Προς το περιεχόμενο

[TV] LG 49UF6407 Smart 4K @ Kotsovolos = 599€+24 Άτοκες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LINK

Skroutz 655 από το Saveit(?) αλλά χωρίς δόσεις.

Επειδή "καίγομαι" για τηλεόραση σε αυτό το μέγεθος και budget έχουμε γνώμες από γνώστες του θέματος και ενδεχομένως κατόχους της συγκεκριμένης?

Κολλάω λίγο στο LG, καθώς με το κάψιμο που έχω φάει τις τελευταίες μέρες όλα συνηγορούν σε Samsung ή Sony αλλά σ αυτά τα λεφτά δε ξέρω τι να επιλέξω.

Αν θεωρηθεί ότι δεν είναι προσφορά καθώς είναι κάτω από 15% από τον επόμενο στο skroutz να με συμπαθάτε καθώς σε τέτοια ποσά για μένα οι άτοκες=λεφτά και να σβηστεί/μετακινηθεί το post.

Δημοσ.

ψηνομουν...μεχρι που διαβασα μια κριτικη στο skroutz...

Αυτές οι 2 είναι:

1. "Η tv ειναι απλα value for money στην κατηγορια της! 49"ultra hd( 4k) με αρκετα καλο frame rate, ομορφα ζωντανα χρωματα, καλο upscaling σε 1080p αρχεια. Το καλυτερο feauture για μενα ειναι το ισχυρο soc της τηλεορασης και το πανισχυρο καινουριο codec που υποστηριζει video 4k εως 60 fps και αρχεια x265 και ολα αυτα μεσω του player της τηλεορασης (usb). Ενα αρνητικο για την τηλεοραση ειναι οτι ενω εχει πανεμορφα χρωματα, η αντιθεση της και τα επιπεδα του μαυρου δεν ειναι τοσο καλα αλλα μπορει να βελτιωθει απ την στιγμη που ξεκινησεις το καλιμπραρισμα της οθονης."

2. "Την πήρα σήμερα και μετά από αρκετό ψάξιμο στα menus κτλ..νομίζω είναι μια εξαιρετική επιλογή ! Χρώματα απόκριση και φυσικά οι ίντσες δημιουργούν ένα Home Cinema πολύ υψηλού επιπέδου. Όσοι παίζετε παιχνίδια όπως και εγώ είδα με μεγάλη ευχαρίστηση θεαματικά αποτελέσματα.."

Τι σε χάλασε?

Δημοσ.

Τα οικονομικά πάνελ της LG έχουν τραγικό μαύρο και άσχημη απόδοση λευκού σε γωνίες θέασης... μετά την τελευταία φορά που την πάτησα με μία 40άρα LG την οποία και ξεφορτώθηκα κακήν κακώς, στο εξής μόνο Samsung σε οικονομικό πάνελ... 

• Like 2
Δημοσ.

Όχι μόνο οι οικονομικές, όλες οι IPS της LG έιναι μόνο για να τις βγάζεις στο μπαλκόνι το μεσημεράκι..

Δημοσ.

Αυτές οι 2 είναι:

1. "Η tv ειναι απλα value for money στην κατηγορια της! 49"ultra hd( 4k) με αρκετα καλο frame rate, ομορφα ζωντανα χρωματα, καλο upscaling σε 1080p αρχεια. Το καλυτερο feauture για μενα ειναι το ισχυρο soc της τηλεορασης και το πανισχυρο καινουριο codec που υποστηριζει video 4k εως 60 fps και αρχεια x265 και ολα αυτα μεσω του player της τηλεορασης (usb). Ενα αρνητικο για την τηλεοραση ειναι οτι ενω εχει πανεμορφα χρωματα, η αντιθεση της και τα επιπεδα του μαυρου δεν ειναι τοσο καλα αλλα μπορει να βελτιωθει απ την στιγμη που ξεκινησεις το καλιμπραρισμα της οθονης."

2. "Την πήρα σήμερα και μετά από αρκετό ψάξιμο στα menus κτλ..νομίζω είναι μια εξαιρετική επιλογή ! Χρώματα απόκριση και φυσικά οι ίντσες δημιουργούν ένα Home Cinema πολύ υψηλού επιπέδου. Όσοι παίζετε παιχνίδια όπως και εγώ είδα με μεγάλη ευχαρίστηση θεαματικά αποτελέσματα.."

Τι σε χάλασε?

http://www.skroutz.gr/s/7380155/LG-49UF6407/discussion

"καλησπερα σας! δεν εχει τυχει ποτε να σχολιασω προϊον αλλα εκατσε και πηρα το μοντελο αυτο της LG και νιωθω τεραστια απογοητευση γιατι ενω εκανα μια μικρη ερευνα σε τριγυρω μεγαλα καταστηματα κατεληξα σε αυτην.

παω σπιτι ανοιγω και ολη η οθονη ειχε λευκα σημεια !! επανω κατω δεξια παντου

την πηγα επιτοπου πισω ενω μου εβγαλαν την ψυχη να μου δωσουν αλλη. κοιτουσαν απο δω κοιτουσαν απο κει ... τελικα πηρα αλλη κουτα!

αλλα δυστυχως παλι προβλημα, ηταν σαββατο 8 παρα η ωρα και δεν προλαβαινα να παω παλι πισω!! λευκο ΜΙΚΡΟ σημαδι επανω στο κεντρο , wi-fi δεν πιανει ! ουτε καν το G3 κινητο με hot spot, ουτε το ευρυζωνικο καινουργιο ρουτερ του ΟΤΕ. η οθονη σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καναλι οταν εχει γρηγορα γραφικα σε ταινια δρασης Π.Χ κανει σπασιματα και κολλαει ! με αλλη οθονη samsung Μικροτερη παιζει τελεια η οθονη..<< μην πει κανεις για το σημα κεραιας>>

ηρθαν γιορτες αργιες δεν ασχοληθηκα και απο αυριο δευτερα περιμενω τηλεφωνο απο την εξυπηρετηση της LG Να με καλεσουν να δω τι στο καλο θα κανουν!!"

• Like 1
Δημοσ.

ηρθαν γιορτες αργιες δεν ασχοληθηκα και απο αυριο δευτερα περιμενω τηλεφωνο απο την εξυπηρετηση της LG Να με καλεσουν να δω τι στο καλο θα κανουν!!"

Ναι, Ο.Κ. Είχε τόσα θέματα το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά λόγω γιορτών δεν ασχολήθηκε και έτσι απλά πέρασε η προθεσμία του D.O.A...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, Ο.Κ. Είχε τόσα θέματα το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά λόγω γιορτών δεν ασχολήθηκε και έτσι απλά πέρασε η προθεσμία του D.O.A...

εχεις ενα δικιο σ΄αυτό....αλλα οσο να ναι σε αποτρεπει μια στο εκατομμυριο να ειναι οπως τα λεει.../

Δημοσ.

εγω που έχω το ίδιο μοντέλο δεν είμαι ικανοποιημένος. Τα 900hz που λέει, εμένα μου φαίνονται σαν 200hz, καθόλου ρεαλιστικά δεν αποδίδονται οι κινήσεις. Το μαύρο μόνο μαύρο που δεν είναι. Το 4k είναι fake, δεν είναι πραγματικό 4k (αυτό το λένε τα reviews δεν το παρατήρησα εγώ).

Δημοσ.

Τα οικονομικά πάνελ της LG έχουν τραγικό μαύρο και άσχημη απόδοση λευκού σε γωνίες θέασης... μετά την τελευταία φορά που την πάτησα με μία 40άρα LG την οποία και ξεφορτώθηκα κακήν κακώς, στο εξής μόνο Samsung σε οικονομικό πάνελ...

Το ότι μια τηλεόραση είναι Samsung κοκ δεν λέει κάτι. Έτσι την πάτησα κι εγώ πριν από κανένα χρόνο με την 40 άρα Samsung που είχε βγει σε προσφορά στα 289 από περίπου 400 αν θυμάμαι καλά, και ήταν τραγική. Το χειρότερο μαύρο που έχω δει και από γωνίες θέασης επιεικώς μέτρια. Όσο έφευγε κανείς από το κέντρο ασπριζε η οθόνη. Με τα πολλά την πούλησα - χάνοντας χρήματα βέβαια- σε ένα φίλο μου πρόσφατα για να βλέπουν οι γονείς του , και είμαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης. Μετά από αυτή την εμπειρία το μόνο που έχω να πω είναι μην αγοράζετε τηλεόραση αν δεν την δείτε από κοντά

Δημοσ.

Το ότι μια τηλεόραση είναι Samsung κοκ δεν λέει κάτι. Έτσι την πάτησα κι εγώ πριν από κανένα χρόνο με την 40 άρα Samsung που είχε βγει σε προσφορά στα 289 από περίπου 400 αν θυμάμαι καλά, και ήταν τραγική. Το χειρότερο μαύρο που έχω δει και από γωνίες θέασης επιεικώς μέτρια. Όσο έφευγε κανείς από το κέντρο ασπριζε η οθόνη. Με τα πολλά την πούλησα - χάνοντας χρήματα βέβαια- σε ένα φίλο μου πρόσφατα για να βλέπουν οι γονείς του , και είμαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης. Μετά από αυτή την εμπειρία το μόνο που έχω να πω είναι μην αγοράζετε τηλεόραση αν δεν την δείτε από κοντά

Την ίδια Samsung πήρα και εγώ για να αντικαταστήσω την LG που προανέφερα και η εικόνα της Samsung είναι καταπληκτική, το μαύρο υπέροχο και σε γωνίες δεν έχει κανένα πρόβλημα, μακράν καλύτερη από κάθε άποψη από την LG (39LN5400) που ξεφορτώθηκα. Πιθανώς να έπεσες σε κακό κομάτι ή να μην την έχεις ρυθμίσει σωστά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...