Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λαμογιες που εχουν πεσει στην αντίληψη μου και μετα απο συζήτηση με χρήστες αλλα και απο προσωπική άποψη.

1)Βαζω ενα σετακι 9550 μαζι με μητρική σε μια τιμη που νομιζω οκ και ξαφνικα ενω πριν καιρό έψαχνα και εγω για το συγκεκριμένο σετ εμφανίζονται ως δια μαγείας καμια 10ρια ψεύτικες αγγελιες με παρόμοια για να ριξουν την τιμη με ποσα πολυ πιο κατω .....για να με παρουν να μου πουν οτι το δίνω ακριβά.(λαμογια μεταπωλητές)

2)Λαμογια νουμερο 2 πουλαει κάποιος μια μητρική και μετα απο καιρο τον παιρνει ο αλλος και του λεει ρε φιλε δεν παιζει θα στην στείλω πίσω να μου δώσεις τα χρηματα....... αλλα επειδη ο αλλος ειναι γατα με πεταλα και εχει βγάλει το συριακό της μητρικής που του πούλησε ο αλλος και του στέλνει μια ίδια αλλα καμένη οποτε περνει τα τέτοια του αντι για την επιστροφή χρηματων.(0 θεος αγαπαει το κλεφτη αλλα αγαπάει και τον νοικοκύρη)

3)Λαμογια νουμερο 3 παω το πρωί στο παζαρι και οτι σαβούρα μαζέψω απο τους γύφτους την πουλάω ως κελεπούρι σε καλη τιμη ....... μην ξεχάσετε να παρετε τον ρακοσιλλεκτη ιουλιου τη βρηκα στο παζαρι του ελεωνα και ποσα κέρδισα στον ινσομνια απο την πωληση τους...... ο νοών νοητο......

τελος αρκετοί όπως ειπώθηκε πιο πάνω έχτισαν ενα προφιλ με εκβιασμούς και εξαπατώντας αλλους χρηστες οποτε ποτε δεν μπορεις να εισαι σίγουρος για το τι θα αγοράσεις και τι θα πουλήσεις. το καλύτερο ειναι αν ειναι θεμιτό οπως κανω εγω να τους φωναξεις σπιτι σου η να πας και στο σπιτι του αλλου να στο δείξει απο κοντα αν προκειτε για hardware η εστω με συναλλαγή και ελέγχο απο κοντα τα υπόλοιπα ειναι λαχείο με ρισκο.

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λαμογιες που εχουν πεσει στην αντίληψη μου και μετα απο συζήτηση με χρήστες αλλα και απο προσωπική άποψη.

1)Βαζω ενα σετακι 9550 μαζι με μητρική σε μια τιμη που νομιζω οκ και ξαφνικα ενω πριν καιρό έψαχνα και εγω για το συγκεκριμένο σετ εμφανίζονται ως δια μαγείας καμια 10ρια ψεύτικες αγγελιες με παρόμοια για να ριξουν την τιμη με ποσα πολυ πιο κατω .....για να με παρουν να μου πουν οτι το δίνω ακριβά.(λαμογια μεταπωλητές)

2)Λαμογια νουμερο 2 πουλαει κάποιος μια μητρική και μετα απο καιρο τον παιρνει ο αλλος και του λεει ρε φιλε δεν παιζει θα στην στείλω πίσω να μου δώσεις τα χρηματα....... αλλα επειδη ο αλλος ειναι γατα με πεταλα και εχει βγάλει το συριακό της μητρικής που του πούλησε ο αλλος και του στέλνει μια ίδια αλλα καμένη οποτε περνει τα τέτοια του αντι για την επιστροφή χρηματων.(0 θεος αγαπαει το κλεφτη αλλα αγαπάει και τον νοικοκύρη)

3)Λαμογια νουμερο 3 παω το πρωί στο παζαρι και οτι σαβούρα μαζέψω απο τους γύφτους την πουλάω ως κελεπούρι σε καλη τιμη ....... μην ξεχάσετε να παρετε τον ρακοσιλλεκτη ιουλιου τη βρηκα στο παζαρι του ελεωνα και ποσα κέρδισα στον ινσομνια απο την πωληση τους...... ο νοών νοητο......

τελος αρκετοί όπως ειπώθηκε πιο πάνω έχτισαν ενα προφιλ με εκβιασμούς και εξαπατώντας αλλους χρηστες οποτε ποτε δεν μπορεις να εισαι σίγουρος για το τι θα αγοράσεις και τι θα πουλήσεις. το καλύτερο ειναι αν ειναι θεμιτό οπως κανω εγω να τους φωναξεις σπιτι σου η να πας και στο σπιτι του αλλου να στο δείξει απο κοντα αν προκειτε για hardware η εστω με συναλλαγή και ελέγχο απο κοντα τα υπόλοιπα ειναι λαχείο με ρισκο.

Εγώ πχ είμαι απατεώνας;

Γενικά δεν μπορείς να δώσεις μία απάντηση στο θέμα αγγελίες.

Είπαμε νομίζω ο καλύτερος τρόπος να περιοριστούν τα προφίλ και οι απατεώνες είναι ή σύνδεση λογαριασμού με το τηλέφωνο.

Να καθαρίσει 100℅ δεν γίνεται, όπως όμως δεν μπορεί να γίνει αυτόπου λες εσύ.

Εγώ πχ αγοράζω αρκετές φορές πραγματάκια ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρω τα ίδια στην Θεσσαλονίκη; Ή αυτό που λέτε για έλεγχο κτλπ προς Θεού.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφορές σαν τρελοί παιδιά. Δουλεύει πλέον, μέσα στην ώρα αν υπάρχει κάτι μεμπτό στον λογαριασμό τρώει μπαν, σε σχέση με παλιά που είχαν γραμμένο λίγο το θέμα αγγελίες.

Υπάρχουν ευήκοα ώτα. ;)

Δημοσ.

Δεν ξερω ποιος είναι και ποιος οχι .......... αλλα και να ανακαλύψω η να μαθω για  καποιον το θεμα ειναι πως θα το αποδείξω.....

Δημοσ.

Και ψάξε σε ποιο Ιντερνετ καφε ήταν.

Κοίτα οι περισσότεροι βαριούνται και το κάνουν απο το σπίτι. Εδώ βάζουν τα ίδια τηλέφωνα σε αγγελίες απο 3-4 προφίλ.

Δεν τους λες και σπίρτα. Ας ξεκινήσουμε απο τα απλά, τις αναφορές. Και δεν είναι απαραίτητο το ip, απλά όταν κάνουμε αναφορά, λέμε αναλυτικά γιατί.

Το λέω γιατί έχει τύχει να μπαναριστεί απατεώνας που πήγε με ψέματα και εξόφθαλμες τακτικές να μου φάει ένα pc. Αυτός όυτε ip ούτε τίποτα, αναφορά, αναλυτικά, και λογικά θα γίνει. Απλά μην απαξιώνουμε τις αναοφορές, μόνοι τους τι να προλάβουν να δούνε.

Δημοσ.

Δεν σώνεται η κατάσταση με τις αναφορές αν και προσωπικά με αναφορά που είχα κάνει σβήστηκε μια αρνητική αξιολογηση για δυναλλαγή που τελικά δεν έγινε.

Πες ότι πούλησα ένα προιον, πήρα τα χρήματα αλλά αυτός μου δίνει αρνητική γιατί και καλά το προϊόν είχε πρόβλημα. Πες μου εσύ τι άκρη θα βγει και ποιον θα πιστέψει ο Mod ποιος λέει την αλήθεια και τι σηνέβει τελικά.

Δημοσ.

Εκεί την πατήσαμε ^^. Και εγώ το είχα ρωτήσει και η απάντηση, οι αξιολογήσεις δεν είναι μόνο για να ευλογούμε τα γένια μας.

Αλλά είναι άσχετο με το thread.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι άσχετο?

Μπορεί να θεωρηθεί άσχετο γιατί λέμε για προστασία απο 2α-3α-πολλαπλά προφίλ, όχι ππρες αγοραστές.

Αν και σε μένα είχε τύχει, βάλε μου 50 ευρώ για να παραλάβω αντικαταβολή και να μην σου βάλω αρνητική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...