Προς το περιεχόμενο

Το Nintendo NX φημολογείται ότι θα υποστηρίζει natively 900p στα 60fps και 4Κ streaming

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

που πήγαν άπατα όμως(N64, GAMECUBE)

-apato το Ν64?Οτι ναναι.

Επειδη ηρθε το psχ και καθαρισε δεν σημαινει οτι το N64 πηγε apato.

Ειναι σαν να λες οτι επειδη το ps4 εξαρχης μπροστα σε πωλησεις το xb1 εχει παει apato.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή επειδή έχει τύχει να έχει στην κατοχή της επιτυχημένα franchise (mario, dk, zelda, smash bros κλπ) αυτό είναι δικαιολογία να πουλάει low spec overpriced hardware; Κάποτε είχε από τα καλύτερα hardware και games.

Και ακόμα έχει από τα καλύτερα games. Ένα καλό game δεν ορίζεται από το δυνατό hardware, αλλά από το δυνατό gameplay. Και η Nintendo είναι η μόνη που το καταλαβαίνει αυτό, γι' αυτό και με υποδυέστερο hardware βγάζει ποιοτικότερα παιχνίδια.

• Like 5

Ολα για το θεαθηναι, η ουσια του gaming που ειναι το "διασκεδαζω" πηγε περιπατο στον βωμο της πωλησης ολο και περισσοτερου hardware και δυστυχως η nintendo ειναι η τελευταια που νοιαζεται για το αληθινο ρολο του παιχνιδιου και η μονη που μπορει να μας σωσει απο την υπερπληθωρα βαρετων games με σουπερ ντουπερ γραφικα αλλα διασκεδαση υπο του μηδενος.

Εμ ετσι ειναι.Να πληρωνει ο κοσμος τα 50-60ρια για παιχνιδια ακομα και 2+ετων και να σε αναγκαζει να εχεις αναγκαστικα και αλλη μια κονσολα/pc για τα υπολοιπα.

Επισης μαρεσει που βαζεις ολα τα παιχνιδια βαρετα με σουπερ γραφικα μεσα,οπως πχ Souls παιχνιδια,The Last Of Us,Final fantasy,Kingdom hearts,Ni No Kuni,Journey κλπ.

Επειδη το Call Of Duty και ποδοσφαιρακια εχουν σαρώσει σε πωλησεις να τα βαλουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.Ωραια λογικη.....

• Like 2

Ειναι προφανες οτι η επομενη κονσολα πρεπει να ειναι πανω κατω οπως τα παραπανω κυριως λογω κοστους.Μια κυκλοφορια κονσολας πανω απο τα 300-350ευρω(350ευρω πες σε day one και καλα) θα ηταν σκετη αυτοκτονια για την ιδια οσο καλα οικονομικα και να εχει λογω ανταγωνισμου.Ηδη εχει αποκτησει κακη φημη με τα καμωματα του φιλοδοξου μεν  αλλα αποτυχιας δε σε υλοποιηση και υποστηριξη Wii U.

Το μεγα κραξιμο που δεν εβγαλε Metroid παιχνιδι νομιζω τα λεει ολα ακομα και απο τους οπαδους της ιδιας της εταιριας.

Επισης ειπανε βγαζουν οι αλλες κονσολες remastered για να ειναι ευκολοτερη η μεταβαση στις νεες κονσολες τρωνε κραξιμο.Βγαζει η Nintendo 2 Zelda remastered και ο κοσμος χερεται....

Στον περισσοτερο κοσμο αρεσει το γεγονος οτι δεν διαφημιζονται στις κονσολες της τα Call Of Duty/BF,Pro/Fifa κλπ αλλα ειπαμε.....

Εμ ετσι ειναι.Να πληρωνει ο κοσμος τα 50-60ρια για παιχνιδια ακομα και 2+ετων και να σε αναγκαζει να εχεις αναγκαστικα και αλλη μια κονσολα/pc για τα υπολοιπα.

Επισης μαρεσει που βαζεις ολα τα παιχνιδια βαρετα με σουπερ γραφικα μεσα,οπως πχ Souls παιχνιδια,The Last Of Us,Final fantasy,Kingdom hearts,Ni No Kuni,Journey κλπ.

Επειδη το Call Of Duty και ποδοσφαιρακια εχουν σαρώσει σε πωλησεις να τα βαλουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.Ωραια λογικη.....

Τα είπαμε και στο άλλο thread αλλά τώρα παράλογος. Πες μου σοβαρά και ειλικρινά τώρα αν κάποιος είναι σοβαρότερος gamer αν του φτάνει μόνο ένα μηχάνημα. Γιατί αν θες να παίζεις τα callodutyποδοσφαιράκια σίγουρα σου φτάνει ένα μηχάνημα αλλά πέταξες και παιχνίδαι τύπου Ni no kuni, Kingdom Hearts κτλ κτλ και σε ερωτώ. Αν έχω π.χ. ΜΟΝΟ Xbox θα τα έχω αυτά ποτέ αν δεν επενδύσω και σε κάποια άλλη κονσόλα ή PC; 

Κατά τα άλλα επί του θέματος, μην τρέχετε να προλάβετε ορισμένοι, έχουν πέσει φήμες για τα πάντα όλα με αυτό το μηχάνημα οπότε ότι και να πούμε είναι άκυρο. Υπομονή κάποια στιγμή φέτος για την αποκάλυψη τουλάχιστον ως προς το τι θα είναι το μηχάνημα και επίσημα. 

Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα, δεν ειπα ολα, ειπα γενικα. Εσυ τα τσουβαλιασες. Σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις και μαλιστα οσα ανεφερες πως ξεχωριζουν ω τι εκπληξη δεν διαπρεπουν σε γραφικα! Μαλλον εδω πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι εννοουμε οταν λεμε σουπερ γραφικα γιατι σιγουρα πχ τα ff δεν ειναι μεσα.

Τα είπαμε και στο άλλο thread αλλά τώρα παράλογος. Πες μου σοβαρά και ειλικρινά τώρα αν κάποιος είναι σοβαρότερος gamer αν του φτάνει μόνο ένα μηχάνημα. Γιατί αν θες να παίζεις τα callodutyποδοσφαιράκια σίγουρα σου φτάνει ένα μηχάνημα αλλά πέταξες και παιχνίδαι τύπου Ni no kuni, Kingdom Hearts κτλ κτλ και σε ερωτώ. Αν έχω π.χ. ΜΟΝΟ Xbox θα τα έχω αυτά ποτέ αν δεν επενδύσω και σε κάποια άλλη κονσόλα ή PC; 

Κατά τα άλλα επί του θέματος, μην τρέχετε να προλάβετε ορισμένοι, έχουν πέσει φήμες για τα πάντα όλα με αυτό το μηχάνημα οπότε ότι και να πούμε είναι άκυρο. Υπομονή κάποια στιγμή φέτος για την αποκάλυψη τουλάχιστον ως προς το τι θα είναι το μηχάνημα και επίσημα. 

Δεν διαφωνω με αυτο που λες απλα ψιλο αλλαξανε οι καιροι,μεγαλώσαμε +αλλες υποχρεωσεις και το να συντηρεις πολλα μηχανηματα(ειδικα αν ειναι και επι πληρωμης το Online οπως στις 2 μεγαλες εταιριες) δεν ειναι και οτι το καλυτερο,ειδικα για τα Ελληνικα(δικα μας που μας ενδιαφερουν αλλωστε)δεδομενα. Προφανως και το ιδιο παει και σε αλλες περιπτωσεις πχ multiplatform σε pc και Exclusive σε Ps4/xbox/Nintendo αλλα δυστηχως για να μπορεσεις να παιξεις τα περισσοτερα παιχνιδια θες πολλα χρηματα αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα.

Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα, δεν ειπα ολα, ειπα γενικα. Εσυ τα τσουβαλιασες. Σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις και μαλιστα οσα ανεφερες πως ξεχωριζουν ω τι εκπληξη δεν διαπρεπουν σε γραφικα!

Καλο ειναι να τα αναφερουμε ομως και να μην μιλαμε γενικα ή με υποθεσεις,ειδικα οσον αφορα κουβεντα σε forums ομως.

-apato το Ν64?Οτι ναναι.

Επειδη ηρθε το psχ και καθαρισε δεν σημαινει οτι το N64 πηγε apato.

Ειναι σαν να λες οτι επειδη το ps4 εξαρχης μπροστα σε πωλησεις το xb1 εχει παει apato.

Πες τα φιλε γιατι μαλλον το παλικαρι θα ειναι κανας μπεμπης που δεν ξερει τι λεει. :P :P :P

• Like 3

Καλο ειναι να τα αναφερουμε ομως και να μην μιλαμε γενικα ή με υποθεσεις,ειδικα οσον αφορα κουβεντα σε forums ομως.

Οκ λοιπον, βαρετα games με super γραφικα: assasins creed syndicate (μια απο τα ιδια, εδω και χρονια ιδιο πραγμα με βελτιωμενα γραφικα, η ubi ειπε σταματω για ενα χρονο, ευτυχως),star wars battlefront (μετα απο λιγες ωρες λες πφφ τα ιδια και τα ιδια), watchdogs (τα σχολια περιττευουν), just cause 3 (δεν το λες και game αυτο με τοσο loading, ο ορισμος του boring), το τελευταιο dragon age (οταν ξεκινα λες ουαου,μετα χασμουριεσαι). Οριστε 5 στα γρηγορα.

Δεν διαφωνω με αυτο που λες απλα ψιλο αλλαξανε οι καιροι,μεγαλώσαμε +αλλες υποχρεωσεις και το να συντηρεις πολλα μηχανηματα(ειδικα αν ειναι και επι πληρωμης το Online οπως στις 2 μεγαλες εταιριες) δεν ειναι και οτι το καλυτερο,ειδικα για τα Ελληνικα(δικα μας που μας ενδιαφερουν αλλωστε)δεδομενα. Προφανως και το ιδιο παει και σε αλλες περιπτωσεις πχ multiplatform σε pc και Exclusive σε Ps4/xbox/Nintendo αλλα δυστηχως για να μπορεσεις να παιξεις τα περισσοτερα παιχνιδια θες πολλα χρηματα αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και πρέπει απλά να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό. Εγώ πράτω εδώ και κάποια χρόνια με αυτόν τον τρόπο: 

- Αγοράζω ότι μου κάνει κλικ στο μάτι και θέλω να παίξω

- Αγοράζω 5-10 τίτλους σε κάθε μηχάνημα που αποτελεί για τα δικά μου δεδομένα την αφρόκρεμα 

- είμαι κερδισμένος από όλες τις πλευρές γιατί ξόδεψα τελικά τα ίδια ή λίγα παραπάνω για να έχω την απόλυτη αφρόκρεμα και ελευθερία του να διαλέγω ότι θέλω εγώ κάθε φορά από οπουδήποτε. 

Μηχάνημα που τα έχει όλα δεν υπάρχει, οπότε διαλέγεις τι θες και παίρνεις κάτι και τελειώνεις. Καλά τις υποχρεώσεις τις παραβλέπω γιατί δεν έχει καμιά σχέση με το τι μπορούμε να κάνουμε ή όχι. Τώρα έχεις υποχρεώσεις, παλιότερα δεν είχες λεφτά για να έχεις και πολλά. Εγώ θυμάμαι εποχές που αγοράζαμε 2 παιχνίδια το χρόνο (το χρόνο φίλε) και τα λιώναμε σαν πούστηδες και απλά ανταλλάζαμε μεταξύ μας. 

• Like 3

Εγώ θα ήθελα απο την nintendo μια κλασσικά δυνατή παιχνιδομηχανή οπως το ps4 , xbox one κτλπ οπως έβγαζε δηλαδή παλιότερα βλέπε super nes κτλπ

Βλέπε και NGC

Ολα για το θεαθηναι, η ουσια του gaming που ειναι το "διασκεδαζω" πηγε περιπατο στον βωμο της πωλησης ολο και περισσοτερου hardware και δυστυχως η nintendo ειναι η τελευταια που νοιαζεται για το αληθινο ρολο του παιχνιδιου και η μονη που μπορει να μας σωσει απο την υπερπληθωρα βαρετων games με σουπερ ντουπερ γραφικα αλλα διασκεδαση υπο του μηδενος.

Μαλλον παιζεις τα λαθος παιχνιδια.Εγω οτι παιχνιδια εχω παιξει τα τελευταια χρονια τα ευχαριστηθηκα  και  μεσα σε αυτα καποια ειχαν και σουπερ γραφικα

• Like 2

Φαίνεται πως το ξεπέρασαν το 1080p και έκαναν την υπέρβαση ! Αντε Πάμε γερά μπακ το χαλφ next gen και αν δεν πιάσει και αυτό αφού δεν τους πολυνοιάζει φαίνεται το hardware,πάμε στα 640x480 με τρελό φραιμ ρειτ και 16bit αρχιτεκτονική για να δείχνει και σωστά native στις παλιές CRT τηλεοράσεις !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...