George b Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα σας,πριν λιγο καιρο αλλαξε μια θεια μου που μενει απο κατω αλλαξε συνδεση και απο οτε το εκανε cyta αλλα λογο του οτι ηταν ετσι το πακετο δεν μπορει να αφαιρεσει το ιντερνετ μιας και χωρις το ρουτερ το τηλεφωνο δεν λειτουργει...εχω και εγω μια συνδεση ολα καλα...σκεφτομουν μιας και εχει ιντερνετ αλλα δεν το χρησιμοποιει για να μην πηγαινει χαμενο θα μπορουσα να συνδεσω και τα 2 networks δηλαδη το δικο μου με το δικο της ωστε να παιρνω και απο τις 2 συνδεσεις?ειναι εφικτο κατι τετοιο? να πω οτι στον υπολογιστη εχω συνθεθει με το δικο μου ιντερνετ μεσω Lan μιας και δεν εχει wifi..
johnmegarythmos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ωραια βαλε ενα powerline απο την θεια σου και βαλε και σε εσενα ενα ! αρκει να εισαστε στο ιδιο ρολοι και στην ιδια φαση και τα 2 σπιτια αλλιως βαλε ενα wifi extender στην θεια σου που να εκπεμπει wifi συνδεδεμενο με το router της και εσυ συνδεσου ακριβως απο πανω απο το σπιτι σου και σε αυτο το δικτυο . Παντως δεν ηξερα οτι η cyta δεν δινει wifi ρουτερ...
ca6mio Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 WiFi δεν έχει το pc του, όχι το router της cyta. Και σιγά που θα έχουν κοινο πίνακα τα διαμερισματα για να δουλέψει το powerline. Ουτε αν συνδεθεί ασύρματα αγοράζοντας μια wifi καρτα θα χρησιμοποιει ταυτόχρονα τις δυο συνδέσεις. Αυτό που θες δεν είναι απλό να γίνει. 1
George b Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 μαλιστα..το εψαξα κ γω λιγο περισσοτερο και οντως πολυ δυσκολο..μονο αν χρησιμοποιω την μια ως κυρια και την αλλη ως δευτερευον..ευχαριστω για τις απαντησεις σας !
kotsos72 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/345339/TP-LINK-TL-R470T-v1.html Αλλος ενας πολυ απλος τροπος αλλα θελει και οι δυο γραμμες να ειναι σε ether Και θα βγαλουν ethernet εννοειται
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 ωραια βαλε ενα powerline απο την θεια σου και βαλε και σε εσενα ενα ! αρκει να εισαστε στο ιδιο ρολοι και στην ιδια φαση και τα 2 σπιτια αλλιως βαλε ενα wifi extender στην θεια σου που να εκπεμπει wifi συνδεδεμενο με το router της και εσυ συνδεσου ακριβως απο πανω απο το σπιτι σου και σε αυτο το δικτυο . Παντως δεν ηξερα οτι η cyta δεν δινει wifi ρουτερ... Α.της cyta το ρουτερ ειναι wifi κανονικα. β.δυο διαφορετικα διαμερισματα στο 99,9 τις 100 εχουν διαφορετικο ρολοι αρα και πινακα. http://www.skroutz.gr/s/345339/TP-LINK-TL-R470T-v1.html Αλλος ενας πολυ απλος τροπος αλλα θελει και οι δυο γραμμες να ειναι σε ether Και θα βγαλουν ethernet εννοειται θα μπορουσε να εχει Repeater που να παιζει σε client οποτε να του δινει σε ethernet. μαλιστα..το εψαξα κ γω λιγο περισσοτερο και οντως πολυ δυσκολο..μονο αν χρησιμοποιω την μια ως κυρια και την αλλη ως δευτερευον..ευχαριστω για τις απαντησεις σας ! αυτο που λες ειναι Failover.αν δεις εδω https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Insomnia+load+balancer θα δεις οτι εχουν ανοιχτει στην ενοτητα διαδικτυο απειρα θεματα για Load balancer αν θελησεις να το ψαξεις.επισης εισαι σιγουρος οτι τις δινουν και ιντερνετ.επειδη η τηλεφωνια ειναι αλλο Pvc Πχ 8/36 αντι για 8/35 ειναι εφικτο να της δινουν κανονικα τηλεφωνια αλλα ναμην αφηνουν να παιξει το 8/35 για να εχει ιντερνετ. καλησπερα σας,πριν λιγο καιρο αλλαξε μια θεια μου που μενει απο κατω αλλαξε συνδεση και απο οτε το εκανε cyta αλλα λογο του οτι ηταν ετσι το πακετο δεν μπορει να αφαιρεσει το ιντερνετ μιας και χωρις το ρουτερ το τηλεφωνο δεν λειτουργει...εχω και εγω μια συνδεση ολα καλα...σκεφτομουν μιας και εχει ιντερνετ αλλα δεν το χρησιμοποιει για να μην πηγαινει χαμενο θα μπορουσα να συνδεσω και τα 2 networks δηλαδη το δικο μου με το δικο της ωστε να παιρνω και απο τις 2 συνδεσεις?ειναι εφικτο κατι τετοιο? να πω οτι στον υπολογιστη εχω συνθεθει με το δικο μου ιντερνετ μεσω Lan μιας και δεν εχει wifi.. εκτος αν μετα εχεις 2 Pc Οποτε πχ στο ενα κανεις αυτα που θες και στο αλλο πχ βαζεις τα downloads>η το ενα δικτυο το εχεις για τις ασυρματες συσκευες πχ κινητα απο γονεις αδερφια κτλ και την αλλη συνδεση την εχεις για σενα.αλλιως μετα Load balancer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα