Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει την φτηνή ASROCK AM1B-M και ψάχνω sata controler. Επειδή έχει μόνο μία βάση για κάρτα ραφικών αναρωτιέμαι εάν υπάρχει καποιος που μπορέι να κάσει σ' αυτή.

Επίσης εάν κάποιος γνωρίζει πως θα μπορούσα να μειώσω την κατανάλωση μνήμης (μάλλον η onboard κάρτα γραφικών). Με 2G διαβάζει 1,44 και με 4G διαβάζει 3,44

Ευχαριστώ

Επίσης αναρωτιέμαι εάν αυτό μπορεί να υποστηριχτεί

http://www.ebay.com/itm/Red-SAS-SFF-8484-32Pin-to-4-SATA-7Pin-HDD-Controller-Fanout-Cable-50cm-/331530519848?hash=item4d30c24528:g:f2UAAOSw3ydVzGrU

Δημοσ.

Όχι. Θα κάτσει στην μικρή θύρα.

attachicon.gifasrockmobo.JPG

Πρόσεχε τι λες και πως τα λες. Δεν φαίνεται σαν πρόταση αλλά ότι "δεν ταιριάζει στην μεγάλη της γραφικών"

Εάν πάρω αυτό θα "κάτσει" στη βάση της κάρτας γραφικών αν κατάλαβα καλά;

Και στις δύο μπορείς να την βάλεις, προτείνω την κάτω, την μικρή (Χ1)

Ετσι και αλλιώς με μόνο 4 lanes, αν βάλεις στην μικρή θα πέσει και η μεγάλη απο 4άρα σε 1 απο ότι γνωρίζω.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ.

Μήπως ξέρετε και για τις δύο άλλες ερωτήσεις μου:

πως θα μπορούσα να μειώσω την κατανάλωση μνήμης (μάλλον η onboard κάρτα γραφικών). Με 2G διαβάζει 1,44 και με 4G διαβάζει 3,44

Αναρωτιέμαι εάν αυτό μπορεί να υποστηριχτεί

http://www.ebay.com/...2UAAOSw3ydVzGrU

Δημοσ.
~Palpatin~

Έχεις δίκιο για την σύνταξη της πρότασης αλλά λόγω ταχύτητας....

Δεν γνωρίζω τον σκοπό του SAS και πριν σας ρωτήσω έψαχνα και έπεσα πάνω του.

Θα ψάξω στο bios και θα σου πω

Δεν κατάλαβα "θα πέσει και η μεγάλη απο 4άρα σε 1".

Οι γνώσεις μου δυστυχώς δεν επαρκούν. Καταβάλω φιλότιμες είναι η αλήθεια προσπάθειες αλλά οι εργατώρες που απαιτούνται δεν είναι στη διάθεση μου.

Να' στε καλά

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι η "παρατήρηση" για την σύνταξη της πρότασης πήγαινε στον φίλο "θερμοαπλωτή".

Εκανα λάθος δεν θα πέσει απο Χ4 σε Χ1, εκτός αν το έχει φορτώσει με πολλούς έξτρα ελενκτές η asrock.

Kabini-diagram.png

Οπότε βάζεις την κάρτα στην μικρή Χ1 θύρα, αν και ταιριάζει στην 4άρα. :)

Δημοσ.

Πρόσεχε τι λες και πως τα λες. Δεν φαίνεται σαν πρόταση αλλά ότι "δεν ταιριάζει στην μεγάλη της γραφικών"

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Δημοσ.

Welcome to my ignore List! :)

Δεν πειράζει.

Που το είπα απο πάνω, δεν το κατάλαβες, αλλά δεν είναι σημαντικό για να στο αναλύσω επι μακρος εδώ?

Well done!

cy0gk.jpg

Δημοσ.

Ελπίζω να μην αποτέλεσε η "ρήση" μου αφορμή αντιπαράθεσης μεταξύ σας.

Έψαξα στο Bios και τελικά βρήκα να το έχει σε auto. Μου έδινε επιλογές από 32M έως 2048 και επέλεξα το 32 οπότε τώρα διαβάζει 3,8G (άλλαξα και το monitor απο PCI σε ONBOARD). Βέβαια το δοκίμασα με linux και φαίνεται να μην έχει πρόβλημα. Ελπίζω και με τα WIN να ισχύει το ίδιο

Δημοσ.

Ελπίζω να μην αποτέλεσε η "ρήση" μου αφορμή αντιπαράθεσης μεταξύ σας.

Έψαξα στο Bios και τελικά βρήκα να το έχει σε auto. Μου έδινε επιλογές από 32M έως 2048 και επέλεξα το 32 οπότε τώρα διαβάζει 3,8G (άλλαξα και το monitor απο PCI σε ONBOARD). Βέβαια το δοκίμασα με linux και φαίνεται να μην έχει πρόβλημα. Ελπίζω και με τα WIN να ισχύει το ίδιο

Mπα, είναι ο χαρακτήρας μερικών ανθρώπων εδώ μέσα, μην μασάς :)

Εγώ θα το έβαζα σε 256-512 κτλ ;) 32 είναι πολύ λίγα IMHO.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...