Johnboy21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδια μου καεικε η καρτα γραφικων και μεχρει να μαζε4ω λεφτα να παρω μια καινουργια θα ηθελα να σας ρωτησω εαν μπορω να παι2ω καποια παιχνιδια μεχρει τοτε !! Φυσικα εχω συνδεσει την οθονη μου σε on board καρτα γραφικων της μητρικης και πχ παιχνιδια οπως το pes 14-15 δεν μου τα παιζει ενω το crysis 1 το παιζει κανονικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο μηπως ξερετε καποιο τροπο για να μπορω να παιξω και το pes 14-15 ?? Ευχαριστω
SOAD1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 παιζει crysis και δεν παιζει το pro? σε τι settings το εχεις ρυθμισει?
MechaCorn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδια μου καεικε η καρτα γραφικων και μεχρει να μαζε4ω λεφτα να παρω μια καινουργια θα ηθελα να σας ρωτησω εαν μπορω να παι2ω καποια παιχνιδια μεχρει τοτε !! Φυσικα εχω συνδεσει την οθονη μου σε on board καρτα γραφικων της μητρικης και πχ παιχνιδια οπως το pes 14-15 δεν μου τα παιζει ενω το crysis 1 το παιζει κανονικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο μηπως ξερετε καποιο τροπο για να μπορω να παιξω και το pes 14-15 ?? Ευχαριστω Εάν η onboard gpu δεν σηκώνει το παιχνίδι τότε δεν μπορείς να κανείς κάτι πέρα από το να χαμηλώσεις τις ρυθμίσεις. 1
Johnboy21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 παιζει crysis και δεν παιζει το pro? σε τι settings το εχεις ρυθμ δεν μου το ανοιγει καν μου βγαζει ενα παραθυρο που μου λεει πως ολα ειναι οκ εννοω cpu και ολα τα αλλα κι μου εχει κοκκινισμενη την gpu και λεει πως δν μπορει να ανοιξει !! Εάν η onboard gpu δεν σηκώνει το παιχνίδι τότε δεν μπορείς να κανείς κάτι πέρα από το να χαμηλώσεις τις ρυθμίσεις. ρυθμισεις εννοεις μεσα απο το game! κοιταχτε την φωτο ! να δειτε τι μου λεει
MechaCorn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δεν μου το ανοιγει καν μου βγαζει ενα παραθυρο που μου λεει πως ολα ειναι οκ εννοω cpu και ολα τα αλλα κι μου εχει κοκκινισμενη την gpu και λεει πως δν μπορει να ανοιξει !! ρυθμισεις εννοεις μεσα απο το game! Googlαρε pes 15 minimum requirements και δες εάν η onboard είναι αρκετή. Ναι εννοώ ρυθμίσεις μέσα στο game αλλά για να μην το παίζει καθόλου σημαίνει ότι δεν μπορείς να το τρέξεις όσο χαμηλά και αν είναι οι ρυθμίσεις (εάν είναι αυτό όντως το πρόβλημα)
Johnboy21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εδώ είσαι φίλος ευχαριστω φιλε μου θα κοιταξω ! Εδώ είσαι φίλος και παλι δυστυχως δεν παιζει !!! μηπως ειναι μονο για το pes 16?? εγω το δοκιμασα στο pes 14 και δεν εγινε τιποτα παντως
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Κατέβασε αυτό http://www.tommti-systems.de/go.html?http://www.tommti-systems.com/main-Dateien/files.html εκεί που είναι το 1. πάτα να ψάξεις το εκτελέσιμο του παιχνιδιού,μετά ποιο κάτω εκεί που λέει VendorID και DeviceID βάλε τα αντίστοιχα που δείχνει από δίπλα,διάλεξε μια στην τύχη,μπορείς να βάλεις και από άλλες κάρτες αλλά θα πρέπει να ψάξεις αυτά τα δύο στοιχεία. Τέλος πατάς το run και αν είσαι τυχερός θα τρέξει. Το όλο πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι δεν αναγνωρίζει την κάρτα σου οπότε την απορρίπτει εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα