tsounami Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παιδια καλησπερα... εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο της wd 1 tb... κ μου βγαζει διαμορφωση δισκου. τον πηγα σε τεχνικους κ μου ειπαν οτι ο δισκος ειναι off κ δεν τον βλεπει ο η/υ. εμενα δεν με απασχολει ο δισκος τα αρχεια του θελω... υπαρχει καμια μεθοδος να τα ανακτησω?τα χρειαζομαι αρκετα αλλα προς το παρον δεν ειμαι σε φαση να δωσω 500€ σε εταιρια για ανακτηση!
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έχεις εγγύηση? Οι τεχνικοί άνοιξαν το καπάκι και έβγαλαν τον σκληρό?
tsounami Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 οχι δεν ειναι στην εγγυηση. εβγαλαν τον δισκο απο την θηκη του,κ τον εβαλαν σε μια αλλη θηκη για δισκους!μονο αυτο. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Βγάζεις τον δίσκο από την θήκη και τον βάζεις σε έναν σταθερό ως 2ο και αν τον διαβάσει έχε καλώς. Διαφορετικά δύσκολα τα πράγματα.
tsounami Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 διαφορετικα υπαρχει τροπος να παρω τα αρχεια?
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Πρέπει να απευθυνθείς σε εταιρίες που έχουν ειδικά λογισμικά ανάκτησης αρχείων από προβληματικούς σκληρούς.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Bαλε ενα live cd με linux, και δες απο εκει μηπως κανεις τιποτα
Pontikaskorinthos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Από τη στιγμή που τον διαβάζει και σου βγάζει "κάνε διαμόρφωση", έχουν χαθεί, πιθανότατα, μόνο τα partitions. Ψάξε για partition recovery software. 99 %, επαναλαμβάνω, δεν έχουν χαθεί τα δεδομένα.. Εγώ στη θέση σου, αν δεν κατάφερνα με τίποτα να κάνω reconstruct τα partitions, θα προσπαθούσα να κάνω recover τα αρχεία. Αν δεν μπορούσαν τα προγράμματα που θα δοκίμαζα να ανοίξουν καν το σκληρό, ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ, θα έκανα format και μετά πάλι προσπάθεια recover με επιλογή deep scan.
tsounami Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 θα προσπαθησω κ με linux κ να τον κανω διαμορφωση κ μετα ο θεος βοηθος! εχω αρχεια που χρειαζομαι μεσα κ δεν θελω γαμωτο να σκασω 500€ σε εταιρια για recovery, γι αυτο ψαχνω εναλλακτικη!
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Με live cd θα προσπάθήσεις μήπως πάρεις τα αρχεία σου και όχι διαμόρφωση. Αν δεν μπορέσεις ίσως να σε βοηθήσει το testdisk
άδικος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Πρώτα με linux ή κάποιο live cd. Λογικά δε θα δεις τπτ από εκεί άρα δοκιμάζεις partition recovery με testdisk κλπ. όπως προτάθηκε από τους παραπάνω. Και αν δε καταφέρεις να το επαναφέρεις απλά παίρνεις τα αρχεία σου από το δίσκο. Σε καμιά περίπτωση δε κάνεις φορμάτ. Το λειτουργικό σου ζητάει διαμόρφωση απλά για να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει. Δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Όπως αναφέρθηκε από τη στιγμή που βλέπει το δίσκο και ζητά διαμόρφωση δε θα έχεις ιδιαίτερη δυσκολία να πάρεις τα δεδομένα σου.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κατεβάζεις το Live CD π.χ. το HirensBootCD. Θα κατεβεί σε μορφή .iso και στρη συνέχεις το γράφεις σε ένα CD μρ το Free ISO Burner. Μπορείς το .iso να το περάσεις και σε φλασάκι για πριο γρήγορη ανάγνωση και να μην ακούς το γρουτσου γρουτσου του CD χρησιμοποιώντας το rufus. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Οαν δημιουργήσεις CD ή φλασάκι μπουτάρεις με αυτό επιλέγοντας τα mini xp.
άδικος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ε, αν μπουτάρει σε mini xp τότε είναι δώρον άδωρο. Το θέμα είναι να μπουτάρει σε linuxοειδές λειτουργικό.
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν δει φως στη συνέχεια να μπουτάρει και με το parted magic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα