S0f0s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα Εχω ενα hp 550 με intel celeron m 1.73 Το λαπτοπ λειτουργούσε κανονικά (είχε θέμα στο wifi adapter αλλα όλα τα άλλα ήταν κομπλέ) Αφού κατέβασα το cpu-z και είδα το chipset (965), αποφάσισα να αγοράσω ένα T8300 να του βάλω. Αφού τον αντικατέστησα, πλέον το λαπτοπ δεν ανοίγει. Δοκίμασα να ξαναβάλω τον παλιό, αλλά ούτε με αυτόν λειτουργεί. Οταν το πατάω για να ανοίξει, ανάβει 7 φορές το πορτοκαλί φωτάκι και τέλος. Επίσης δοκίμασα να αλλάξω τις RAM αλλά πάλι τα ίδια. Η ερώτηση είναι αν υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας, καθώς είναι 2 όμοια socket αλλά ασύμβατα μεταξύ τους ηλεκτρικά. Το πρόβλημα είναι αυτό που περιέγραψα απο πάνω. Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα/πρόταση; Ευχαριστώ
S0f0s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλά εντάξει. εχει χαλάσει ο φορτιστής... Καήκαμε και απόψε καήκαμε και στα αποκαήδια κοιμηθήκαμε
kotsos72 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Celeron_M/430.html 1
S0f0s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μια και έστειλες αυτό το λίνκ, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στο dxdiag μου λέει ότι το chipset είναι το gl965, στο cpu-z μου βγάζει ότι είναι το gl960. To θέμα μου είναι ότι υπάρχουν 2 Celeron M 530. Αυτός και αυτός. Εγώ πως θα καταλάβω ποιόν επεξεργαστή/chipset έχω, ώστε να συμπεράνω αν θα κάνει ο t8300 που πήρα;
kotsos72 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τι χρωμα socket φορας εσυ?ασπρο m κοκκινο p και τον ακριβη αριθμο του μοτελου που εχεις η της μητρικης(κατω απο τη ram) http://www.hwinfo.com/download.php
S0f0s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 λοιπόν το ξανάνοιξα και είδα ότι το socket είναι το ροζ. Εβαλα και το hwinfo το οποίο και αυτό γράφει ότι είναι το gl960. Οπως και να χει, ο επεξεργαστής δούλεψε κανονικά. Ωστόσο τώρα μου κάνει άλλα κολπα. Με την πρώτη κατάφερα να κάνω φορμάτ και να βάλω τα 7. εβαλα και διάφορα άλλα προγραμματάκια και όλα κομπλε. Ωστόσο τώρα που το ξαναάνοιξα, δεν μπαίνει. Φτάνει στην εισαγωγική οθόνη (τις 4 τελείες που έρχονται από το βάθος) και κάνει restart. μετά την επανεκκίνηση μπαίνει στο windows. Επίσης παρατήρησα στην splash screen στο bios (εκεί που έχει το logo της ΗP) βγάζει στην πάνω γραμμή το γράμμα U πολλές φορές στη σειρά.
S0f0s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 όχι. θεωρείς ότι μπορεί να είναι χαλασμένο το πληκτρολόγιο και να το κάνει όλο αυτό; Ασχετα με το πληκτρολόγιο, έχω συνδέσει το touchpad και δεν το αναγνωρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα