Possible Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καήσπέρα πριν 1 εβδομάδα αγόρασα απο e-shop(κακή επιλογή ξέρω) έναν sandisk 120GB και όταν του έκανα έλεγχο με hdd sentinel μου έβγαλε health 15% αλλα έψαξα στο internet για παρόμοια προγράμματα όπως το hdd sentinel και μου τον έδειχναν οτι είναι 100% health και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω να τον επιστρέψω πίσω η το hdd sentinel δεν είναι αξιόπιστο (κάτι που θέλω να πιστεύω αλλα δεν έχω ενδείξεις οτι είναι αναξιόπιστο καθώς έκανα έλεγχο και σε άλλους 4 σκληρούς και ήταν ακριβές). Επίσεις έκανα format στον SSD και έβγαζε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Tι μου προτείνετε να κάνω?
Amix Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κατεβασε το προγραμμα που εχει η Sandisk και δες απο εκει.. Sandisk SSD Dashboard ειναι το προγραμμα. 1
Possible Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το έκανα αλλά μου έβγαλε οτι ο συγκεκριμένος δίσκος δεν δίνει λεπτομέριες για τον χρόνο ζωης του και τα λοιπά..
Amix Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κρατα backup και αν δεις να κανει περιεργα πραγματα τν πας πισω.
Possible Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οκ φιλαρακι σε ευχαριστώ που λες είχα κατεβάσει λάθος sandisk εφαρμογή κατεύασα αυτή που μου είπες και μου έβγαλε οτι είναι 100% υγιείς οπότε θα αρκεστώ σε αυτό και θα τον κρατήσω. 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καταρχην το e-shop δεν εχει σχέση με αυτό που ειναι μεσα σε ενα σφραγισμένο κουτι οποτε ας το αφησουμε στην ακρη... κατα δευτερον το hd sentinel για ssd δεν ειναι και οτι καλύτερο - και γενικά ειναι καπως δυστροπο με τους ssd τρίτον παντα μα παντα κατεβάζουμε το προγραμμα που συνοδευει το δισκο μας. το εκανες εν τέλει και ειδες οτι όλα ειναι κομπλε! 4
zevage Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 καταρχην το e-shop δεν εχει σχέση με αυτό που ειναι μεσα σε ενα σφραγισμένο κουτι οποτε ας το αφησουμε στην ακρη... κατα δευτερον το hd sentinel για ssd δεν ειναι και οτι καλύτερο - και γενικά ειναι καπως δυστροπο με τους ssd τρίτον παντα μα παντα κατεβάζουμε το προγραμμα που συνοδευει το δισκο μας. το εκανες εν τέλει και ειδες οτι όλα ειναι κομπλε! Μπορειτε να προτείνετε κάποιο προγραμμα σαν το sentinel, ισως πιο αξιόπιστο?
paylidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 οπως λεω πανω, εχω καταλήξει στο ότι το ιδανικο ειναι το προγραμμα του κατασκευαστη... 1
zevage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 οπως λεω πανω, εχω καταλήξει στο ότι το ιδανικο ειναι το προγραμμα του κατασκευαστη... Πηρα εναν Intenso 128gb. Δεν βρίσκω κατι απο τον κατασκευαστη.
WalkerSW Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση του sentinel?
zevage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση του sentinel? 420 pro σπασμενο
WalkerSW Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν πήγαινε σε εσένα το ερώτημα αλλά δεν πειραζει! Βρες την 4.70 είναι πιο!αξιόπιστη όσο αφορά τους ssd
zevage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν πήγαινε σε εσένα το ερώτημα αλλά δεν πειραζει! Βρες την 4.70 είναι πιο!αξιόπιστη όσο αφορά τους ssd Εχεις ιδεα που?
WalkerSW Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχω αλλά δεν μπορώ να σου πω λόγο των κανονισμός του φόρουμ. Το google όμως κάνει θαύματα! Να ένα σωστό ερώτημα. Τελικά ελέγχουμε ή όχι με το sentinel SSD; Εκδόσεις 4.60 - 4.70 είναι αρκετά αξιόπιστες με τους περισσότερους ssd
paylidis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πηρα εναν Intenso 128gb. Δεν βρίσκω κατι απο τον κατασκευαστη. τον εχω παρει και εγώ. Οχι δυστυχως ουτε εγω βρηκα κατι με μια πρώτη αναζήτηση αλλα δεν ασχολήθηκα περαιτέρω... καλα παει, καινουργιος ειναι, τι νοημα εχει να δω τι λεει το sentinel ή το κάθε σχετικο software?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα