Προς το περιεχόμενο

Kingston SSDNow V300 480GB @124,99€ [You.gr]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα δεις αλλα οπως σου ειπαν και ποιο πανω πρεπει να αλλαξεις το mode απο ide σε ahci μεσα απο το bios

Αλλα θα πρεπει να αλλαξεις και κατι απο το registry των Windows αλλιως θα σου πεταξει BSOD

http://www.insomnia.gr/topic/512485-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-ahci-%CF%83%CE%B5-windows-7-vista/

Κανε την αλλαγη με τον δισκο που εχεις τωρα μπας και δεις διαφορα και γλυτωσεις τα χρηματα για αγορα νεου δισκου.

Το άλλαξα πριν λίγο μέσα από το bios μόνο και δεν bootare.

Οπότε κάνω την αλλαγή και επανέρχομαι με νέο benchmark.

post-298811-0-93597300-1453903466_thumb.png

To άλλαξα. Οι διαφορές μικρές.

Btw σε windows 10 δεν μπόρεσα να τον κάνω με τον τρόπο με την αλλαγή στο registry και βρήκα έναν άλλο τρόπο ψάχνοντας απλά σε safe mode boot και μετά σε κανονικό.

Άρα πάμε σε 850 evo? :P

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το άλλαξα πριν λίγο μέσα από το bios μόνο και δεν bootare.

Οπότε κάνω την αλλαγή και επανέρχομαι με νέο benchmark.

To άλλαξα. Οι διαφορές μικρές.

Btw σε windows 10 δεν μπόρεσα να τον κάνω με τον τρόπο με την αλλαγή στο registry και βρήκα έναν άλλο τρόπο ψάχνοντας απλά σε safe mode boot και μετά σε κανονικό.

Άρα πάμε σε 850 evo? :P

Να κανεις edit και να βαλεις μεγαλυτερη εικονα να το δουν αυτοι που λενε οτι ειναι μια χαρα δισκος και οτι ολοι εμεις ειμαστε κακοι και θελουμε να ψοφησει ο γαϊδαρος της Kingston. :-)

Δημοσ.

Να κανεις edit και να βαλεις μεγαλυτερη εικονα να το δουν αυτοι που λενε οτι ειναι μια χαρα δισκος και οτι ολοι εμεις ειμαστε κακοι και θελουμε να ψοφησει ο γαϊδαρος της Kingston. :-)

Να φαίνεται και το background μου δηλαδή? :P

Παίζει ρόλο το ότι τον έχω σε SATA 2? Ή δεν έχει σημασία?

EDIT: Σκέφτηκα μόνος μου για 5 δευτερόλεπτα παραπάνω, το SATA 2 είναι 300MB/s, σε ταχύτητα δίσκου χαμηλότερη, λογικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο όπως και στην περίπτωση μου σωστά?

Άρα ίσως δεν αξίζει αναβάθμιση σε evo αν πρόκειται για SATA 2?

Δημοσ.

Και το sata 2 παιζει ρολο και αν δεν εχεις κανει εγκατασταση το RST (Rapid Storage technology)

Εχουμε βγει off topic και θα μας κραξει ο Γιαννης. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο δίσκος πάρτε τον γρήγορα (μπας και εξαντληθεί και ησυχάσουμε απ τις προσφορές του).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...