Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους μιας και είναι το πρώτο post που κάνω εν 2016.

Όπως θα δείτε έχω το σύστημα της υπογραφής μου,τον τελευταίο καιρό μου έχουν μπει σκέψεις για μετάβαση προς intel μερια με όσο το λιγότερο κόστος αλλά με αύξηση των επιδόσεων!περιμενω να ακούσω σκέψεις και προτάσεις από τους ποιο έμπειρους του αθλήματος καθώς εγώ δεν σκέφτομαι να πεσω κάτω από i5 2500k και ας είναι παλιά πλατφόρμα!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων θα προσπαθήσω να συμμετέχω και εγώ στο θέμα όσο μπορώ

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά ποσό συμφέρει και είναι απαραίτητο να πάω στην καινούργια πλατφορμα ενώ και με κάποιον παλιοτερης γενιάς θα έβλεπα διαφορά

Δημοσ.

Δεν ξέρω το κατα πόσο σε συμφέρει να πας σε κάτι παλιό όταν οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες.... Μόνο αν ψάχνεις για μεταχειρισμένο αξίζει να πας σε σύστημα 5 ετών....

Μητρική-μνήμες και τον καλύτερο i3, τα παίρνεις κάτω από 300

Δημοσ.

Για μεταχειρισμένα λογικα θα παω ίσως κανένα σετακι μητρική-επεξεργαστη μιας και με τις μνήμες είμαι ικανοποιημενος

Δημοσ.

Άσε που εφόσον είσαι στρατό, θα σου συνιστούσα να ξαναδείς το θέμα όταν με το καλό απολυθείς. Θα μπορούσε πάντως να πας σε Haswell cpu+m/b.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι χρήση κάνεις με το pc?

Για να αξίζει η μετάβαση θα έλεγα να πας σε 1151 δηλαδή i5, z170, 8 gb ddr4 και ssd..

Στην θέση σου θα αγόραζα Ssd!

ssd θα αγοραστει καποια στιγμη στο μελλον ενας 120αρης μιας και νομιζω οι θα ειμαι ενταξει με τα τοσα gb εκτος και αν βρεθει κανενας 250gb σε τιμη προσφορα και τον βουτηξω.χρήση gaming κυρίως αλλά και browsing με αρκετές καρτέλες ανοιχτές

Άσε που εφόσον είσαι στρατό, θα σου συνιστούσα να ξαναδείς το θέμα όταν με το καλό απολυθείς. Θα μπορούσε πάντως να πας σε Haswell cpu+m/b.

απο θεμα τιμης ή περιμενουμε νεες πλατφορμες κτλ κτλ? Επεξ/σία από ssns
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα μπει ssd κάποια στιγμουλα σίγουρα,προς το παρόν μου έχει κάτσει αναβάθμιση για κάποιο λόγο αλλά ψαχνομαι ακόμα για αυτό ρωταω!!έχει πέσει στα χέρια μου μια Gigabyte H170-HD3 LGA 1151 DDR3 αξίζει να αγοραστεί επεξεργαστής μεταχειρισμενος ή καινούργιος και να φτιαχτεί σύστημα απάνω της;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...