Προς το περιεχόμενο

disk error press any key to restart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.

Σημερα κατα την εκκινηση του υπολογιστη μου με λειτουργικο win xp μου εβφαλε την ενδειξη DISK ERROR PRESS ANY KEY TO RESTART  σαφως μετα το πατημα οποιοπυδηποτε κουμπιου ειχα παλι το ιδιο αποτελεσμα.τι μπορει να φταει?πιθανες λύσεις?

Δημοσ.

οχι δεν εχω ξεχασει καρτι.εχει πραγματοποιηθει μια διακοπη ρευματος τελικα μπορεσα και ξεκινησα τον υπολογιοστη κανονικα δουλεψε αλλα μετα απο τοξν τερματισμο που τον εκανα κατα την εκκινηση μου βγαλε αυτο το μνμ.υπαρχει περιπτωσει αν βαλω σε αλλη θεση sata το καλωδιο να λυθει το προβλημα?τι πρακτικο μπορω να κανω και πως μπορω εστω να σωσω τα δεδομενα μου?

Δημοσ.

οχι δεν εχω ξεχασει καρτι.εχει πραγματοποιηθει μια διακοπη ρευματος τελικα μπορεσα και ξεκινησα τον υπολογιοστη κανονικα δουλεψε αλλα μετα απο τοξν τερματισμο που τον εκανα κατα την εκκινηση μου βγαλε αυτο το μνμ.υπαρχει περιπτωσει αν βαλω σε αλλη θεση sata το καλωδιο να λυθει το προβλημα?τι πρακτικο μπορω να κανω και πως μπορω εστω να σωσω τα δεδομενα μου?

μαλλον ο δισκος τα παιξε και δεν θα σωθει με αλλαγη θυρας. δοκιμασε να βαλεις το δισκο σε αλλο υπολογιστη και να τρεξεις καποιο diskcheck και μετα να δεις αν μπορεις να παρεις δεδομενα. 

Καλο κουραγιο

Δημοσ.

Μη πολύ ζορίζεις το δίσκο με άνοιξε κλείσε αν είναι στα τελευταία του. Θα μπορούσες να το βάλεις σα δευτερεύων σκληρό σε ένα άλλο υπολογιστή να πάρεις τα δεδομένα σου. Αν τον έχεις ακόμα ανοιχτό κατέβασε και το HD sentinel να δεις την υγεία του. Ένας άλλος τρόπος θα ήταν να φορτώσεις Hiren's που είναι live έκδοση linux αν το κατέχεις και να πάρεις τα δεδομένα σου σε έναν εξωτερικό δίσκο.

• Like 2
Δημοσ.

Με ένα live λειτουργικό όπως λέει ο φίλος λέω κι εγώ να δοκιμάσεις. Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ το mint.

Αν πάρεις τα αρχεία σου δοκίμασε να ξαναπεράσεις τα windows ή να κάνεις μια επιδιόρθωση από την κονσόλα. Μπορεί να είναι software το πρόβλημα και όχι hardware.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ειναι η/υ απο super market και εχω προγραμματα της singular logic πως μπορ να κανω την επιδιορθωση του σκληρου αν τρεχω live εκδοση linux?ενδεχομενως να χρειαστω εκ νεου το dvdrw

Δημοσ.

Το hiren θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε αυτή τη περίπτωση. Μπορείς να κάνεις ένα image με clonezilla και βάζοντας ένα καινούριο δίσκο να δουλέψει πάλι χωρίς πρόβλημα. Είναι όμως διαδικασία που χρειάζεται να ξέρεις να τη κάνεις και θέλει και την ανάλογη προσοχή. Πρώτα όμως θα πρέπει να δεις ότι ο δίσκος είναι οκ ή όχι. Αν μπορέσεις να τον ανοίξεις και να δοκιμάσεις κάποιο εργαλείο σαν το hdsentinel να δεις υγεία θα ήταν το ιδανικότερο. Το πιθανότερο είναι να είναι ο δίσκος αλλά πρώτα πρέπει να το δεις σίγουρα.

Δημοσ.

τωρα το pc δεν ανοιγει δλδ μενει σε αυτη την εικονα disk error  πια ειναι η ακριβη προτεινο0μενη διαδικασια που πρεπει να κανω?

καμια βοηθεια?

Δημοσ.

Καλό θα ήταν αφού η κατάσταση είναι έτσι να δοκιμάσεις ή την live έκδοση που σου είπαμε πιο πάνω όπως είναι το hiren's ή το mint που είπε και ο zio και να δεις αν ο δίσκος αναγνωρίζεται και αν το "βλέπει" 'η να το βγάλεις τελείως και να το βάλεις σε ένα άλλο υπολογιστή να τσεκάρεις αν το βλέπει ή όχι.

Δημοσ.

Δοκίμασε να πατήσεις f8 κατά την εκκίνηση και από το μενού να δοκιμάσεις το safe mode και την τελευταία γνωστή σωστή ρύθμιση που λέει. Μήπως και ανοίξει.

Δημοσ.

καλησπερα και παλι!

τελικα καταφερα να διαβασω το σκληρο.η υγεια του..100% οποτε?τι μπορει να φταιει?

καμια απαντηση?

Δημοσ.

Μπορεί να είναι software θέμα, δοκίμασες με το f8; Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις μια επιδιόρθωση με το δισκάκι εγκατάστασης των windows ή ακόμα και επανεγκατάσταση χωρίς format

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...