Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο περίπου 8 μηνες κατοχής αυτού του H/Y έκανα φορματ

(αναγκαστικά γιατί έκανα το λάθος να δεχτώ την αναβάθμηση σε win10 και δε δούλευαν στον υπολογιστή μου, έτσι το γύρισα στα win7 ξανά)

Απο τότε μου βγάζει μήνυμα:

"Ο αριθμός κλειδί προιόντος που πληκτρολογήσατε φαίνεται να είναι ένας προεπιλεγμένος αριθμός
κλειδί προιοντος και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενεργοποίηση.Πληκτρολογήστε διαφορετικο αριθμό- κλειδί προϊόντος
windows 7 home premium"

Το μαγαζί έκλεισε, είχα πληρώσει για τα win 40€, αλλά δε μου είχε δώσει το κλειδί.
βρήκα τον κωδικό μέσω του ProdKey αλλά δε το δέχεται. Τι κάνω;

Δημοσ.

Αν έτρεξες στα 10 το  ProdKey, το κλειδι δεν πρόκειται να δουλεψει στα 7

όχι δε τότρεξα, αν ζήτησε πάτησα σίγουρα το "ενεργοποίηση άλλη φορά"

Δημοσ.

Format με τι windows έκανες ; Αν δεν σου είχαν δώσει κλειδί, δεν θα σου είχαν δώσει και dvd φαντάζομαι.

Από ότι ξέρω πάντως, αυτό το μήνυμα στο βγάζει όταν βάζεις τους "προεπιλεγμένους" κωδικούς, όπως και σου λέει.. Υπάρχουν κάποιοι προεπιλεγμένοι κωδικοί από τη microsoft για να κάνεις εγκατάσταση σαν trial για 30 μέρες..... Άρα μάλλον στα είχε κάνει έτσι εγκατάσταση και μετά τα "έσπασε".. .Δεν είναι αυθεντικά τα windows και είναι τσάμπα το κλειδί..

http://www.cluberti.com/blog/2009/08/11/default-keys-for-vista-and-windows-7-deployment/

RHPQ2-RMFJH-74XYM-BH4JX-XM76F Αυτό τον κωδικό σου βγάζει το prodkey ;;;

Δημοσ.

Format με τι windows έκανες ; Αν δεν σου είχαν δώσει κλειδί, δεν θα σου είχαν δώσει και dvd φαντάζομαι.

Από ότι ξέρω πάντως, αυτό το μήνυμα στο βγάζει όταν βάζεις τους "προεπιλεγμένους" κωδικούς, όπως και σου λέει.. Υπάρχουν κάποιοι προεπιλεγμένοι κωδικοί από τη microsoft για να κάνεις εγκατάσταση σαν trial για 30 μέρες..... Άρα μάλλον στα είχε κάνει έτσι εγκατάσταση και μετά τα "έσπασε".. .Δεν είναι αυθεντικά τα windows και είναι τσάμπα το κλειδί..

http://www.cluberti.com/blog/2009/08/11/default-keys-for-vista-and-windows-7-deployment/

RHPQ2-RMFJH-74XYM-BH4JX-XM76F Αυτό τον κωδικό σου βγάζει το prodkey ;;;

φορματ έκανα με το cd που μου έδωσαν απο κει που το πήρα, αλλά δε μου έδωσαν κωδικούς, και ούτε που σκέφτηκα να τους ζητήσω τότε. Ναι ξέρω τι είναι προεπιλεγμένος κωδικός, διάβασα. ευχαριστώ..

Δημοσ.

Αν το dvd είναι αυθεντικό, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη microsoft και να βρεις το κλειδί... Αλλά, φαντάζομαι πως θα είναι απλά κάποιο αντιγραμμένο dvd..

Γνήσιο πρέπει νάναι, θα πάρω τηλ. ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι αντιγραμμένο ή όχι το dvd. Αυτό που μετράει είναι να έχεις νόμιμο κωδικό. Όταν αγοράζεις ένα pc και σου περνάνε στο κατάστημα τα αυθεντικά windows, θα πρέπει να έχει πάνω στο κουτί ή κάτω από το λάπτοπ ένα μεταλλικό καρτελάκι με το κλειδί. Αν δεν έχει τότε τα windows είναι μαϊμού ή ο μάγκας που στα έστησε, καβάντζωσε το κλειδί για δικιά του χρήση.

Πάντως τα 7άρια δεν κόστιζαν ποτέ 40€ και μάλιστα με retail dvd. Αυτό το ποσό συνήθως το ζητούσαν στα μαγαζιά μόνο για να σου περάσουν τα windows σπασμένα μαζί με κάποια βασικά προγράμματα και τους drivers.

Ενδεικτικά, τα 7άρια ΟΕΜ (προεγκατεστημένα και χωρίς dvd) στα λάπτοπ χρεώνονταν περίπου 70-80€ (ποτέ δεν ήταν δωρεάν).

Τώρα για τα 10άρια.

Δεν σε ρωτάνε για ενεργοποίηση. Αυτό που κάνουν είναι να αναβαθμίζουν το κλειδί που έχεις ήδη σε κλειδί για windows 10.

Η σωστή διαδικασία επαναφοράς είναι να πας από τον πίνακα ελέγχου και να αναιρέσεις την αναβάθμιση.

Τώρα, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο στην ms hellas και να τους εξηγήσεις τι έγινε. Αν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και σου πουν ότι το κλειδί είναι blacklisted τότε πράξε κατά το δοκούν. ;)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι αντιγραμμένο ή όχι το dvd. Αυτό που μετράει είναι να έχεις νόμιμο κωδικό. Όταν αγοράζεις ένα pc και σου περνάνε στο κατάστημα τα αυθεντικά windows, θα πρέπει να έχει πάνω στο κουτί ή κάτω από το λάπτοπ ένα μεταλλικό καρτελάκι με το κλειδί. Αν δεν έχει τότε τα windows είναι μαϊμού ή ο μάγκας που στα έστησε, καβάντζωσε το κλειδί για δικιά του χρήση.

Πάντως τα 7άρια δεν κόστιζαν ποτέ 40€ και μάλιστα με retail dvd. Αυτό το ποσό συνήθως το ζητούσαν στα μαγαζιά μόνο για να σου περάσουν τα windows σπασμένα μαζί με κάποια βασικά προγράμματα και τους drivers.

Ενδεικτικά, τα 7άρια ΟΕΜ (προεγκατεστημένα και χωρίς dvd) στα λάπτοπ χρεώνονταν περίπου 70-80€ (ποτέ δεν ήταν δωρεάν).

Τώρα για τα 10άρια.

Δεν σε ρωτάνε για ενεργοποίηση. Αυτό που κάνουν είναι να αναβαθμίζουν το κλειδί που έχεις ήδη σε κλειδί για windows 10.

Η σωστή διαδικασία επαναφοράς είναι να πας από τον πίνακα ελέγχου και να αναιρέσεις την αναβάθμιση.

Τώρα, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλέφωνο στην ms hellas και να τους εξηγήσεις τι έγινε. Αν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και σου πουν ότι το κλειδί είναι blacklisted τότε πράξε κατά το δοκούν. ;)

Και τι να κάνει;; Αφού το μαγαζί, λέει, έκλεισε.....  :huh: Απλά, αν είναι γνήσιο το dvd (αμφιβάλλω οικτρά) μπορεί να δώσει το serial και να της βρουν τον κωδικό.. Τώρα αν είναι blacklisted, κλαφτα...

Δημοσ.

Ποιο serial να δώσει; Η αγορά άδειας για λογισμικό πιστοποιείται με την απόδειξη αγοράς και το νόμιμο κλειδί και όχι με το dvd.

Όπως είπες όμως, ας κάνει μια προσπάθεια μπας και του κάτσει.

Δημοσ.

δε μου απάντησε ποτέ η microsoft αν είναι ενεργοποιημένα ή όχι, γιατί πρώτα έπραξα κατα το δοκούν(δανείστηκα κλειδί από φίλη) micos, και μετά πήρα τηλ, και τα έβλεπαν ενεργοποιημένα και έτσι την πάτησα. το παιδί ήταν και αρχάριος όχι μόνο τελείως, αλλά ακόμα περισσότερο, και ήθελε πως και πως να με ξεφορτωθεί.χαχαα το καημένο, όλο λάθη μούλεγε και όλο στην αναμονή μέβαζε.τεσπα. και λέω άσε, και θα ξαναπάρω όταν το ξαναχρειαστώ στο επόμενο φορμάτ

Δημοσ.

Αυτα τα κοριτσακια......

άντε πάλι rfc ...!!!!!    :shock:

όλο αυτό λες :mad:

κουμπι dislike να βάλετε, να το πατάω στον rfc παρακαλώ :cry:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...