Προς το περιεχόμενο

[TV] LG 49UF6407 Smart 4K @ Kotsovolos = 599€+24 Άτοκες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ίδια Samsung πήρα και εγώ για να αντικαταστήσω την LG που προανέφερα και η εικόνα της Samsung είναι καταπληκτική, το μαύρο υπέροχο και σε γωνίες δεν έχει κανένα πρόβλημα, μακράν καλύτερη από κάθε άποψη από την LG (39LN5400) που ξεφορτώθηκα. Πιθανώς να έπεσες σε κακό κομάτι ή να μην την έχεις ρυθμίσει σωστά...

Την συγκεκριμένη τηλεόραση σιχαθηκα να την ρυθμιζω. Κάθε φορά που καθόμουν να δω κάτι, αυτό κατεληγα να κάνω, ενώ συγκεκριμένα το βράδυ που το πάνελ έδειχνε όλες του τις αδυναμίες - ανυπαρξια μαύρου και βάθους - απλά την εκλεινα και έβλεπα στην - αγαπημένη μου- Samsung b650 όπου η παρακολούθηση είναι πραγματικά απόλαυση . Ισως εγώ να ήμουν από τους ατυχους και εσύ από τους τυχερούς, μιας και μετά από ψάξιμο στο ίντερνετ είδα ότι το πάνελ της συγκεκριμένης τηλεόρασης ήταν Τζόκερ. Κάποιες έβγαιναν με Samsung άλλες με sharp και δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο. Το οποίο δείχνει ότι και η Samsung δεν είναι λίρα εκατό.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές οι 2 είναι:

1. "Η tv ειναι απλα value for money στην κατηγορια της! 49"ultra hd( 4k) με αρκετα καλο frame rate, ομορφα ζωντανα χρωματα, καλο upscaling σε 1080p αρχεια. Το καλυτερο feauture για μενα ειναι το ισχυρο soc της τηλεορασης και το πανισχυρο καινουριο codec που υποστηριζει video 4k εως 60 fps και αρχεια x265 και ολα αυτα μεσω του player της τηλεορασης (usb). Ενα αρνητικο για την τηλεοραση ειναι οτι ενω εχει πανεμορφα χρωματα, η αντιθεση της και τα επιπεδα του μαυρου δεν ειναι τοσο καλα αλλα μπορει να βελτιωθει απ την στιγμη που ξεκινησεις το καλιμπραρισμα της οθονης."

2. "Την πήρα σήμερα και μετά από αρκετό ψάξιμο στα menus κτλ..νομίζω είναι μια εξαιρετική επιλογή ! Χρώματα απόκριση και φυσικά οι ίντσες δημιουργούν ένα Home Cinema πολύ υψηλού επιπέδου. Όσοι παίζετε παιχνίδια όπως και εγώ είδα με μεγάλη ευχαρίστηση θεαματικά αποτελέσματα.."

Τι σε χάλασε?

Αυτο με το πανισχυρο soc μου φενεται λιγο υπερβολη φιλος με lg προσφορα στα 800 απο 1100 50" αγορασμενη προ 4 μηνων(εαν θελετε μπορω να ρωτησω μοντελο και να το γραψω σε δευτερο χρονο) αυτο που λεει συνεχως ειναι "κωλοσμαρτ" και "γαμω την καθυστερηση τους" επισης ειρωνικα "αν θες σμαρτ παρε lg".

Προφανως ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες αλλα λιγο που ειδα να το λειτουργει εχει αισθητο loading τιμε οταν κανει επιλογες,το οποιο με επεισε πως καλυτερα ειναι εαν μπορεις να γλυτωσεις το σμαρτ και να παρεις android tv box(βεβαια οταν ερθει η ωρα να αγορασω θα τα τεσταρω και μονος στο καταστημα)

Την συγκεκριμένη τηλεόραση σιχαθηκα να την ρυθμιζω. Κάθε φορά που καθόμουν να δω κάτι, αυτό κατεληγα να κάνω, ενώ συγκεκριμένα το βράδυ που το πάνελ έδειχνε όλες του τις αδυναμίες - ανυπαρξια μαύρου και βάθους - απλά την εκλεινα και έβλεπα στην - αγαπημένη μου- Samsung b650 όπου η παρακολούθηση είναι πραγματικά απόλαυση . Ισως εγώ να ήμουν από τους ατυχους και εσύ από τους τυχερούς, μιας και μετά από ψάξιμο στο ίντερνετ είδα ότι το πάνελ της συγκεκριμένης τηλεόρασης ήταν Τζόκερ. Κάποιες έβγαιναν με Samsung άλλες με sharp και δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο. Το οποίο δείχνει ότι και η Samsung δεν είναι λίρα εκατό.

Τηλεοραση και οθονη φιλε δεν περνεις αν δεν την δεις live.

Την πατησα 1 φορα που πηρα μια arielli λεω φθηνη ειναι δεν γαμεις ποσο χαλια να ειναι?Ερχετε την βαζω.....απαισιοτατη το χαμηλο ppi ηταν τρομερα αισθητο,το υπερβολικα φωτεινο λευκο σε τυφλωνε το οποιο οταν χαμηλωνες( για να μπορεις να δεις χωρις να θες depon μετα απο 20 λεπτα) εκανε τα χρωματα τραγικα και ολα τα "αντικειμενα" εμφανιζοταν με πιξελιασμα.

Την επεστρεψα πηρα καποια λεφτα πισω λεω ας δωσω παραπανω να παρω μια καλη,κατεληξα σε μια lg στα media και λιγο πριν την ψωνισω online λεω δεν παω να την δω?

Παλι καλα γιατι η οθονη μπορει να μην ειχε ιδιατερο πιξελιασμα αλλα ειχε το ιδιο εκτιφλωτικο λευκο οποτε κατεληξα σε μια samsung κοντα στα λεφτα η οποια ηταν απο τις λιγες στο καταστημα που με καλυπταν σε ιντσες,χρηματα,αποδοση

Δημοσ.

Αυτο με το πανισχυρο soc μου φενεται λιγο υπερβολη φιλος με lg προσφορα στα 800 απο 1100 50" αγορασμενη προ 4 μηνων(εαν θελετε μπορω να ρωτησω μοντελο και να το γραψω σε δευτερο χρονο) αυτο που λεει συνεχως ειναι "κωλοσμαρτ" και "γαμω την καθυστερηση τους" επισης ειρωνικα "αν θες σμαρτ παρε lg".

Προφανως ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες αλλα λιγο που ειδα να το λειτουργει εχει αισθητο loading τιμε οταν κανει επιλογες,το οποιο με επεισε πως καλυτερα ειναι εαν μπορεις να γλυτωσεις το σμαρτ και να παρεις android tv box(βεβαια οταν ερθει η ωρα να αγορασω θα τα τεσταρω και μονος στο καταστημα)

Τηλεοραση και οθονη φιλε δεν περνεις αν δεν την δεις live.

Την πατησα 1 φορα που πηρα μια arielli λεω φθηνη ειναι δεν γαμεις ποσο χαλια να ειναι?Ερχετε την βαζω.....απαισιοτατη το χαμηλο ppi ηταν τρομερα αισθητο,το υπερβολικα φωτεινο λευκο σε τυφλωνε το οποιο οταν χαμηλωνες( για να μπορεις να δεις χωρις να θες depon μετα απο 20 λεπτα) εκανε τα χρωματα τραγικα και ολα τα "αντικειμενα" εμφανιζοταν με πιξελιασμα.

Την επεστρεψα πηρα καποια λεφτα πισω λεω ας δωσω παραπανω να παρω μια καλη,κατεληξα σε μια lg στα media και λιγο πριν την ψωνισω online λεω δεν παω να την δω?

Παλι καλα γιατι η οθονη μπορει να μην ειχε ιδιατερο πιξελιασμα αλλα ειχε το ιδιο εκτιφλωτικο λευκο οποτε κατεληξα σε μια samsung κοντα στα λεφτα η οποια ηταν απο τις λιγες στο καταστημα που με καλυπταν σε ιντσες,χρηματα,αποδοση

Συμφωνώ μαζί σου και το έγραψα και στο προηγούμενο ποστ μου, ότι πρέπει οπωσδήποτε αν ενδιαφέρεται κάποιος να πάει να την δει από κοντά. Το θέμα με την Samsung που είχα πάρει εγώ είναι, πως δεν έβγαινε μόνο με ένα πάνελ με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να την πατήσει κάποιος, αφού μπορεί στο μαγαζί να παίζει μια με το καλό, και ο αγοραστής να καταλήξει με τη σαβούρα

Δημοσ.

μετα απο πειρα σε τηλεορασεις 4 εχουμε σπιτι,μαζι με τον αδερφο μου....

εχουμε καταληξει πως οι panasonic ειναι value for money

samsung lg κτλπ πρεπει να τις δειτε απο κοντα και να ανεβειτε απο 700+ για αξιολογα

Παρτε panasonic...σιγουρα πραγματα!

https://www.skroutz.gr/s/7098910/Panasonic-TX-50CX670.html#js_reviews

Δημοσ.

μετα απο πειρα σε τηλεορασεις 4 εχουμε σπιτι,μαζι με τον αδερφο μου....

εχουμε καταληξει πως οι panasonic ειναι value for money

samsung lg κτλπ πρεπει να τις δειτε απο κοντα και να ανεβειτε απο 700+ για αξιολογα

Παρτε panasonic...σιγουρα πραγματα!

https://www.skroutz.gr/s/7098910/Panasonic-TX-50CX670.html#js_reviews

Σε οτι εχει να κανει με παραμετρους απεικονισης ,δεν  μπορώ παρα να συμφωνήσω μαζί σου.

Καλά πανελ με ωραίο μαυρο και καλή κινηση.

Τωρα για smart και media players , ιδεα δεν εχω

Δημοσ.

Ισχύει για τις panasonic, πολύ καλή ποιότητα εικόνας και value for money, αλλά πολλά προβλήματα το media player και το smart ελλειπές.

Τέλος το off topic

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...