποδοχή ρευματος απ το τροφοδοτικό;

επισης,αν γινει σωστά η σύνδεση αν η θυρα sata που έχει συνδεθεί η e-sata του κουτιού δεν ειναι Hot-swap θα πρέπει να πας στην διαχείριση συσκευών και να κάνεις αναζήτηση για συσκευές καθώς δεν θα την βρει απο μόνο του το σύστημα.

Δημοσ.

Ρεύμα δεν δίνει σίγουρα , δεν λειτουργεί ο σκληρός όταν το συνδέω..

Αν κατάλαβα καλά με ένα search που έκανα , υπάρχουν 2 εκδοχές  το απλό Esata και το Esata-p, το P  δινει 12v .

και συνδέεις μόνο το καλώδιο που αγόρασα

Ίσως το πρόβλημα να είναι στο front panel του tower ,να μην δίνει ρεύμα .

επειδή είναι μια ενιαία πλακέτα με τα usb που έχει , υπέθεσα ότι   τροφοδοτείτε από εκεί

Τέλος πάντων μάλλον θα πάω σε άλλη λύση , απλώς είπα να δοκιμάσω εάν λειτουργεί έτσι , ώστε να συνδέω τους σκληρούς που έχω για backup για πιο οικονομικά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...