Zandim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι ενεργο μέλος στο φορουμ αρκετα χρονια και συχνα πυκνα χρησιμοποιω το τμημα αγγελιων για να δινω παλαια πραγματα που δεν χρειαζομαι πλεον. Μετα απο ενα ατυχες γεγονος, οπου απλα με κρεμασαν σε αντικαταβολη, διαβασα ποσοι και ποσοι την εχουν πατησει. Φυσικα απο μερους μου εφταιξα που δεν κοιταξα για αξιολογησεις του αγοραστη, ομως το εκανα καλη πιστη διοτι τοσα χρονια δε μου ειχε τυχει ποτε κατι να παει στραβα. Βλεπω διαφορα λοιπον και διαβαζω πραμματα και θαματα, για διπλα προφιλ και λοιπα. Η προταση μυο ειναι πολυ απλη: Εφοσον θελουμε κάθε φυσικό ατομο να έχει 1 το πολυ προφιλ θα μπορουσε να γίνει πιστοποίηση μεσω τηλεφώνου. Τί εννοώ? αν δεν είσαι πιστοποιημένο μέλος δεν μπορεις να ανεβασεις αγγελια. Πολλοι το κανουν γιατι τους πιανει το οριο των 2 αγγελιων ανα εβδομαδα, πολλοι απλα κανουν δευτερα προφιλ για να κανουν απατεωνιες. Αν καποιος είναια αξιοπιστος δεν εχει λογο να μην πιστοποιησει το τηλεφωνο του, καθως ηδη θα το δωσει στον οποιονδηποτε θελησει να συναλλαχθει για κατι απο τις αγγελιες. Αν καποιος διαφωνήσει να το δωσει ειναι γιατι εχει 2ο προφιλ για να ανεβαζει πολλες αγγελιες, ή γιατι με καποιο αλλο προφιλ εχει κανει λαμογιες. Φυσικα θα μου πειτε υπαρχουν καποιοι που εχουν 2 και 3 αριθμους στο ονομα τους και θα συμφωνησω. Κι εγω εχω 2 στην τελικη. Ομως ποιος βαζει ολα του τα τηλεφωνα στις αγγελιες? Οτι ειναι εφικτο να γινει ειναι, οτι σιγουρα κοστιζει ισχυει επισης, καθως η υπηρεσια πιστοποιησης δεν ειανι τσαμπα και καποιος θα πρεπει να αφιερωσει χρονο για να το κανει. Νομιζω ομως οτι σαν κοινοτητα θα ειμαστε συνολικα πιο ωφελημενοι. Ακουω τις αποψεις σας. ΥΓ1 Για τα διπλα προφιλ θα μπορουσε να γινει και αλλιως καποια εξακριβωση. Είτε με διασταύρωση ip , είτε και με διασταυρωση σε στοιχεια τηλεφωνου ονοματος διευθυνσης που πιθανον εχουν δωθει με pm απο διαφορετικα προφιλ. ΥΓ. περιμενω τωρα κι εγω τα ελτα να μου γυρισουν το δεμα που εστειλα Κρητη και να ταλαιπωρηθω ξανα με την παραλαβη (ειναι ογκωδες) και να πληρωσω και τα χρηματα επιστροφης και να το ξαναβαλω αγγελια κλπ κλπ... 3
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Η πιστοποίηση γίνεται με στοιχεία μοναδικά. Είτε με αριθμ. Ταυτότητας είτε με ΑΜΚΑ. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. ΥΓ: Έπεσα και εγώ σε τέτοιο φρούτο αλλά νόμισε ότι είμαι ηλίθιος.
~Palpatin~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Συνέχεια αναφορές στα διπλά προφίλ με screenshot να το παραδέχονται, λινκς και τα λοιπά. Μόνο έτσι. Η ip αλλάζει με ένα reset στο ρούτερ. Πόσο μάλλον αν κάποιος μπαίνει απο Ιντερνετ café κτλ, τι θα αποθηκευσει, τους υπολογιστές? Θα μποορούσε Mac address αλλά... 2
hackerW32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 και αυτη αλλαζει αμα θες, το καλητερο ειναι με ταυτοτητα πιστεύω. αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει ο hal να εφαρμόσει κατι τετοιο
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Από τις καλύτερες προτάσεις που έχω ακούσει.. Δεν με παραξενεύει καθόλου που δεν βρίσκει πολλούς σύμφωνους............. 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Από τις καλύτερες προτάσεις που έχω ακούσει.. Δεν με παραξενεύει καθόλου που δεν βρίσκει πολλούς σύμφωνους............. Μπορεί η εγγραφή να γίνεται όπως ανοίγεις λογαριασμό στην τράπεζα. Να ζητάει το σάιτ ταυτότητα, εκκαθαριστικό και λογαριασμό ΔΕΚΟ! 5
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπα ενα τσεκαρισμα στο τηλεφωνακιι φτάνει ! οι απατεώνες που εχουν 10 λογαριασμους ας αγοράσουν και 10 νούμερα !
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπα ενα τσεκαρισμα στο τηλεφωνακιι φτάνει ! οι απατεώνες που εχουν 10 λογαριασμους ας αγοράσουν και 10 νούμερα ! Είναι οργανωμένοι πιστεύω, δεν έχουν μόνο ένα νούμερο. Τέλος πάντων, ό,τι και να λέμε οι αγγελίες έχουν ρίσκο, όταν παίρνεις μεταχειρισμένα το ξέρεις αυτό. Έτσι είναι παντού, ακόμα και στα σάιτ που έχουν μόνο αγγελίες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 [...] Η προταση μυο ειναι πολυ απλη: Εφοσον θελουμε κάθε φυσικό ατομο να έχει 1 το πολυ προφιλ θα μπορουσε να γίνει πιστοποίηση μεσω τηλεφώνου. Τί εννοώ? αν δεν είσαι πιστοποιημένο μέλος δεν μπορεις να ανεβασεις αγγελια. Πολλοι το κανουν γιατι τους πιανει το οριο των 2 αγγελιων ανα εβδομαδα, πολλοι απλα κανουν δευτερα προφιλ για να κανουν απατεωνιες. Αν καποιος είναια αξιοπιστος δεν εχει λογο να μην πιστοποιησει το τηλεφωνο του, καθως ηδη θα το δωσει στον οποιονδηποτε θελησει να συναλλαχθει για κατι απο τις αγγελιες. Αν καποιος διαφωνήσει να το δωσει ειναι γιατι εχει 2ο προφιλ για να ανεβαζει πολλες αγγελιες, ή γιατι με καποιο αλλο προφιλ εχει κανει λαμογιες. [...] Επειδή το θέμα αξιοπιστίας του τμήματος αγγελιών μας έχει απασχολήσει πολλές φορές και συνεχίζει να μας απασχολεί ακόμη και σήμερα, η συγκεκριμένη λύση εξετάζεται πολύ σοβαρά και έχει συζητηθεί πολλάκις στο παρελθόν. Είναι μια λύση που έχουν δει σε άλλους ιστότοπους που φιλοξενούν αγγελίες και έχουμε έλθει σε επαφή με τους εκεί υπεύθυνους οι οποίοι έχουν δει θετικά αποτελέσματα από την υπηρεσία. Πλην όμως, η εφαρμογή της δεν είναι τόσο απλή. Κατ'αρχήν θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστή βάση δεδομένων όλων των μελών που συμμετέχουν ή που θα θελήσουν στο μέλλον να συμμετάσχουν σε αγοραπωλησία μέσω αγγελιών. Η οποία να συνδέεται με την ήδη υπάρχουσα αλλά να μην είναι ίδια. Επιπλέον είναι μια λύση που είναι κοστοβόρα - υπάρχει ένας μηχανισμός software που θα πρέπει να στηθεί παράλληλα με τις αγγελίες, για να στέλνει τα μηνύματα επιβεβαίωσης και να επιβεβαιώνει τον χρήστη στις αγγελίες. Τέλος, είναι υπαρκτό και το πρόβλημα ύπαρξης διαφορετικών τηλεφωνικών συνδέσεων σε ένα πρόσωπο και η αντιμετώπισή του. Άλλοι ιστότοποι το αντιμετώπισαν πολύ απλά: όσες τηλεφωνικές συνδέσεις, τόσοι λογαριασμοί στις αγγελίες. και αυτη αλλαζει αμα θες, το καλητερο ειναι με ταυτοτητα πιστεύω. αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει ο hal να εφαρμόσει κατι τετοιο Το ζήτημα της αποστολής ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι αρκετά πιο πολύπλοκο νομικά. Τίθεται θέμα διατήρησης αρχείου προσωπικών δεδομένων, άδειας από την Αρχή και άλλα διάφορα, τα οποία δεν είναι του παρόντος.
Gaming_alone Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Διασταύρωση με ip ναι, αλλά υπάρχουν και σπίτια που μπορούν να μένουν 2-3 άτομα και να έχουν λογαριασμό όλοι στο insomnia. Σκέψου φοιτητές σε ΤΕΙ ΕΠΠ. Άρα κάπως θα πρέπει να δωθεί προσοχή. Με τα προσωπικά στοιχεία είναι αδύνατο. Γιατί; Ποιος σου διασφαλίζει την ασφάλεια τους. Είναι πολύ σημαντικά για αυτό είναι προσωπικά. Ίσως με κάποιο νομικό πλαίσιο και με ένα αριθμού κινητού να κόψεις λίγους διπλούς λογαριασμούς. Αυτοί όμως δεν είναι απατεώνες, απλά πουλάνε και δε θέλουν να έχουν όριο 2 αγγελίες/7 ημέρες. Ίσως λύση θα είναι να υπάρχει αριθμός μέσω τηλεφώνου που θα εξακριβώνει το νούμερο, και σε άτομα με 60+μηνύματα στο forum ή/και παλαιότερα των 2 ετών με πάνω από 60 συνδέσεις την διετία αυτή. + να γίνουν οι αγγελίες 5/7ημερες με αυτό το πλαίσιο. ΔΕΝ κάνουμε ποτέ αντικαταβολή χωρίς να μας έχουν βάλει τα μεταφορικά, ειδικά για μεγάλα ποσά. ΑΝ την πάτησες, φταις εσύ. That's life. Κλέφτες, απατεώνες και ασυνείδητοι θα υπάρχουν. Επίσης σαν τραγικό αντίκτυπο για το forum είναι να πέσουν οι επισκέψεις που έχουν. Με άλλα λόγια οι ιδιοκτήτες να χάσουν λεφτά από διαφημίσεις/promo και ότι άλλο. Δεν συμφέρει. Τέλος, υπάρχει νομοθεσία όπου σε ελεύθερη μετάφραση ο κατα συρροή πωλητής μεταχειρισμένων είναι έμπορος άρα πρέπει να κόβει και να αποδίδει φπα και 1002 άλλα. Εγώ προσωπικά δεν είναι κατα συρροή, και ούτε θέλω τα στοιχεία μου να μπουν σε μια βάση που με μια κλήτευση στοιχείων να με τρέχουν να δίνω φόρους επιτηδεύματος και άλλα. Και αν αναρωτιέσαι ποιος θα το καρφώσει, πίστεψε με υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις όταν πουλάς κάτι είναι: Αν συναντηθείτε σε κοινό χώρο, σε κανένα κεντρικό σημείο όπουνα νιώθεις ασφάλεια, πάρε και κανένα φίλο σου. Με αντικαταβολή με κατάθεση των μεταφορικών από πριν. Έχεις πολλές αξιολογήσεις και ξέρεις, δε τα λέω σε εσένα αλλά σε άλλους νέους.
Zaxaropoulosg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 παιδια το site δεν ειναι για αγγελιες ειναι τεχνολογικο forum τωρα αν εκμεταλευονται ορισμενοι εμποροι την δυνατοτητα αγγελιων τους βλεπεις οταν εχουν αγγελιες πχ μονο για κινητα και μονο αυτο σαν παραδειγμα λεει! ποσα κινητα να εχει καποιος που τα πηρε για ιδια χρηση...? και να θελει να τα δωσει!
patriot21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 παιδια το site δεν ειναι για αγγελιες ειναι τεχνολογικο forum τωρα αν εκμεταλευονται ορισμενοι εμποροι την δυνατοτητα αγγελιων τους βλεπεις οταν εχουν αγγελιες πχ μονο για κινητα και μονο αυτο σαν παραδειγμα λεει! ποσα κινητα να εχει καποιος που τα πηρε για ιδια χρηση...? και να θελει να τα δωσει! Ασχετο εντελως!Οι περισσοτερες αγγελιες ειναι τεχνολογικου ενδιαφεροντος,αρα αυτοματως καταριπτεται αυτο που λες! Δευτερον,αφου δεν ειναι για αγγελιες,γιατι επιτρεπονται? Τριτον.Ουτε chatting forum ειναι,αλλα αμα δεις τι γινεται στο 'μπλα μπλα',θα ξεχασεις οτι βρισκεται σε 'τεχνολογικο' φορουμ.. 1
Zandim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Επειδή το θέμα αξιοπιστίας του τμήματος αγγελιών μας έχει απασχολήσει πολλές φορές και συνεχίζει να μας απασχολεί ακόμη και σήμερα, η συγκεκριμένη λύση εξετάζεται πολύ σοβαρά και έχει συζητηθεί πολλάκις στο παρελθόν. Είναι μια λύση που έχουν δει σε άλλους ιστότοπους που φιλοξενούν αγγελίες και έχουμε έλθει σε επαφή με τους εκεί υπεύθυνους οι οποίοι έχουν δει θετικά αποτελέσματα από την υπηρεσία. Πλην όμως, η εφαρμογή της δεν είναι τόσο απλή. Κατ'αρχήν θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστή βάση δεδομένων όλων των μελών που συμμετέχουν ή που θα θελήσουν στο μέλλον να συμμετάσχουν σε αγοραπωλησία μέσω αγγελιών. Η οποία να συνδέεται με την ήδη υπάρχουσα αλλά να μην είναι ίδια. Επιπλέον είναι μια λύση που είναι κοστοβόρα - υπάρχει ένας μηχανισμός software που θα πρέπει να στηθεί παράλληλα με τις αγγελίες, για να στέλνει τα μηνύματα επιβεβαίωσης και να επιβεβαιώνει τον χρήστη στις αγγελίες. Τέλος, είναι υπαρκτό και το πρόβλημα ύπαρξης διαφορετικών τηλεφωνικών συνδέσεων σε ένα πρόσωπο και η αντιμετώπισή του. Άλλοι ιστότοποι το αντιμετώπισαν πολύ απλά: όσες τηλεφωνικές συνδέσεις, τόσοι λογαριασμοί στις αγγελίες. Το ζήτημα της αποστολής ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι αρκετά πιο πολύπλοκο νομικά. Τίθεται θέμα διατήρησης αρχείου προσωπικών δεδομένων, άδειας από την Αρχή και άλλα διάφορα, τα οποία δεν είναι του παρόντος. συμφωνω ακριβως με ολα οσα ειπες. εστω και το ενας χρηστης ανα τηλεφωνο νομιζω ειναι πολυ καλυτερο απο το υπαρχον ανεξελεκτο συστημα. Γνωριζω οτι υπαρχει κοστος, το αναφερα και πριν. Σιγουρα ειναι κατι που θα βελτιωνε το τμημα των αγγελιων. Και αν γκρινιαξουν καποιοι που το εχουν συστημα ας ανεβουν οι αγγελιες στις 3 ανα βδομαδα. Διασταύρωση με ip ναι, αλλά υπάρχουν και σπίτια που μπορούν να μένουν 2-3 άτομα και να έχουν λογαριασμό όλοι στο insomnia. Σκέψου φοιτητές σε ΤΕΙ ΕΠΠ. Άρα κάπως θα πρέπει να δωθεί προσοχή. Με τα προσωπικά στοιχεία είναι αδύνατο. Γιατί; Ποιος σου διασφαλίζει την ασφάλεια τους. Είναι πολύ σημαντικά για αυτό είναι προσωπικά. Ίσως με κάποιο νομικό πλαίσιο και με ένα αριθμού κινητού να κόψεις λίγους διπλούς λογαριασμούς. Αυτοί όμως δεν είναι απατεώνες, απλά πουλάνε και δε θέλουν να έχουν όριο 2 αγγελίες/7 ημέρες. Ίσως λύση θα είναι να υπάρχει αριθμός μέσω τηλεφώνου που θα εξακριβώνει το νούμερο, και σε άτομα με 60+μηνύματα στο forum ή/και παλαιότερα των 2 ετών με πάνω από 60 συνδέσεις την διετία αυτή. + να γίνουν οι αγγελίες 5/7ημερες με αυτό το πλαίσιο. ΔΕΝ κάνουμε ποτέ αντικαταβολή χωρίς να μας έχουν βάλει τα μεταφορικά, ειδικά για μεγάλα ποσά. ΑΝ την πάτησες, φταις εσύ. That's life. Κλέφτες, απατεώνες και ασυνείδητοι θα υπάρχουν. Επίσης σαν τραγικό αντίκτυπο για το forum είναι να πέσουν οι επισκέψεις που έχουν. Με άλλα λόγια οι ιδιοκτήτες να χάσουν λεφτά από διαφημίσεις/promo και ότι άλλο. Δεν συμφέρει. Τέλος, υπάρχει νομοθεσία όπου σε ελεύθερη μετάφραση ο κατα συρροή πωλητής μεταχειρισμένων είναι έμπορος άρα πρέπει να κόβει και να αποδίδει φπα και 1002 άλλα. Εγώ προσωπικά δεν είναι κατα συρροή, και ούτε θέλω τα στοιχεία μου να μπουν σε μια βάση που με μια κλήτευση στοιχείων να με τρέχουν να δίνω φόρους επιτηδεύματος και άλλα. Και αν αναρωτιέσαι ποιος θα το καρφώσει, πίστεψε με υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις όταν πουλάς κάτι είναι: Αν συναντηθείτε σε κοινό χώρο, σε κανένα κεντρικό σημείο όπουνα νιώθεις ασφάλεια, πάρε και κανένα φίλο σου. Με αντικαταβολή με κατάθεση των μεταφορικών από πριν. Έχεις πολλές αξιολογήσεις και ξέρεις, δε τα λέω σε εσένα αλλά σε άλλους νέους. Η λυση με τον ελεγχο ip εχει μονο νοημα οταν εμπλακουν διωξη ηλεκτρονικυο εγκληματος κλπ. Για το 2 συμφωνω απολυτα. Για το 3 ειναι πιθανον μια βελτιωση να βαζουν αγγελιες οσοι εχουν ας πουμε έστω 10 ποστς. Το τηλεφωνο ομως το θεωρω αποδοτικοτερο μεσο. Την πατησα σαν προταρης, ισχυει. Ημουν αθωος βασικα. Γνωριζω οτι εχω ευθυνη και οτι ολος ο κοσμος δεν ειανι αθωος οπως εγω. Δεν πειραζει, το παθημα ειναι μαθημα. Δε θα πεθανω κι ολας. Απλα μιας που την πατησα και το εψαξα ειδα οτι θα μπορουσε να υπαρξει μια βελτιωση σε αυτο τον τομεα μιας και απ οτι φαινεται υπαρχουν κρουσματα συχνα πυκνα. Δεν ειναι ας πουμε οτι την παταει 1 το μηνα στις 2000 συναλλαγες που μπορει να γινονται. Μαλλον ειναι παραπανω. Κανενα τραγικο αντικτυπο δε θα εχει στο φορουμ αν εφαρμοστει. Διοτι αυτοι που εχουν 2πλα και 3πλα προφιλ ειναι ας πουμε 50-100 ατομα. Απο αυτους θα βγαλει χρηματα το φορουμ? Δε νομιζω. Αλλωστε αυτοι δεν πατανε στις διαφημισεις, αλλα μπαινουν μονο στις αγγελιες για να κανουν τη δουλεια τους. Για τους κατα συρροην πωλητες ισχυει αυτο που λες. Προσωπικα δε θεωρω οτι θα μου ζητησουν φπα αμα πουλησω 50€ πραγματα αυτο το μηνα. Ρωτα ενα δικηγορο. Μπορει ας πυομε καθε μηνα να αγοραζω αμαξια και να τα πουλαω ακριβοτερα. Εκει θα με αναζητησει κανεις? Και που ξερει αν εγω τα πουλαω ακριβοτερα για τι τα επισκευαζω και εν τελει εχω ζημια οταν τα πουλαω? Ειναι πολυ ανοιχτο το θεμα ποτε θεωρειται καποιος κατα συρροην πωλητης. Ενα τηλεφωνο ειπαμε να εξακριβωσει καποιος για να μπορει να βαζει αγγελιες, μη φερνεις την καταστροφη. Αφου ετσι κι αλλιως αμα θελησουν να σε ψαξουν θα σε βρουν οτι εισαι κατα συρροην πωλητης. Με την ιδια λογικη που αμα θελουν μας κλεινουν ολους μεσα επειδη κατεβαζουμε torrents. Ετσι απλα. Η να βρουν ποτε βριζεις καποιον στο facebook και αυτοματως να σου γινεται μηνυση. Καλο?
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ θα πρότεινα και την δημιουργία ενός thread οπου θα γίνεται γνωστοποίηση των κινητών (απο την στιγμή που το γράφουν στην αγγελία δεν είναι προστατευόμενο προσωπικό δεδομένο) των απατεώνων. Χαλασμένα κτλ, όχι δεν παρέλαβε σε αντικαταβολή. Υπάρχει πχ άτομο που έχει κάνει 16 προφίλ τους τελευταίους 3 μήνες και πουλάει χαλασμένα προιόντα σε συμφορουμήτες. Τον έχω εντοπίσει απο το κινητό και με αναφορές σβήνεται κάθε φορά το προφίλ αλλά αυτός κάνει άλλο. Πρέπει τέτοιες περιπτώσεις να γνωστοποιούνται έστω σε ενεργά μέλη του φόρουμ, για να μην υπάρχει μόνο ένας που κυνηγάει συνέχεια στις αγγελίες (πχ εγώ) αλλά αρκετοί. Ο συγκεκριμένος πχ πουλησε χαλασμένα πράγματα στον Λευτέρη, στον Sheo, σε αρκετούς, δεν τίθεται θέμα "shit happens", το έχει κάνει δουλειά. Θα μου πείτε υπάρχουν αξιολογήσεις, αλλά σας ερωτώ γιατί να κάνω εγώ αρνητική και να φάω αρνητικές απο 15 προφίλ για εκδίκιση ενώ ο κύριος θα κάνει άλλον λογαριασμό καθαρό σε 2 μέρες? 3
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Διασταύρωση με ip ναι, αλλά υπάρχουν και σπίτια που μπορούν να μένουν 2-3 άτομα και να έχουν λογαριασμό όλοι στο insomnia. Σκέψου φοιτητές σε ΤΕΙ ΕΠΠ. Άρα κάπως θα πρέπει να δωθεί προσοχή. Με τα προσωπικά στοιχεία είναι αδύνατο. Γιατί; Ποιος σου διασφαλίζει την ασφάλεια τους. Είναι πολύ σημαντικά για αυτό είναι προσωπικά. Ίσως με κάποιο νομικό πλαίσιο και με ένα αριθμού κινητού να κόψεις λίγους διπλούς λογαριασμούς. Αυτοί όμως δεν είναι απατεώνες, απλά πουλάνε και δε θέλουν να έχουν όριο 2 αγγελίες/7 ημέρες. Ίσως λύση θα είναι να υπάρχει αριθμός μέσω τηλεφώνου που θα εξακριβώνει το νούμερο, και σε άτομα με 60+μηνύματα στο forum ή/και παλαιότερα των 2 ετών με πάνω από 60 συνδέσεις την διετία αυτή. + να γίνουν οι αγγελίες 5/7ημερες με αυτό το πλαίσιο. ΔΕΝ κάνουμε ποτέ αντικαταβολή χωρίς να μας έχουν βάλει τα μεταφορικά, ειδικά για μεγάλα ποσά. ΑΝ την πάτησες, φταις εσύ. That's life. Κλέφτες, απατεώνες και ασυνείδητοι θα υπάρχουν. Επίσης σαν τραγικό αντίκτυπο για το forum είναι να πέσουν οι επισκέψεις που έχουν. Με άλλα λόγια οι ιδιοκτήτες να χάσουν λεφτά από διαφημίσεις/promo και ότι άλλο. Δεν συμφέρει. Τέλος, υπάρχει νομοθεσία όπου σε ελεύθερη μετάφραση ο κατα συρροή πωλητής μεταχειρισμένων είναι έμπορος άρα πρέπει να κόβει και να αποδίδει φπα και 1002 άλλα. Εγώ προσωπικά δεν είναι κατα συρροή, και ούτε θέλω τα στοιχεία μου να μπουν σε μια βάση που με μια κλήτευση στοιχείων να με τρέχουν να δίνω φόρους επιτηδεύματος και άλλα. Και αν αναρωτιέσαι ποιος θα το καρφώσει, πίστεψε με υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις όταν πουλάς κάτι είναι: Αν συναντηθείτε σε κοινό χώρο, σε κανένα κεντρικό σημείο όπουνα νιώθεις ασφάλεια, πάρε και κανένα φίλο σου. Με αντικαταβολή με κατάθεση των μεταφορικών από πριν. Έχεις πολλές αξιολογήσεις και ξέρεις, δε τα λέω σε εσένα αλλά σε άλλους νέους. Τι λες ρε φίλε. Σκέφτεσαι μόνο αυτούς που πουλούν? Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν αυτοί που αγοράζουν. Έχεις την εντύπωση ότι όλοι μένουν στην Αθήνα? Το θέμα είναι σοβαρό και μερικοί γράφετε ότι θέλετε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις