Angelcrow Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εννοείται ότι θα πάρεις gaming μητρική σε αυτά τα λεφτά για την ποιότητα του ήχου και το gaming lan. Επίσης κάτι που δεν καταλαμβάνετε μερικοί είναι ότι μια gaming μητρική έχει καλύτερη ψυκτρα στο chipset η στα chipset πέρα από τα mofset που βοηθάει στη καλή απόκριση των περιφερειακών καθώς το chipset καθώς έχει το ρόλο input/output controller κτλ. Οι high end κάρτες γραφικων που δεν έχουν blower ψήκτρα επιβαρύνουν τη μητρική με επιπλέον θερμοκρασία και για αυτό το λόγω οι gaming μητρικές έχουν ενισχυμένη ψυκτρα για να μην παρουσιάζεται το φαινόμενο του throttling της κάρτας γραφικών. Γι αυτό το λόγο υπάρχει επίσης και θέση ανεμιστήρα σε κάποια κουτιά δίπλα στο τροφοδοτικο για να ψυχέι και το chipset. Φυσικά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι μόνο ομορφιά...είναι και αλλα πράγματα που έχουν σημασία 3
qetran Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο χαρη στη βοηθεια σας και σας ευχαριστω ολου πολυ!!!! εχω ενα τελευταιο θεματακι???? i5 θα βαλω σιγουρα.... Ομως τον 6500 η τον 6600?????
cpttony Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο χαρη στη βοηθεια σας και σας ευχαριστω ολου πολυ!!!! εχω ενα τελευταιο θεματακι???? i5 θα βαλω σιγουρα.... Ομως τον 6500 η τον 6600????? Κοίτα, ο 6500 είναι VFM για gaming, έχει αρκετά καλές επιδόσεις.. Οι διαφορά με τον 6600 είναι ελάχιστη, και δεν νομίζω να αξίζει!
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Προτεραιοτητα για μενα θα ηταν να εβαζες απο τα χρηματα αυτα στην ακρη εστω 180-200ευρω για ενα monitor εκτως και αν παρεις αργοτερα(αλλα αμεσα)καποιο ακριβοτερο. Δεν ξερω σε τι αποσταση θα καθεσαι στην 32αρα τηλεοραση και αν θα σε βολευει γενικα το ολο στησιμο του Pc(αν και φανταζομαι οτι τα περισσοτερα παιχνιδια κλασσικα θα τα παιζει με το gamepad.)
kostasfalcon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Προτεραιοτητα για μενα θα ηταν να εβαζες απο τα χρηματα αυτα στην ακρη εστω 180-200ευρω για ενα monitor εκτως και αν παρεις αργοτερα(αλλα αμεσα)καποιο ακριβοτερο. Δεν ξερω σε τι αποσταση θα καθεσαι στην 32αρα τηλεοραση και αν θα σε βολευει γενικα το ολο στησιμο του Pc(αν και φανταζομαι οτι τα περισσοτερα παιχνιδια κλασσικα θα τα παιζει με το gamepad.) Και εγώ με 32αρα LG είμαι σε απόσταση ούτε 3 μέτρα με προεκτάσεις καλωδίων για keyboard & mouse και την έχω καταβρει 1
qetran Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον αυτο ειναι το συστημα που θα δεσω.... αυτη ειναι κατ εμε η τελικη μορφη του....και θελω να ευχαριστησω οσους μπηκαν στον κοπο τις συζητη σης και της ενημερωσης προς εμε!να Οποιος βεβαια θελει να κανει καποιες παρεμβασεις αντε και με το καλο..... CASE-MS-Tech X3 Crow1 PSU-X POWER Redwind 1200W M/B- Asrock Z170 Gaming k4 CPU- Intel i7 6700 4.0mz RAM- Kingston Hyrep X Fury 16gb ddr4 2400Mz GPU- Sapphire Radeon R9 390 8gb Nitro HDD -WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 1TB SATA III SSD -SAMSUNG 250GB 2.5" SATA-3 SSD, 850 EVO Βεβαι ο προυπολογισμος πηγε περιπατο ....... λογο Eshop αφου μακαρι να μπορουσα η να τολμουσα να τα παρω ολα ξεχωριστα απο σκρουτζ και να τα συνδεσω.....
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έχεις υπερβάλλει σε κάποια κομμάτια, γι' αυτό πήγε περίπατο ο προϋπολογισμός. Πχ Ο i7 δε σου χρειάζεται για gaming, αλλά άντε πες θες να βάλεις i7. Οκ και τα 16GB RAM, δεν πάνε σίγουρα χαμένα. Αλλά το τροφοδοτικό αυτό είναι μεγάλη υπερβολή.
Physiciant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Να πεις ότι είναι και κανά καλό..θέλει αλλαγή σίγουρα. Και για κουτί θα έπαιρνα το Phanteks Ethnoo Pro Window. Γιατί δε κάνεις δε τα παίρνεις όλα από Visionstudio που θα σου βγουν πιο φθηνά και θα στο συναρμολογήσουν κιόλας;
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Να πεις ότι είναι και κανά καλό..θέλει αλλαγή σίγουρα. Καλό δεν ξέρω αν είναι, πάντως βλέπω ότι κοστίζει κοντά στα 200€!! Είναι στην κυριολεξία πεταμένα λεφτά. @qetran Βάλε κάποιο απ' αυτά που σου προτείνουν παραπάνω τα παιδιά. Και αν θέλεις να μείνεις αυστηρά στο budget που όρισες (και το οποίο είναι υπεραρκετό και θα καλύψει τις ανάγκες σου), ακολούθησε κάποια απ' τις παραπάνω συνθέσεις με i5 αντί για i7. Θα βγεις κερδισμένος. 1
qetran Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το τερατάκι είναι πλέον στα χέρια μου!!!!! I7 6700 3.4 Gigabyte z170 Ssd Samsung 850 Eco Wdigital 1tb blue Sapphire r9 390 nitro 8gb Ram corsair 16gb ddr4 2400ghz Τα Windows 10περιμενω αύριο για εγκατάσταση και τα μυαλά στα κάγκελα!!!! Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με τις συμβουλές τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα