Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα! εχω ενα θεμα με το κινητο το εχω ενα μηνα και ενω στην αρχη δεν ειχε καποιο προβλημα τωρα μου κολλαει το πληκτρολογιο συνηθως στην ακρη της οθονης εκανα επαναφορα και κανει παλι το ιδιο. Δεν μου εχει πεσει δεν το εχω χτυπησει και εχω τζαμακι για προστατευτικο. Μηπως γνωριζει καποιος αν ειναι η οθονη η κατι αλλο?

Δημοσ.

τι εννοείς κολλάει; Δε πιάνει καλά το touch;

ναι δεν πιανει καλα το touch. Aν το εχω κλειστο 2-3 ωρες πχ και το ανοιξω δεν εχει κανενα προβλημα μετα απο καμια ωρα αρχιζει και κολλαει παλι

Δημοσ.

ναι δεν πιανει καλα το touch. Aν το εχω κλειστο 2-3 ωρες πχ και το ανοιξω δεν εχει κανενα προβλημα μετα απο καμια ωρα αρχιζει και κολλαει παλι

Λοιπόν κάνε αυτό που γράφω εδώ στο λινκ στο βήμα 2. Ανέβασα σήμερα αυτό το Post. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου λύθηκε έτσι. Πλέον είναι όλα καλά. Αν δε μπορέσεις πες να σου εξηγήσω πως.

http://www.insomnia.gr/topic/597717-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-samsung-s6/?do=findComment&comment=54599408

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα απ όλα δες αν φταίει η θήκη σου ή το screen protector σου βγάζοντας τα και δοκιμάζοντας το.

Αν δε φταίνε αυτά:

ξαναπάτα το *#2363# και πάτα πάνω σε όλα τα update που γράφει εκεί και μετά κάνε το κινητό απενεργοποίηση και άνοιξε το πατώντας τα εξής κουμπιά

Volume up - home button - power button

περιμένεις να φύγει η γαλάζια οθόνη με το παιδάκι

σου εμφανίζει ένα μενού.

πλοηγείσαι σε αυτό με τα volume κουμπιά

πάνε με αυτά πάνω στο wipe cache partition και πάτα το power button για να το επιλέξει.

Αυτό θα κάνει wipe τα cache, μην αγχώνεσαι δε χάνεις κανένα δεδομένο

Μετά επέλεξε το reboot system now και πάτα το power button και θα κάνει κανονική επανεκκίνηση.

-Αν δε διορθωθεί και έτσι μετά πάνε Ρυθμίσεις - εφαρμογές - όλα - βρες το πληκτρολόγιο, κάνε disable και enable και καθάρισε και τα δεδομένα του που λέει από κάτω απ το disable

-Αν δε διορθωθεί ούτε πάλι δοκίμασε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο όπως π.χ το google keyboard από το play store

-Αν και πάλι δε διορθωθεί πρέπει να κάνεις factory reset.

-Αν δε διορθωθεί και με αυτό η λύση είναι να το πας για service να βρουν αυτοί κάποια άκρη ή να κάνουν αντικατάσταση οθόνης

Δημοσ.

Προς το παρων πηγαινει σφαιρα το πληκτρολογιο μου δε κολλαει πουθενα σε κανενα μερος της οθονης. Με το δευτερο βημα αου διορθωθηκε εντελως. Ποιο ακριβως ηταν το προβλημα τελικα? Υπαρχει περιπτωση να ξαναπαθει τα ιδια??? Α!!!! Σε υπερ ευχαριστώ

Δημοσ.

Προς το παρων πηγαινει σφαιρα το πληκτρολογιο μου δε κολλαει πουθενα σε κανενα μερος της οθονης. Με το δευτερο βημα αου διορθωθηκε εντελως. Ποιο ακριβως ηταν το προβλημα τελικα? Υπαρχει περιπτωση να ξαναπαθει τα ιδια??? Α!!!! Σε υπερ ευχαριστώ

Ποιο απ' όλα τα βήματα εννοείς δεύτερο γιατί χάθηκα στα βήματα μου  :-D ;

Το "πρόβλημα" γενικά είναι το λειτουργικό σύστημα του android, τα πράγματα μοιάζουν απλά στην αρχή αλλά όσο το δουλεύεις και περνάει ο καιρός μαζεύει πράγματα πολλά και τότε θα πρέπει να ξέρεις που να βάλεις το χέρι σου για να τα διορθώσεις.

Εμένα χθες μου εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα και κάνοντας αυτό τα update πλέον πάει μια χαρά. Αν ξαναπάθει κάτι θα κάνω το ίδιο, αν και δε νομίζω.

Δημοσ.

Χεχεχε το βημα που ειχε το reboot!!! Υπαρχει περιπτωση να το ξανακανει δλδ? Κι αν ναι να κανω παλι τα ιδια βηματα? Ειναι κατι που εκανα κ κολλησε ετσι? Με γλιτωσες απο μεγαλο κοπο...!!!

Δημοσ.

Χεχεχε το βημα που ειχε το reboot!!! Υπαρχει περιπτωση να το ξανακανει δλδ? Κι αν ναι να κανω παλι τα ιδια βηματα? Ειναι κατι που εκανα κ κολλησε ετσι? Με γλιτωσες απο μεγαλο κοπο...!!!

Δε φταις εσύ σε κάτι. Αυτό το βήμα να το κάνεις συχνά. Αυτό σβήνει ότι σαβούρα από πληροφορίες μαζεύει με τη χρήση το κινητό. Κάθε φορά που νιώθεις οτι κάτι δε πάει καλά να κάνεις wipe το cache με αυτό τον τρόπο και όλα θα είναι καλά. Επίσης πάνε ρυθμίσεις - στο τομέα systems τέρμα κάτω διάλεξε το χώρος αποθήκευσης ή storage. Θα σου βγάλει με βαθύ πράσινο χρώμα cached data. Πάτα πάνω σε αυτά και πάτα delete. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...