Προς το περιεχόμενο

Μια ...πονεμενη ιστορια!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σύνδεση dsl από τις 2/9/03 σαν χονδρικός πάροχος από την ACN….Ζήτησα να μου την διακόψουν (για να πάω σε άλλο provider) και μου είπαν ότι θα γίνει από 2/1/04 .Ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο στις 21/11/03 και μου είπαν ότι θα γίνει η διακοπή από 2/12/03…Συμφώνησα και ξαφνικά χθες έμεινα από τηλέφωνο σπίτι μου….Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα η γραμμή επανήλθε σήμερα αλλά χωρίς την προίκα της dsl.Αφού έδωσα βλάβη και ξαναβλαβη στον ΟΤΕ για την dsl μου είπαν ότι είχαν ενημέρωση από 21/11/03 να διακόψουν τη γραμμή !!!!!!!!!!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας !!!!!!!!!!

OTE – ACN το μεγαλείο σας!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

elpizo na stin ksanavaloun sintoma....sto na valoun argoun,eno sto na kovoun sinepestatoi!

omos,den ksero mou fainetai periergo??giati diekopsan ti grammi???mono ton isp den itheles na kopseis??

mallon itheles na kopseis kai ton ote kai na pas px vivodi?

Δημοσ.
elpizo na stin ksanavaloun sintoma....sto na valoun argoun' date='eno sto na kovoun sinepestatoi!

omos,den ksero mou fainetai periergo??giati diekopsan ti grammi???mono ton isp den itheles na kopseis??

mallon itheles na kopseis kai ton ote kai na pas px vivodi?[/quote']

Εγω isp μονο ηθελα να αλλαξω αλλα ηξερα οτι θα ξαναπληρωνα τα 50 ευρω.Το εγραφε η συμβαση γιατι δεν ειχα παρει τη γραμμη απο ευθειας απο τον ΟΤΕ αλλα απο την acs.Με πηραν τηλ. και μου ειπαν οτι αυτοι ειχαν ζητησει να διακοπει η γραμμη απο 2/12/03 αλλα φταιει ο ΟΤΕ...Πιασε το αυγο και κουρευτο... :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Μου ειπαν απο την ACN οτι ο ΟΤΕ αν διακοψει καποιος την dsl απο χονδρικο παροχο δεν μπορει να ζητησει σαν λιανικος αγοραστης απο τον ΟΤΕ γραμμη dsl πριν περασουν 6 μηνες.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα καποιος ας το ψαξει.... :?: :?: :?: :?: :?:

Δημοσ.

Σε σημερινη μου επικοινωνια μου ειπε ενας υπευθυνος της ACN οτι τελικα με παρεμβαση της ΕΕΤΤ δεν ισχυει το παραπανω....Παλι καλα για το τρελοκομειο που ζουμε...Ολα να τα περιμενουμε...

Γραφω αυτα ξεροντας οτι ο υπευθυνος της ACN τα διαβαζει...Μου το ειπε ο ιδιος σημερα και ...επεσα απο τα συνεφα!!!!Ηταν κατι που δεν το περιμενα..Παλι καλα παντως που ασχολουντε με αυτα που γραφουμε...Δειχνει καποιο ενδιαφερον για την γνωμη μας.Κυριε Σ.....α ελπιζω να δεις την απαντηση μου.

[email protected]

Παντως εγω ξαναμετραω τις μερες για νεα dsl.... :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

ta paidia stin acn einai ,prosopiki mou apopsi,ipeuthina kai sovara. emena me exoun boithisei para poli stin arxi tou adsl me ta problimata pou ipirxan se modem/router kai dslam.

einai gnosto oti otan perneis grammi apo xontriko paroxo auti den sou anikei opote kanontas diakopi xaneis kai tin dinatotita xrisis tis.

emena se erotisi pou tous eixa kanei otan egina sindromitis,ti tha ginei ean thelo na allaxo provider,mou eixan pei oti tha pliroso pali ta 50€ kai auto einai olo,kai den tha perimeno pali stin oura.

mallon den eixa katalabei oti diakoptontas tin acn xano kai tin dinatotita xrisis tou tilefonou apo ote.

gianni tora exeis grammi adsl i oxi?

Δημοσ.

gianni tora exeis grammi adsl i oxi?

Οχι Σωτηρη μου...Δεν εχω...Εκανα προχθες ξανα αιτηση στο 134 και περιμενω....Τι γκαντεμια ειναι αυτη???Ουτε ο... ακατονομαστος να ημουνα!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Δεν μπορω να πω οτι υπηρχε σκοπιμοτητα απο την παραπληροφοριση της acn ή οχι αλλα σιγουρα ηταν πολυ κακη.... Αλλα ελεγε ο ενας και αλλα ο αλλος (ή η αλλη...):twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
den mporoun na se valoun se thesi proteraiotitas oste opos eukola stin ekopsan toso eukola na stin ksanavaloun??

"Λενε" οτι δεν μπορουν...Φυσικα δεν τους πιστευω αλλα δεν μπορω και να το αποδειξω.Ελλαδαρα γεια σου!!!!! :oops: :oops: :oops:

Αν καποιος insomniac μπορει να βοηθησει ας μου στειλει pm....Δεν προλαβα να καλομαθω και να παλι στην ISDN.... :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Εκανα αιτηση νεα στο 134 την περασμενη Τριτη για dsl και την Τεταρτη με πηραν τηλεφωνο οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα και θα με ξαναπαρουν την αλλη Τεταρτη (σημερα).Πραγματι με πηραν και ο κεραυνος επεσε: Δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα!!!! :evil: :evil: :evil: Το DSLAM της περιοχης μου γεμισε.... :twisted: :twisted: :twisted:

Οταν ρωτησα για χρονοδιαγραμμα διαθεσιμοτητας νομισαν οτι μιλαω στην Κινα κινεζικα....Καμμια απαντηση.

:oops: :oops: :oops:

Πως την περασμενη Τεταρη υπηρχε διαθεσιμοτητα και τωρα οχι κανεις δεν μου εξηγησε...Μαλλον το συστημα δεν ηταν ενημερο και αλλες τετοιες μ@λ@κιες ακουσα!!!!Αλλα στην Ελλαδα του παραλογου και με ενα ΟΤΕ- πΟΤΕ ολλα μπορουν να συμβουν.Σιγουρα καποιος αλλος στην περιοχη μου θα βαλει dsl πριν απο μενα και ας ειναι πιο νεα η αιτηση του γιατι θα εχει το καταλληλο ατομο στην καταλληλη θεση κι εγω ο γκαντεμης θα παλευω με την ISDN.

Ελλας-ΟΤΕ το μεγαλειο σας!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

sigoura kapoios allos gianni tha balei prin apo sena giati perimenei prin apo sena.tin perasmeni triti sou eipan oti exei giati tote eixe alla mesa se mia bdomada energopoiithikan kai nees aitiseis opote to dslam ekleise.

ean ola pane kala se 2-3 bdomades tha exoun prosthesei kai allo dslam kai tha sou baloun kai sena.

ipomoni...

Δημοσ.
sigoura kapoios allos gianni tha balei prin apo sena giati perimenei prin apo sena.tin perasmeni triti sou eipan oti exei giati tote eixe alla mesa se mia bdomada energopoiithikan kai nees aitiseis opote to dslam ekleise.

ean ola pane kala se 2-3 bdomades tha exoun prosthesei kai allo dslam kai tha sou baloun kai sena.

ipomoni...

Μακαρι Σωτηρη μου αλλα εγω το βλεπω σε 2-3 ....τερμινα!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...