Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταγα στο google για eshop cms, και έπεσα στο opencart το οποίο μαρεσει. Αποτι είδα δεν έχει καμία μετάφραση της προκοπής και αυτές που έχει, είναι σε php.. Δηλαδή πρέπει να την κάνω μόνος μου.

 

Anyway, πριν μπω στη διαδικασία της μετάφρασης, έχετε να μου προτεινετε και κάνα άλλο eshop; Να ρηξω καμία μάτια.

Δημοσ.

Wordpress WooCommerce. Το δουλευω εδω και χρονια ειναι σουπερ.

 

Εκτος και αν θες κατι πιο εξελιγμενο με χιλιαδες προιοντα.. Τοτε προτεινω Magento, αλλα θελει πολυ καλη γνωση κωδικα.

 

Opencart δεν ειμαι και παρα πολυ ευχαριστημενος.. Του λειπουν μερικα features και ειναι λιγακι χρονοβορο στη χρηση απτον πελατη. Αλλα πιο ελαφρυ για πολλα προιοντα σε σχεση με το Wordpress.

  • Like 1
Δημοσ.

Το prestashop δειχνει καλο αλλα μου φαινεται πως ειναι αργο.

Το magento τραγικο 90% cpu; πιο αργο και απο τον θανατο.

Δημοσ.

To magento είναι πράγματι βαρύ και καλύτερα να γίνεται χρήση κάποιου πακέτου με περισσότερους πόρους απ' ότι τα πακέτα shared hosting, π.χ. κάποιο πακέτο semi-dedicated.

Δημοσ.

Στο local τα τεσταρω, σε xamp ή όπως λέγεται η σουίτα. Βέβαια μπορεί να έχω κάνει και κάνα λάθος. Έχω κατεβάσει την community edition.

Δημοσ.

Όπως λένε και τα παιδια, το Wordpress WooCommerce θα σου κάνει την δουλειά σου και σχετικά εύκολα.(ειδικά αν θες να κάνεις δοκιμές ή να μάθεις για αρχή το WooCommerce είναι πολύ καλο.

 

Στο opencart λείπουν πολλά πράγματα απο την ανοιχτη του έκδοση. Για αυτο τον λόγο υπάρχει το cs-cart που όμως ειναι επι πληρωμή.

 

Τέλος για το magento, αν έχεις πολλα προιοντα και θες να πας σε κάτι μεγάλο ειναι η μόνη λύση. Δύσκολο να το μάθεις σε σχέση με όλα τα άλλα. Αν όμως του δώσεις χρόνο θα διαπιστώσεις οτι ειναι μια ecommerce πλατφόρμα που μπορεί να κάνει τα πάντα. Στα μείον του είναι η απαιτήσεις που έχει, εμείς το δουλεύουμε μόνο σε amazon web services, γιατι μονο εκει βλέπουμε διαφορα. Σίγουρα για αρχή θέλει όπως λένε και τα παιδια τουλάχιστον semi-dedicated server.

 

Δημοσ.

Δωστε μου ενα λινκ απο το magento. Δεν γινεται, θα κατεβασα λαθος. Οταν λεω ειναι βαρυ, λεω πως βαρεσε time limit execution η php που ειναι ποσα; 30 δευτερα; 

 

Οταν λες του λειπουν πολλα πραματα(opencart), τι εννοεις; Εχει καροτσακι, εχει και κατηγοριες εχει φοτο. Τι αλλο θελω; 

 

Btw, πως θα βαλω domain στο local lan; Για debugging θελω, πχ να μπορω να μπω απο το ταμπλε ή τηλ. Αντι για localhost, να βαλω την ip του "workstation pc" ?

 

edit window & xammp εχω

Δημοσ.

max_execution_time => 60

 

Κατεβάζει την έκδοση 1.9.2.3 όχι το Magento 2 (ειναι η νέα έκδοση αλλα δεν θα βρεις πολλα extension)

Μόλις μάθεις τα βασικά μεταπήδησε στην 2

 

https://www.magentocommerce.com/download > Release Archive.

 

Μην ξεχασεις να βάλεις πριν την εγκατάσταση το sample data.

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να ανοίξω eshop για ~500 προϊόντα πάω για Μagento;
Γιατί είχα ξεκινήσει μια δοκιμή με prestashop σε xampp και εγώ και μου φαινόταν ωραίο, συμμαζεμένο και με αυτά που ήθελα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να ανοίξω eshop για ~500 προϊόντα πάω για Μagento;

Γιατί είχα ξεκινήσει μια δοκιμή με prestashop σε xampp και εγώ και μου φαινόταν ωραίο, συμμαζεμένο και με αυτά που ήθελα.

 

Ευχαριστώ

 

Το θεμα ειναι αν βαλεις Magento να εχεις την απαραιτητη γνωση για να το δουλεψεις. Ειναι λιγο μανικι και ισως χρειαστει dedicated server αντι για shared.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...