WalkerSW Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Με μια γρήγορη ματιά είδα πως πρόκειται για όχι τόσο γρήγορο SSD. Δεν είδα κάπου για προβλήματα. Δηλαδή να σταματήσει να δουλεύει ο δίσκος, να γίνεται πιο αργός κατά τη χρήση ή να έχεις BSOD. Έχουμε τέτοια δείγματα; Οχι αλλά τι να τον κάνω έναν ssd που μετά την καφριλα της kingston να αλλάξει τον τύπο της nand ο δίσκος πασχίζει να είναι λίγο πιο γρήγορος από μηχανικό δίσκο.
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οχι αλλά τι να τον κάνω έναν ssd που μετά την καφριλα της kingston να αλλάξει τον τύπο της nand ο δίσκος πασχίζει να είναι λίγο πιο γρήγορος από μηχανικό δίσκο. Δεν είναι λίγο. Είναι η νύχτα με τη μέρα. Η σειριακή ταχύτητα μεταφοράς δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα του δίσκου. Σειριακή ταχύτητα μπορείς να έχεις άνετα με 4 μηχανικούς σε Raid. Πραγματικά ταχύτητα όμως δεν θα έχεις. Από τα 49€, πας στα 63€. Υπάρχει και αυτός στα 51€. Απλά δίσκους που δεν τους έχω δουλέψει, φοβάμαι να τους προτείνω και να τους βάζω σε συστήματα. 1
WalkerSW Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν σου Μίλησα εγώ ποτέ για sequencial Speeds!
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν σου Μίλησα εγώ ποτέ για sequencial Speeds! Όσου V300 έχω βάλει πηγαίνουν πάρα πολύ γρήγορα. Από Boot, μέχρι άνοιγμα προγραμμάτων... Δεν μπορώ καν να το συγκρίνω με μηχανικό δίσκο. 2
WalkerSW Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να ησουν τυχερός και να επεσες σε παλιότερες παρτίδες. Τεσπα το θέμα είναι ότι ο δίσκος είναι κακιστος και δεν αξίζει για 10-20€ διαφορα να τον προτιμήσει κάποιος. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι λίγο. Είναι η νύχτα με τη μέρα. Η σειριακή ταχύτητα μεταφοράς δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα του δίσκου. Σειριακή ταχύτητα μπορείς να έχεις άνετα με 4 μηχανικούς σε Raid. Πραγματικά ταχύτητα όμως δεν θα έχεις. Από τα 49€, πας στα 63€. Υπάρχει και αυτός στα 51€. Απλά δίσκους που δεν τους έχω δουλέψει, φοβάμαι να τους προτείνω και να τους βάζω σε συστήματα. Εχω βαλει δυο σε φιλους και ακομα με βριζουν. Ειδικα ο ενας τον εβγαλε απο το laptop και εβαλε τον μηχανικο 1tb που ειχε πανω γιατι πλεον εχουν την ιδια ταχυτητα αλλα αλλο 1TB αλλο 120GB Ο αλλος οταν με βλεπει μου λεει "Γεια σου ρε Λευτερη που ασχολεισαι με τους υπολογιστες απο τα 14 και τωρα εισαι 44" Όσου V300 έχω βάλει πηγαίνουν πάρα πολύ γρήγορα. Από Boot, μέχρι άνοιγμα προγραμμάτων... Δεν μπορώ καν να το συγκρίνω με μηχανικό δίσκο. Μεχρι το 505 firmware ειχαν αλλα τσιπακια και δεν ειχαν προβλημα απο το 506 και μετα ξεκινησε το προβλημα. Φυσικα στις προσφορες μην περιμενεις να σου τυχει κομματι 505 4
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Θα το τσεκάρω σύντομα.Ή εσείς είστε υπερβολικοί ή εγώ έχω πέσει σε παλιές παρτίδες. Έχω ακριβώς τις αντίθετες αντιδράσεις.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχω βαλει δυο σε φιλους και ακομα με βριζουν. Ειδικα ο ενας τον εβγαλε απο το laptop και εβαλε τον μηχανικο 1tb που ειχε πανω γιατι πλεον εχουν την ιδια ταχυτητα αλλα αλλο 1TB αλλο 120GB Ο αλλος οταν με βλεπει μου λεει "Γεια σου ρε Λευτερη που ασχολεισαι με τους υπολογιστες απο τα 14 και τωρα εισαι 44" Μεχρι το 505 firmware ειχαν αλλα τσιπακια και δεν ειχαν προβλημα απο το 506 και μετα ξεκινησε το προβλημα. Φυσικα στις προσφορες μην περιμενεις να σου τυχει κομματι 505 Για τον πρωτο φιλο σου αν οντως εφτασε να εχει τετοιο θεμα,να τον γυριζε πισω στο καταστημα και να του κοβανε πιστωτικο να επαιρνε καποιο αλλο αφου αναφερει το προβλημα. Οσο για τον δευτερο μια απο τα ιδια και απο το να πεταει ειρωνειες ας αφιερωνε και αυτος 2-3λεπτα αναζητησης/ερευνας αγορας στο internet για Ssd Οσον αφορα αυτο που ειπε ο Heat παραπανω.Ειμαι κατοχος του 120gb μοντελου απο τον Μαιο του 2013.Ουτε προβλημα μου εχει εμφανισει,ουτε η υγεια του εχει πεσει καθολου και ο υπολογιστης δουλευει καθε μερα σχεδον. Ειναι ο πιο γρηγορος της αγορας???Οχι Αξιζει καποιος να δωσει καποια παραπανω χρηματα να παρει καποιον αλλο καλυτερο.Αν μπορει ναι. Για καποιον ομως που θελει Ssd 500ρη και διαθετει μεχρι αυτα τα χρηματα ειναι η καλυτερη επιλογη. Ο καθενας τα ζυγιζει κατω και παιρνει οτι θελει. Και εγω πχ οταν ειναι να παω στον επομενο φετος 500ρη προσωπικα θα δωσω καποια χρηματα παραπανω για τον Evo(γιατι ο sandisk extreme ξεφευγει αρκετα σε χρηματα δυστηχως) 2
iakoboss7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 99% εσυ εχεις την καλη παρτιδα... πλέων ειναι για πεταμα... Οσον αφορα αυτο που ειπε ο Heat παραπανω.Ειμαι κατοχος του 120gb μοντελου απο τον Μαιο του 2013.Ουτε προβλημα μου εχει εμφανισει,ουτε η υγεια του εχει πεσει καθολου και ο υπολογιστης δουλευει καθε μερα σχεδον.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 99% εσυ εχεις την καλη παρτιδα... πλέων ειναι για πεταμα... Ωραια συμφωνω μαζι σου.Αφου λοιπον εχει προβλημα και δεν αποδιδει οπως αναγραφεται για οσους τον εχουν αγορασει και τους παρουσιασε αυτο το προβλημα,πισω στο καταστημα για πιστωτικο να αγορασουν καποιον αλλο. Την γρινια δεν μπορω να την καταλλαβω. Επισης καθε φορα που ανεβαινει ο εν λογω Ssd βλεπω συνεχεια τα ιδια ατομα να τον κραζουνε μεχρι αηδιας. 7
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Για τον πρωτο φιλο σου αν οντως εφτασε να εχει τετοιο θεμα,να τον γυριζε πισω στο καταστημα και να του κοβανε πιστωτικο να επαιρνε καποιο αλλο αφου αναφερει το προβλημα. Οσο για τον δευτερο μια απο τα ιδια και απο το να πεταει ειρωνειες ας αφιερωνε και αυτος 2-3λεπτα αναζητησης/ερευνας αγορας στο internet για Ssd Οσον αφορα αυτο που ειπε ο Heat παραπανω.Ειμαι κατοχος του 120gb μοντελου απο τον Μαιο του 2013.Ουτε προβλημα μου εχει εμφανισει,ουτε η υγεια του εχει πεσει καθολου και ο υπολογιστης δουλευει καθε μερα σχεδον. Ειναι ο πιο γρηγορος της αγορας???Οχι Αξιζει καποιος να δωσει καποια παραπανω χρηματα να παρει καποιον αλλο καλυτερο.Αν μπορει ναι. Για καποιον ομως που θελει Ssd 500ρη και διαθετει μεχρι αυτα τα χρηματα ειναι η καλυτερη επιλογη. Ο καθενας τα ζυγιζει κατω και παιρνει οτι θελει. Και εγω πχ οταν ειναι να παω στον επομενο φετος 500ρη προσωπικα θα δωσω καποια χρηματα παραπανω για τον Evo(γιατι ο sandisk extreme ξεφευγει αρκετα σε χρηματα δυστηχως) Ο ενας το αλλαξε πηρε evo 850 ο αλλος ειναι απο τους ανθρωπους που αν δουν μια βρυση να τρεχει βαριουνται να απλωσουν το χερι τους να την κλεισουν. Καλο ειναι οσοι γραφουν οτι τον εχουν και δουλευει μια χαρα οπως εσυ παραδειγμα να μας γραφετε και ποια εκδοση εχετε. ΑΝ και αφου τον εχεις απο το 13 τοτε κατα 99% εχεις με τα καλα τσιπακια. 1
Belial Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Κι εμείς έχουμε καταντήσει γραφικοί που την κράζουμε αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει κάνει κάτι η Kingston για να ανεβάσει τις επιδόσεις στους συγκεκριμένους ssd. Καλό είναι να ανεβαίνει και ένα benchmark να βλέπουν όλοι την διαφορά από έναν μηχανικό δίσκο και ας πράττουν όπως επιθυμούν.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το ξαναλεω οτι ειναι στην κριση του καθενος αν θελει να δωσει τα παραπανω 40ευρω πχ για τον 850evo. Αλλος πχ μπορει να πει οτι''αφου δεν μου φτανουν τα χρηματα για 500ρι evo αγοραζω τον 250ρη και με τη χρηματικη διαφορα και ενα WD Caviar blue1tb περιπου''. Το μονο που επρεπε να αναφερθει ειναι ενα link με το τι παιζει με τον δισκο απο πλευρας του θεματος που παρουσιαστηκε αργοτερα με την Kingston προς ενημερωση και απαντηση στην ερωτηση''Αξιζει??'' και τιποτα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το κακο με τους ssd οπως και με το adsl παραδειγμα σου λεει εως 24mbps αρα και 3mbps να εχεις ταχυτητα αυτοι νομικα ειναι καλυμμενοι. Το θεμα ειναι οτι ο εν λογω δισκος (με τα προβληματικα τσιπακια) στην αρχη δουλευει μια χαρα παει σφαιρα σε σχεση με εναν μηχανικο δισκο μετα απο τα πολλα γραψε σβησε κατανταει να ειναι υπερβολικα αργος. Εμεις που οπως λετε τον κραζουμε συμβουλες δινουμε μην την πατησει καποιος οπως την πατησαμε και εμεις. Ουτε απο το αφτι θα παρουμε καποιον να παει να αγορασει εναν δισκο ουτε θα μπουμε μπροστα απο την πορτα του καταστηματος σαν μπραβοι για να μην παρει καποιον τον εν λογω δισκο. 2
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το κακο με τους ssd οπως και με το adsl παραδειγμα σου λεει εως 24mbps αρα και 3mbps να εχεις ταχυτητα αυτοι νομικα ειναι καλυμμενοι. Το θεμα ειναι οτι ο εν λογω δισκος (με τα προβληματικα τσιπακια) στην αρχη δουλευει μια χαρα παει σφαιρα σε σχεση με εναν μηχανικο δισκο μετα απο τα πολλα γραψε σβησε κατανταει να ειναι υπερβολικα αργος. Εμεις που οπως λετε τον κραζουμε συμβουλες δινουμε μην την πατησει καποιος οπως την πατησαμε και εμεις. Ουτε απο το αφτι θα παρουμε καποιον να παει να αγορασει εναν δισκο ουτε θα μπουμε μπροστα απο την πορτα του καταστηματος σαν μπραβοι για να μην παρει καποιον τον εν λογω δισκο. Και σου ξαναλεω οτι ενα link με τα θεματα που παρουσιαζει απο καποια εγκυρη πηγη ή απο καποιο παρομοιο προηγουμενο θεμα αρκει για τον καθε ενδιαφερομενο για να ενημερωθει και να κρινει αυτος τι θα κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις