Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε το να μην βάζεις αγγελίες στην δουλειά και να το κάνεις στο σπίτι για μένα είναι μια λύση που λύνει το πρόβλημα, ο καθένας βέβαια το αξιολογεί διαφορετικά.

Εννοείς το να μην loggάρεις από την δουλειά. Είτε βάζεις αγγελία είτε postάρεις είτε απλά διαβάζεις ενώ είσαι logged in, "αποθηκεύεται" κανονικότατα η IP στο history του account σου αν δεν κάνω λάθος...

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά ώρες ώρες την απάντηση την ζητάνε.

Εστιάστε στο θέμα και αφήστε τα προσωπικά και το off topic
Εγώ μόνο εσένα βλέπω να μιλάς επί προσωπικού και να παραθέτεις μηνύματα άλλων χρηστών!

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι διαφορετικοί λογαριασμοί από την ίδια IP θα πρέπει να αποκλείονται αμέσως εκτός εάν έχει ενημερωθεί η διεύθυνση!

Παρακαλώ μείνετε στο θέμα και μην κουράζετε τους υπόλοιπους με το προσωπικά σας.

Κάνε ότι έχω κάνει και εγώ και βάλε με στο ignore list, όπως έβαλα εσένα. Μην ακούμε την γκρίνια.

Ναι πλέον θα ζητάω την άδειά σου και για να κάνω παράθεση άλλους, πέρα απο όταν θέλω να βάζω αγγελία. Κάτι άλλο?

Και όπως σου είπα έχουμε πάρει άδεια. Αλλά δεν κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις.Ούτε αυτό που λέει ότι ίδια ip έχουν και τα Ιντερνετ cafe, οπότε είναι ρίσκο να μπεις απο εκεί.

Αλλά ξέχασα εσύ μας αφήνεις να μπαίνουμε ινσόμνια μόνο απο το σπίτι μας.

Εννοείς το να μην loggάρεις από την δουλειά. Είτε βάζεις αγγελία είτε postάρεις είτε απλά διαβάζεις ενώ είσαι logged in, "αποθηκεύεται" κανονικότατα η IP στο history του account σου αν δεν κάνω λάθος...

Ναι και εγώ αυτό γνωρίζω.
  • Like 1
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι!

Επίσης που αλλού θα χρησίμευε η IP εκτός από το να βλέπουν οι mods αν είναι η ίδια σε διαφορετικούς χρήστες?

Πουθενά..

Η IP δεν δίνεται ποτέ, σε κανέναν και για κανέναν λόγο εκτός και εάν υπάρχει εισαγγελική παραγγελία..

• Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι!

Ναι αλλά εσείς λέτε να μην βάζει αγγελίες από την δουλειά, το οποίο δεν αλλάζει κάτι εφόσον μπαίνει για να διαβάσει το forum ενώ είναι logged in...

Η IP δεν δίνεται ποτέ, σε κανέναν και για κανέναν λόγο εκτός και εάν υπάρχει εισαγγελική παραγγελία..

Η dynamic IP, που έχει η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα, δεν χρησιμεύει σε κάτι. Το θέμα είναι η αντιστοίχιση της IP με τα στοιχεία συνδρομητή, το οποίο γίνεται μόνο από έναν ISP κι όχι από κάποιο site/forum/etc...
  • Like 1
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι!

Επίσης που αλλού θα χρησίμευε η IP εκτός από το να βλέπουν οι mods αν είναι η ίδια σε διαφορετικούς χρήστες?

Πουθενά..

Η IP δεν δίνεται ποτέ και για κανέναν λόγο εκτός και εάν υπάρχει εισαγγελική παραγγελία..

Είναι η ίδια όταν είσαι απο το ίδιο ρούτερ.

Δες περιπτώσεις.

• Καφετέρια
  • Αεροδρόμιο
  • Πανεπιστήμιο
  • Λιμάνι
  • Δουλειά
  • Internet Cafe

Και πολλά άλλα. Όσοι παίρνουν απο το ίδιο ρούτερ έχουν ίδιο mask απο όσο ξέρω. Ο snoob μου το είπε όταν τσέκαρε εμένα και τον συνάδελφο. Απο διαφορετικά pc και όμως ίδια ip.

Οπότε έτσι πρακτικά είναι επικίνδυνο να loggάρεις στον ινσόμνια απο κοινούς χώρους. Γιατί αν είναι άλλος μέσα, θα έχετε ίδιο ip. Καταλαβαίνεις γιατί ΜΟΝΟ απο το ip δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα?

Η dynamic IP, που έχει η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα, δεν χρησιμεύει σε κάτι. Το θέμα είναι η αντιστοίχιση της IP με τα στοιχεία συνδρομητή, το οποίο γίνεται μόνο από έναν ISP κι όχι από κάποιο site/forum/etc...

Και πάλι ένα ρουτερ δεν δείχνει το ίδιο ip, αυτό του provider, σε όλους? Συνεπώς όλοι οι συνδεδεμένοι δεν θα εμφανίζουν το ίδιο ip?

Σε τεστ στο Πανεπιστήμιο/Δουλειά πάντως το ίδιο ip φαίνεται.

Δημοσ.

Μα η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη και είναι να ενημερώνεις τους υπεύθυνους (όχι εσύ, γενικά μιλάω) όταν υπάρχει διαφορετικό acc με ίδια IP αλλιώς ban!

Βρες μου ένα μήνυμα μου που δεν το διευκρινίζω αυτό, μπορείς??

Επίσης καταλαβαίνεις ότι μπορούνε να λένε την άποψη τους όλοι ακόμη και αυτοί που δεν συμφωνούν μαζί σου?

Και είναι πολλοί άλλοι όπως βλέπεις εδώ που σου λένε για τις IP

Δημοσ.

Μα η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη και είναι να ενημερώνεις τους υπεύθυνους (όχι εσύ, γενικά μιλάω) αλλιώς ban!

Βρες μου ένα μήνυμα μου που δεν το διευκρινίζω,μπορείς??

Επίσης καταλαβαίνεις ότι μπορούνε να λένε την άποψη τους όλοι ακόμη και αυτοί που δεν συμφωνούν μαζί σου?

Και είναι πολλοί άλλοι όπως βλέπεις εδώ που σου λένε για τις IP

Ναι βρε άνθρωπε, απλά απο πάνω λέω ότι άθελά σου εμφανίζεις ίδια ip όταν συνδέεσαι απο κοινούς χώρους. Τι να ενημερώνεις τους μοδεράτορες, τώρα είμαι αεροδρόμιο σε public wifi? Αυτό λέω.

Άρα δεν μπορείς να κάνεις insta-ban με βάση το ip μόνο.

Κουβέντα κάνουμε, δεν δαγκώνω :)

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, είχα χρόνο και το βρήκα.

Κάτω κάτω σε αυτήν την σελίδα http://www.insomnia.gr/topic/274467-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-site/page-251 και την επόμενη.

Μην σας το λέω απλά, να το διαβάσετε και εσείς, στην μεταφορά όλο και κάτι χάνεται.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις πριν λιγο ειδα ενα τυπακο με 5 λογαριασμους και στους 3 εδινε και τηλεφωνο  :-)  ηταν απλας, νομιζω το τηλεφωνο ειναι το ιδανικο.

100% safe δεν ειναι αλλα θα βαλει φρενο σε πολλους. Οι επαγγελματιες θα αγοραζουν νουμερα στην τελικη και αυτους μονο εμεις μπορουμε να τους βαλουμε στην θεση τους, αλλωστε η μηνυση ειναι δωρεαν και συνηθως παει με 6μηνες αναστολη (3μηνες-5χρονια) οταν το ειχα δει οποτε δεν χανουμε τιποτα απο μια καταγγελια στην ΔΗΕ!!!!

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να βάλω περισσότερες από 2 αγγελίες στην κατηγορία Ρουχισμός. Βλέπω ότι δεν γίνεται. Μπορώ αν κλειδώσω μία από τις 2 που έχω βάλει ήδη, να προσθέσω μία ακόμη; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν γίνεται φίλε πρέπει να κάνεις υπομονή να περάσει η εβδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να βάλω περισσότερες από 2 αγγελίες στην κατηγορία Ρουχισμός. Βλέπω ότι δεν γίνεται. Μπορώ αν κλειδώσω μία από τις 2 που έχω βάλει ήδη, να προσθέσω μία ακόμη; Ευχαριστώ.

φτιάξε μια αγγελία-μαγαζάκι με πολλά ρούχα όπως κάνουν αρκετοί εδώ μέσα

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αυτο το site ειναι για τεχνικη πληροφορηση και βοηθεια και οχι site αγγελιων. Το προβλημα ειναι οτι το καθε βλημα η απατεωνας μπορει με το που θα εγγραφει,αμεσα να βαζει αγγελιες. Εκει ειναι η πληγη γιατι αυτου του τυπου οι ανθρωποι επιδωκουν αμεσα αποτελεσματα με τις αγγελιες τους.

Επομενως θα πρεπει οπως σε αλλα sites στην Ελλαδα η στο εξωτερικο η οπως ισχυε στο παρελθον και εδω,να μην μπορει να βαλει ενα μελος αγγελιες,αν δεν περασουν ,παραδειγματικα, 3 μηνες και αν δεν εχει ποσταρει 100 φορες.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αυτο το site ειναι για τεχνικη πληροφορηση και βοηθεια και οχι site αγγελιων. Το προβλημα ειναι οτι το καθε βλημα η απατεωνας μπορει με το που θα εγγραφει,αμεσα να βαζει αγγελιες. Εκει ειναι η πληγη γιατι αυτου του τυπου οι ανθρωποι επιδωκουν αμεσα αποτελεσματα με τις αγγελιες τους.

Επομενως θα πρεπει οπως σε αλλα sites στην Ελλαδα η στο εξωτερικο η οπως ισχυε στο παρελθον και εδω,να μην μπορει να βαλει ενα μελος αγγελιες,αν δεν περασουν ,παραδειγματικα, 3 μηνες και αν δεν εχει ποσταρει 100 φορες.

Ναι τότε θα υπάρχουν απατεώνες των 100 post αντί για απατεώνες των 0 post που είναι τώρα.

Δημοσ.

Ναι τότε θα υπάρχουν απατεώνες των 100 post αντί για απατεώνες των 0 post που είναι τώρα.

Δεν νομιζω,οι απατεωνες βιαζονται να πουλησουν και να αρπαξουν λεφτα απο κοσμο,σιγα μην κατσουν να ποσταρουν 100 φορες.Ασε που απο το τι γραφει κανεις φαινονται καποια πραγματα για την προσωπικοτητα του.

Παραδειγμα,εστω ενα νεο μελος,οχι υποχρεωτικα απατεωνας,ρωταει για overclocking επεξεργαστη η καρτας γραφικων και απο αυτα που γραφει,φαινεται οτι δεν ξερει τι του γινεται και εχει εγκληματισει απενταντι στο cpu. Οταν τον βαλει αγγελια μετα απο μερικους μηνες γιατι του εβγαλε τα ματια,μπορω εγω μεσω του ιστορικου του σαν μελος,να ανατρεξω στα posts του και να δω τι εχει κανει,γραψει και ετσι να τον αποφυγω. Οπως βλεπεις το  να αναγκασεις ενα νεο μελος να γραψει 100 posts που δεν ειναι δα κανενας τεραστιος αριθμος,βγαζει πολλαπλα χρησιμες πληροφοριες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...