panagiotisspu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλημερα κατεβασα το vmware ..προσπαθω να το σεταρω εβαλα windows 7.εβαλα τα 8 εβαλα τα 10....αλλα δεν δουλευει σωστα κολλαει κ αργει παρα πολυ θελω να ανοιξω την εφαρμογη bLuestacks αλλα δεν τα εχω καταφερει μου κρασαρει συνεχεια ..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω η αν ξερει κανενα αλλο virtoual machine που να δουλευει...η ακομα και να κανω δευτερο partision bootcamp η με καποιο αλλο τροπο!?εχω τα el capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 καλημερα κατεβασα το vmware ..προσπαθω να το σεταρω εβαλα windows 7.εβαλα τα 8 εβαλα τα 10....αλλα δεν δουλευει σωστα κολλαει κ αργει παρα πολυ θελω να ανοιξω την εφαρμογη bLuestacks αλλα δεν τα εχω καταφερει μου κρασαρει συνεχεια ..ξερει κανεις τι πρεπει να κανω η αν ξερει κανενα αλλο virtoual machine που να δουλευει...η ακομα και να κανω δευτερο partision bootcamp η με καποιο αλλο τροπο!?εχω τα el capitan. Πόση μνήμη έδωσες στο vm.? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 2048...πολυ περιεργο δεν ξερω τι αλλο να κανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 2048...πολυ περιεργο δεν ξερω τι αλλο να κανω.. Καλα η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά και σε νορμαλ pc. Την δούλεψες και σε άλλο pc? μήπως θέλει να εγκαταστάσεις και τίποτα άλλο για να δουλέψει σωστά? υποτίθεται ότι εγκατεστησες 32bit wndows , σωστά ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Στα Settings του Virtual Machine που δημιουργησες θα πας στο Proccessors & Memory. Αν εχεις καποιο Mac με i5 και ανω βάλτου 2 Processors και προεραιτικά 4096ΜΒ Ram (Αν έχεις 8GB και ανω) και δεν θα κολλαει επ ουδενί. Επίσης αν δε στα χει κάνει μόνο του Install, όταν είσαι μέσα στα Windows πάτα Virtual Machine->Instal VMware Tools σου περνάει κάτι drivers και τρέχει μετά πολύ καλύτερα. Τέλος να ξέρεις παίζει ρόλο και σε ποιο μέσο τρέχει το VM, απο SD κάρτα είναι πιο αργό, απο μηχανικό απλά οκ και απο SSD φορτωνει πολύ γρηγορότερα. Όσον αφορά το Bluestacks αν και το χω περασμένο στα Windows μου τρέχει μια χαρά σε OS X περιβάλλον. (για VCE Viewer συγκεκριμένα) Εσυ τι θές να τρέξεις εκεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 iMac Αναγνωριστικό μοντέλου: iMac12,1 Όνομα επεξεργαστή: Intel Core i5 Ταχύτητα επεξεργαστή: 2,7 GHz Αριθμός επεξεργαστών: 1 Συνολικός αριθμός πυρήνων: 4 L2 Cache (ανά πυρήνα): 256 KB L3 Cache: 6 MB Μνήμη: 4 GB εδω βρισκομαι την εγκατασταση την εκανα βαζοντας,τα win 10 τα 64 bit...δεν ξερω γιτι εβαλα αυτα αλλα κανω δοκιμες με ολα η εφαρμογη που θελω να τρεξω ειναι ενα bot για ενα παιχνιδι,το οποιο εχω δει σε βιντεο οτι δουλευει κ αυτοι ισχυριζονται οτι δουλευει...για λιγο μου δουλεψε αλλα κολλαει τρελα δεν περιμενα αυτο το αποτελεσμα...τι ακριβως μου προτινεις να κανω..?? η εφαρμογη θελει αυτες της απαιτησεις: System Requirements You must be an Administrator on your PC. Your PC must have 2GB of RAM/main memory. Your PC must have 4GB of disk space available for storing Android apps / games and their data. The drivers for your PC’s graphics drivers should be updated for compatibility with BlueStacks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε και το Virtualbox. Είναι free και οταν το είχα χρησιμοποιήσει εγω έκανε πολυ καλά την δουλειά του! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 iMac Αναγνωριστικό μοντέλου: iMac12,1 Όνομα επεξεργαστή: Intel Core i5 Ταχύτητα επεξεργαστή: 2,7 GHz Αριθμός επεξεργαστών: 1 Συνολικός αριθμός πυρήνων: 4 L2 Cache (ανά πυρήνα): 256 KB L3 Cache: 6 MB Μνήμη: 4 GB εδω βρισκομαι την εγκατασταση την εκανα βαζοντας,τα win 10 τα 64 bit...δεν ξερω γιτι εβαλα αυτα αλλα κανω δοκιμες με ολα η εφαρμογη που θελω να τρεξω ειναι ενα bot για ενα παιχνιδι,το οποιο εχω δει σε βιντεο οτι δουλευει κ αυτοι ισχυριζονται οτι δουλευει...για λιγο μου δουλεψε αλλα κολλαει τρελα δεν περιμενα αυτο το αποτελεσμα...τι ακριβως μου προτινεις να κανω..?? η εφαρμογη θελει αυτες της απαιτησεις: System Requirements You must be an Administrator on your PC. Your PC must have 2GB of RAM/main memory. Your PC must have 4GB of disk space available for storing Android apps / games and their data. The drivers for your PC’s graphics drivers should be updated for compatibility with BlueStacks Kάνε τα ιδια με 32bit windows .Eδώ δεν τρέχουν τα κανονικά pc με 2 gb ram καλα καλά το 64bit windows, θα τρέξει το virtual machine? Mην τρελαθούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Kάνε τα ιδια με 32bit windows .Eδώ δεν τρέχουν τα κανονικά pc με 2 gb ram καλα καλά το 64bit windows, θα τρέξει το virtual machine? Mην τρελαθούμε... δηλαδη να βρω και να κατεβασω τα 10 αρια σε 32 bit ?η αυτο γινεται απευθειας μεσα απο την εγκατασταση του wm ?ειδες οσο ζεις μαθαινεις..δεν το γνωριζα καν αθτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δηλαδη να βρω και να κατεβασω τα 10 αρια σε 32 bit ?η αυτο γινεται απευθειας μεσα απο την εγκατασταση του wm ?ειδες οσο ζεις μαθαινεις..δεν το γνωριζα καν αθτο.. κατεβασε windows 32bit.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ok ευχαριστω θα το κανω και θα σας ενημερωσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 επανερχομαι..τελικα κατεβασα τα 10 αρια σε 32 bit αλλα και παλι τιποτα,θα δοκιμασω τα 64 παλι με 2 sensors..δεν γινεται αλλιως,μετα 32 bit ουτε καν δουλεψε κολλουσε παντου....τουλαχιστον μετα 64 κατι εκανε,αλλα κ παλι σκαλωνε...θα ξανα δοκιμασω ,δεν υπαρχει καποιος σημερα που να το δουλευει???ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Με virtualbox τρέχω windows 8.1 64αρια με 4γιγα μνημη και παει νερακι.Το μονο που εκανα ηταν να κατεβασω το iso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 επανερχομαι..τελικα κατεβασα τα 10 αρια σε 32 bit αλλα και παλι τιποτα,θα δοκιμασω τα 64 παλι με 2 sensors..δεν γινεται αλλιως,μετα 32 bit ουτε καν δουλεψε κολλουσε παντου....τουλαχιστον μετα 64 κατι εκανε,αλλα κ παλι σκαλωνε...θα ξανα δοκιμασω ,δεν υπαρχει καποιος σημερα που να το δουλευει???ευχαριστωΔουλεύω το VMware σε δυο μηχανήματα . Το χρησιμοποιώ για να έχω το boot camp σε vm. Είναι 64bit Windows αλλα τους έχω δώσει πάνω απο 3gb ram για να δουλεύουν απροβλημάτιστα. Το VMware είναι το καλύτερο προγραμμα αυτήν την στιγμή να τρέξεις virtual Windows σε Mac. Τα μηχανήματα έχουν 8gb ram και πάνω.Αλλα προφανώς όταν δίνεις 2gb στο VMware και μένουν 2gb για το Mac , είναι παρά πολυ πιθανόν να κολλάνε όλα. Γιατί πέρα απο την μνήμη που καταλάμβανει το VMware για το Windows τρώει μνήμη και απο το Mac OS. Με λίγα λόγια θα χρειαστείς παραπάνω μνήμη απο 4gb, στον Mac για να τρέξει το VMware ,συνολικά σωστά. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψεις με xp δίνοντας τους το πολυ 1 gb ram και το υπόλοιπο στον Mac. ΥΓ. Όσο για τις παραπάνω απαιτήσεις του Windows x64 σε ram ( όπως και σε Linux x64) σε σχέση με το 32bit μπορείς να ρωτήσεις και άλλου να σου πούνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Με virtualbox τρέχω windows 8.1 64αρια με 4γιγα μνημη και παει νερακι.Το μονο που εκανα ηταν να κατεβασω το iso. δωσε επιπλεον διευκρινισεις,πως το εχεις σεταρει ποσο χωρο εδωσες?sensors ποσους?..τα wind απο που τα εχεις στειλε μου πμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα