Προς το περιεχόμενο

CANON PowerShot SX410 IS Black - Media Markt & Public & Multirama (119€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται τι χρήση κάνεις και πως έχεις συνηθίσει. Εγώ που έχω και χρησιμοποιώ μια καλή DSLR δεν θα μπορούσα να αγοράσω κάμερα πλέον χωρις viewfinder. Για απλή χρήση π.χ. σε διακοπές, πρώτα κοίτα ποιότητα φωτογραφίας, φακό, ταχύτητες, iso κλπ και στο τέλος το viewfinder. Στην τιμή αυτή όμως μην έχεις και πολλές απαιτήσεις.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικα η ελλειψη του viewfinder να ειναι οντως θεμα; βοηθαει πολυ η υπαρξη του; καποιος γνωστης που να ξερει;

Στα 99€ που θα σου βγει με την επιστροφη, δεν θα βρεις καλυτερη και συγκεκριμενα δεν θα βρεις καμια με viewfinder. Η Panasonic Lumix DMC-FZ72 που αναφερθηκε παραπανω ειναι φυσικα αλλη κλαση αλλα σε τελευταια προσφορα ειχε βγει στα 169€. Αν καποιος μπορει να τα διαθεσει, φυσικα και αξιζει τα χρηματα της.

Δημοσ.

Στα 99€ που θα σου βγει με την επιστροφη, δεν θα βρεις καλυτερη και συγκεκριμενα δεν θα βρεις καμια με viewfinder. Η Panasonic Lumix DMC-FZ72 που αναφερθηκε παραπανω ειναι φυσικα αλλη κλαση αλλα σε τελευταια προσφορα ειχε βγει στα 169€. Αν καποιος μπορει να τα διαθεσει, φυσικα και αξιζει τα χρηματα της.

Η Panasonic που ανέφερα πιο πάνω είχα δει στις αξιολογήσεις του σκρουτζ ότι είχε παίξει σε προσφορά στα 150.. Η αλήθεια είναι ότι τα 45 ευρώ παραπάνω θα τα έδινα για το viewfinder και το περισσότερο zoom.. Τα 240 που έχει τώρα προφανώς δεν θα τα έδινα προσωπικά.. Γι αυτό έχω μπει στο δίλημμα να περιμένω καμία τέτοια προσφορά πάλι ή να πάρω την canon.. Από την άλλη όντως στα 103€ (κάποιος είπε πιο πάνω ότι τα λεφτά επειδή στα δίνουν με εμβασμα ουσιαστικά μένουν 16€) είναι απολυτο vfm η canon..

Δημοσ.

Για την ιστορία...

Μοντέλα που ο κωδικός τους μοιάζει αλλά δεν είναι στο σιτε συνήθως είναι κινέζικες υλοποιήσεις κατόπιν μαζικής παραγγελίας από καταστήματα με μέρη του επίσημου κατασκευαστή.. (πληροφορία από φωτογράφο)

Κάποτε αγόρασα Olympus από την mediamark που είχε φακούς από την εταιρία και όλα τα άλλα ήταν China..

Πήγα να την ρυθμίσω και γελούσε μαζί μου ο άνθρωπος..

Οπότε κάλυτερα προτιμάμε το sx410 που υπάρχει και στο επίσημο site και όχι sx412 που το έχει παγκοσμιως μόνο ο κυρ Κώτσος..

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα ειναι για γελια η φαση πραγματικα

Οντως μερικα μοντελα ειναι π.χ s100 το γνησιο και s103 η κινεζια και τα εχει μονο ο κωτσος τα mm και γενικα μεγαλες αλυσιδες.

Τραγικο...

• Like 1
Δημοσ.

Στην περίπτωση αυτή που λέτε δεν τίθεται κάποιο θέμα από την εταιρεία;; Για παράδειγμα τώρα την canon δεν την ενδιαφέρει αν ο κωτσοβολος και ο κάθε κωτσοβολος πουλάει προϊόντα με την επωνυμία της αλλά δεν ειναι δικά της;;

Δημοσ.

Αποκλείεται να είναι χωρίς έγκριση της εταιρείας. Αφου το manual το πήρα από το επίσημο site της canon και αναφέρει μέσα την sx412. Εδώ απλά πιστεύω πως πρόκειται για μια παραλλαγή της κάμερας που ίσως διορθώνει κάποιο, όχι τόσο σημαντικό, λάθος της 410, αλλά απλά δεν κυκλοφόρησε τόσο πολύ.

Δημοσ.

Στην περίπτωση αυτή που λέτε δεν τίθεται κάποιο θέμα από την εταιρεία;; Για παράδειγμα τώρα την canon δεν την ενδιαφέρει αν ο κωτσοβολος και ο κάθε κωτσοβολος πουλάει προϊόντα με την επωνυμία της αλλά δεν ειναι δικά της;;

δεν ειπαμε οτι ειναι μουφα αλλα παρομοια μοντελα της εταιρίας με εξαρτήματα αλλης(ιδιων προδιαγραφων αλλα υποδεεστερων υλικων)

πχ φακος canon και μηχανισμος china(βρες μια τοσες εχει)

τωρα αυτα λογια ειναι...παντως εγω ειμαι ππονηρεμενος πλεον

Αποκλείεται να είναι χωρίς έγκριση της εταιρείας. Αφου το manual το πήρα από το επίσημο site της canon και αναφέρει μέσα την sx412. Εδώ απλά πιστεύω πως πρόκειται για μια παραλλαγή της κάμερας που ίσως διορθώνει κάποιο, όχι τόσο σημαντικό, λάθος της 410, αλλά απλά δεν κυκλοφόρησε τόσο πολύ.

προφανως και υπαρχει εγκριση..

η εταιρια κανει τζιρους

ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για αλλο μοντελο

οπως ανεφερα παραπανω δινει πιστευω το βασικο κορμο ωστε να "στεκεται" το μηχανημα σε αξιοπρεπες και παραπλησιο επιπεδο

πχ σε εμενα εβγαζε frame λευκο στις φωτογραφιες γεγονος που μου δειχνει θεμα στον μηχανισμο λειτουργιας...

Δημοσ.

δεν ειπαμε οτι ειναι μουφα αλλα παρομοια μοντελα της εταιρίας με εξαρτήματα αλλης(ιδιων προδιαγραφων αλλα υποδεεστερων υλικων)

πχ φακος canon και μηχανισμος china(βρες μια τοσες εχει)

τωρα αυτα λογια ειναι...παντως εγω ειμαι ππονηρεμενος πλεον

προφανως και υπαρχει εγκριση..

η εταιρια κανει τζιρους

ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για αλλο μοντελο

οπως ανεφερα παραπανω δινει πιστευω το βασικο κορμο ωστε να "στεκεται" το μηχανημα σε αξιοπρεπες και παραπλησιο επιπεδο

πχ σε εμενα εβγαζε frame λευκο στις φωτογραφιες γεγονος που μου δειχνει θεμα στον μηχανισμο λειτουργιας...

Τι να σου πω. Μπορεί να έχεις και δίκιο. Δεν υπάρχει πουθενά πληροφορία στο νετ για το τι είναι αυτή η κάμερα. Εδώ πάντως το δείχνει κανονικά στο product range της canon. Οπότε και αλλού να παράγεται θα έχει την ίδια εγγύηση.

Δημοσ.

Ζελατινα στο κουτι η ταινια ασφαλειας για οσους την εχουν παρει ειχε παιδια γιατι εμενα δεν ειχε τιποτα.

Όχι, δεν είχε ταινία ασφαλείας.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδες εγω μολις την εκλεισα και παω το μεσημερι να την παρω αλλα παρατηρησα οτι δεν εχει σκοπευτρο????!!

Ναι φιλε μου. Ειναι το Viewfinder που γραφουν εδω τα παιδια.

Δημοσ.

μαλιστα.μου κανει πολυ εντυπωση για ποιο λογο να μην βαλουν, ειδικα μια τετοια εταιρια.μια προηγουμενη ps που εχω παρολο που ηταν μια κλαση κατω ειχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...