marinos84 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα.Μου εκλεψαν το ps4.υπαρχει τροπος να το εντοπισω?
Spc1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 απο που ;δεν πιστεύω να μπορείς να κανείς κάτι...
marinos84 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ελεγα μηπως αν συνδεθει στο ιντερνετ μεσω της sony να μπορει να βρεθει η IP.υπαρχει καποιος που να εχει κατι υπ οψιν του?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ψαξε μεσω του PSN λογαριασμου σου , εαν εχει ιστορικο συσκευων συνδεσεων , καλυτερα ρωτα την Sony ομως , στειλε ενα MAIL ή κανε ενα τηλεφωνο..
marinos84 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εχω στειλει ενα mail στην sony και ελπιζω να λεβω συντομα απαντηση.λιγο που το εψαξα ομως στο google λενε οτι αν δωσεις serial number στην sony μπορει να εντοπισει που ειναι η κονσολα αλλα ειναι μαλλον δυσκολο να καταφερεις να βρεις ακρη
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το συγκεκριμένο εχει mac address που ειναι μοναδική για κάθε μηχάνημα Δήλωσε το οπωσδήποτε και στην αστυνομία αλλά και στην Sony Αν μπεί online θα φανεί γιατι τα κλεμμένα οι εταιρίες τα βαζουν blacklist
marinos84 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το θεμα ειναι αν η αστυνομια ασχολειται ωστε να βρεθει αυτος που το εχει.Μιλησα και με την sony και μου παν οτι ειναι πολυ ασαφες το τι κανει η αστυνομια.
bedazzled Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Υποψιάζεσαι ποιός στο έκλεψε στην μετακόμιση;
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το θεμα ειναι αν η αστυνομια ασχολειται ωστε να βρεθει αυτος που το εχει.Μιλησα και με την sony και μου παν οτι ειναι πολυ ασαφες το τι κανει η αστυνομια. Το θέμα δεν ειναι μόνο να ασχοληθεί η αστυνομία.. Για παράδειγμα αν εντοπιστεί με χ-ψ-ζ τρόπους απο εσένα ή την Sony και πάς να το διεκδικήσεις δεν θα μπορείς. Ο λόγος ειναι οτι δεν το έχεις δηλώσει κλεμμένο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα