Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitor 144Hz 1080p και Gysnc ή 1440p?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν εισαι σε μεγαλο διλλημα, γιατι δεν αυξανεις το budget σου να παρεις την Acer XB270HU που τα κανει και τα δυο? Στα 700 ευρω ειναι αρκετα πανω απο το οριο σου, αλλα ηδη δινεις πολλα για κατι καλο, κριμα ειναι αυτο που θα παρεις να μην σε ικανοποιει.

http://www.amazon.it/Acer-risoluzione-2560x1440-frequenza-contrasto/dp/B00U2FE3HY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1453770273&sr=8-1&keywords=xb270hu

Aκομη καλυτερη η xb271hu, αξιζει αν η διαφορα στην τιμη ειναι τοσο μικρη.

http://www.amazon.it/Acer-XB271HU-Predator-Monitore-color/dp/B017DG09WM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1453770281&sr=8-1&keywords=xb271hu

Για την ιστορια παντως το παραπανω που αναφερεις δεν ειναι καθολου σωστο. Οταν ο αλλος σου λεει καλως ή κακως μεγιστο Budget τα 400ευρω δεν γινεται να γινονται προτασεις σχεδον στα διπλασια χρηματα.Ουτε η 980 θα αξιοποιησει πληρως την οθονη δυστηχως.Για Full 1440p(benchmarks υπαρχουν παντου στο internet για οποιον θελει να δει)σε συγχρονα παιχνιδια μονο η 980ti ανταποκρινεται σε αυτο. 

Βεβαια να πουμε και κατι που πρεπει να αναφερθει για την περιπτωση του ts καθως και απο πιο προηγουμενα θεματα δεν μας τα λεει καλα δυστηχως και μαλλον χανουμε τον χρονο μας μαζι του.

Αρχικα οσον αφορα το build της υπογραφης ειχε ανοιξει θεμα που του ειχαν γινει οι εν λογω παρατηρησεις/συμβουλες οσον αφορα την συνθεση που σκεφτώταν.http://www.insomnia.gr/topic/583323-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-build/

Πιο συγκεκριμενα του προταθηκε ειτε ο i7 5820k σαν πιο futureproof στα χρηματα του 6700κ ή ο i5 6600k σαν πιο φθηνη επιλογη αλλα το ιδιο ποιοτικη για παιχνιδια και δεχεται και oc(του περισσευουν και αρκετα χρηματα που θα μπορουσε να τα βαλει σε καλυτερο monitor. Αγνοησε και τα δυο σχολια(κακως δυστηχως)και εκανε την αρχικη επιλογη που ειχε στο μυαλο του.

Ανοιγει μετα θεμα οσον αφορα για καρτα γραφικων,του γινονται οι αναλογες προτασεις για τα χρηματα που αναφερει και τελικα παλι δεν επιλεγει καμια απο αυτες αλλα καταλληγει σε αλλη ακριβοτερη αλλα στα ιδια σχεδον κυβικα με την φθηνοτερη R9 390 για 1440p

http://www.insomnia.gr/topic/587329-1080p-gaming/?do=findComment&comment=54380002

Στην συνεχεια θεμα για gaming monitor οπου του γινεται ενημερωση οσον αφορα gsync monitors και λοιπα,οπως και τι τιμες παιζουν και παει λεγοντας.http://www.insomnia.gr/topic/590042-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-gaming-monitor/?do=findComment&comment=54437970.Εξαφανιζεται(απο απαντησεις)και δεν παιρνει τιποτα,και τωρα παλι ανοιγει θεμα για να ξαναρωτησει για οθονη αφου του εχουμε απαντησει ηδη για το πως εχουν τα πραγματα.

Ειπαμε το forum ειναι για να βοηθαει τον κοσμο να ενημερωνεται/γλυτωνει χρηματα/κανει τις καλυτερες αγορες και παει λεγοντας αλλα μην το παρα..κανουμε κιολας........

• Like 2
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την ιστορια παντως το παραπανω που αναφερεις δεν ειναι καθολου σωστο. Οταν ο αλλος σου λεει καλως ή κακως μεγιστο Budget τα 400ευρω δεν γινεται να γινονται προτασεις σχεδον στα διπλασια χρηματα.Ουτε η 980 θα αξιοποιησει πληρως την οθονη δυστηχως.Για Full 1440p(benchmarks υπαρχουν παντου στο internet για οποιον θελει να δει)σε συγχρονα παιχνιδια μονο η 980ti ανταποκρινεται σε αυτο.

Τον παρέσυρα ίσως και εγώ λίγο που έλεγα για τα 34άρια 4K. :)

Εντάξει, μην τρελαθούμε τελείως όμως. Δεν χρειάζεται να τα παίζεις όλα Maxed out! Βάλε και δύο ρυθμίσεις στο Medium FXAA 16AF και παίζε με 50-60fps. Δεν τρέχει και τίποτα. Είπαμε.

Δημοσ.

Το θεμα ουτως ή αλλως εχει κλεισει. Εχουν δωθει εδω και 2 μηνες στον ts οι απαντησεις που εψαχνε στο προηγουμενο θεμα που ειχε ανοιξει http://www.insomnia.gr/topic/590042-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-gaming-monitor/?do=findComment&comment=54437970

Το budget του ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα,οι τιμες πανω κατω στα ιδια λεφτα αρα δεν εχει αλλαξει κατι.

Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω παραπάνω απο τα 400 γιατί είμαι φοιτητής και καταλαβαίνετε.
Θα μπορούσα να κάτσω να μαζέψω αλλά θα μου πάρει πολύ καιρό και παιδιά ειλικρινά πονάνε τα μάτια μου με την τηλεόραση και δεν είμαι υπερβολικός.
Πιστεύω η σοφότερη επιλογή είναι τα 1440p διαβάζοντας και αυτά που είπατε

Βεβαια οσο κακος και να ακουστω το θεμα ειναι να υπαρχει αρμονια μεταξυ hardware. Ναι καταλαβαινω τι θα πει οτι καποιος ειναι φοιτητης και ειδικα αν σπουδαζει μακρια απο το σπιτι του που μεσα μπαινουν και ενοικια και εξοδα διαβιωσης να μενεις μονος ειναι δυσκολα τα πραγματα. Παρολα αυτα αυτο το εχω ζησει να το λενε ατομα που για παιχνιδια ομως εχουν ενα playstation ή αντε ενα pc των 500ευρω οχι οπως το παραπανω που παιζει να κοστιζει ολο συνολικα πανω απο 1600ευρω :P

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ουτως ή αλλως εχει κλεισει. Εχουν δωθει εδω και 2 μηνες στον ts οι απαντησεις που εψαχνε στο προηγουμενο θεμα που ειχε ανοιξει http://www.insomnia.gr/topic/590042-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-gaming-monitor/?do=findComment&comment=54437970

Το budget του ειναι πανω κατω στα ιδια λεφτα,οι τιμες πανω κατω στα ιδια λεφτα αρα δεν εχει αλλαξει κατι.

Δεν απαντάμε μόνο για το TS.

Μένουν οι απόψεις και για άλλους που θα κάνουν το ίδιο Search. :)

Άιντε καληνύχτες! :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν απαντάμε μόνο για το TS.

Μένουν οι απόψεις και για άλλους που θα κάνουν το ίδιο Search. :)

Άιντε καληνύχτες! :)

Ναι τι ωρα..... Εννοωντας οτι το μεγαλυτερο μερος του κοσμου δεν ξερει τι ειναι το search στο google .Ελα τωρα δες τι γινεται στα νεα συστηματα και αναβαθμισεις και στις καρτες γραφικων ποσα θεματα ειναι τα ιδια και τα ιδια :P

• Like 1
Δημοσ.

Το PC φίλε μου δεν ξέρεις πως το έφτιαξα πόσο καιρό μάζευα τα λεφτά και εν τέλει δεν σε αφορά κιόλας.
για να μην το έχεις στο κεφάλι σου βέβαια εν τέλει κάποια κομμάτια τα πήρα πολύ κάτω απο την τιμή τους οπότε δεν είναι όσα λες τα χρήματα και ακόμα και έτσι να ήταν είναι παιδικό τελείως αυτό που έγραψες πραγματικά.
Παρόλα αυτά είχα βοηθηθεί απίστευτα απο το Community και όσα ξέρω για PC Building τα ξέρω κυρίως απο αυτά που έχω ακούσει εδώ και απο προσωπική έρευνα,οπότε αυτό που είπες είναι πραγματικά άκυρο εγώ μπορεί να αλλάζω γνώμη κάθε μέρα δεν ανάγκασα κανέναν να απαντήσει έχω ένα δίλλημα και ξέρω πως υπάρχουν άτομα εδώ που μπορούν να βοηθήσουν.
Στο προηγούμενο θέμα σταμάτησα να απαντώ γιατί τελικά δεν μπόρεσα να διαθέσω χρήματα τότε όσα είχα τα χρησιμοποίησα για καθημερινά έξοδα.
Εύχομαι να μην χάνεις το χρόνο σου πλέον,η πρώτη παράγραφος σου με βοήθησε βέβαια ευχαριστώ.
Φιλικά.
Για να πω την αλήθεια βέβαια επειδή τα δεδομένα μου άλλαξαν τόσο γρήγορα πρέπει να παραδεχτώ οτι είχα ξεχάσει τελείως το προηγούμενό μου Post για το Monitor και το θυμήθηκα με το Link σου.

Δημοσ.

Το PC φίλε μου δεν ξέρεις πως το έφτιαξα πόσο καιρό μάζευα τα λεφτά και εν τέλει δεν σε αφορά κιόλας.

για να μην το έχεις στο κεφάλι σου βέβαια εν τέλει κάποια κομμάτια τα πήρα πολύ κάτω απο την τιμή τους οπότε δεν είναι όσα λες τα χρήματα και ακόμα και έτσι να ήταν είναι παιδικό τελείως αυτό που έγραψες πραγματικά.

Παρόλα αυτά είχα βοηθηθεί απίστευτα απο το Community και όσα ξέρω για PC Building τα ξέρω κυρίως απο αυτά που έχω ακούσει εδώ και απο προσωπική έρευνα,οπότε αυτό που είπες είναι πραγματικά άκυρο εγώ μπορεί να αλλάζω γνώμη κάθε μέρα δεν ανάγκασα κανέναν να απαντήσει έχω ένα δίλλημα και ξέρω πως υπάρχουν άτομα εδώ που μπορούν να βοηθήσουν.

Στο προηγούμενο θέμα σταμάτησα να απαντώ γιατί τελικά δεν μπόρεσα να διαθέσω χρήματα τότε όσα είχα τα χρησιμοποίησα για καθημερινά έξοδα.

Εύχομαι να μην χάνεις το χρόνο σου πλέον,η πρώτη παράγραφος σου με βοήθησε βέβαια ευχαριστώ.

Φιλικά.

Για να πω την αλήθεια βέβαια επειδή τα δεδομένα μου άλλαξαν τόσο γρήγορα πρέπει να παραδεχτώ οτι είχα ξεχάσει τελείως το προηγούμενό μου Post για το Monitor και το θυμήθηκα με το Link σου.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι.Οτι οπως εχουμε πει καλο ειναι οταν ανοιγεις το θεμα(ή ο οποιοσδηποτε)να υπαρχουν τα χρηματα γιατι οπως λεμε τα σκηνικα αλλαζουν συνεχεια. Οσο για τα παραπανω που λες οτι τα πηρες χαμηλοτερα δεν διαφωνω και καλα εκανες βεβαια παραμενουν κακες αγορες σε σχεση με τον ανταγωνισμο,απο τον i7 6700k(σε σχεση με i7 5820k και i5 6600k)την καρτα γραφικων(σε σχεση με 980ti,970 και R9 390)κλπ

Γιατι πχ αν ειχες αγορασει καρτα Amd,βλεπε R9 390 θα μπορουσες τωρα στα χρηματα αυτα να βρεις αξιολογα FreeSync monitor(δηλαδη αντιστοιχα των Gsync).Ειδες πως ολα ειναι ενας κυκλος? :)

Δημοσ.

για να καταλάβεις,την 980 την πήρα 450 καινούρια απο εδώ,νομίζω συμφωνείς πως για +80 απο την 390 άξιζε.
και για το πρώτο σκέλος ισχύει περίπου το ίδιο για τον 6700k αλλά ένιγουει,πρώτο μου build μαν.
όσο για την οθόνη ακούω ακόμα γνώμες και θα τις πάρω υπόψη περισσότερο απο τη δική μου λόγω απειρίας.

Δημοσ.

Φίλε δεν μπορείς να ξέρεις τι του έτυχε του παιδιού και δεν κατάφερε να κάνει τότε την αγορά. Και εγώ φοιτητής είμαι και συμβαίνουν διάφορα (και φυσικά όχι μόνο σε μας). Επίσης αν τα βρήκε σε αρκετά καλή τιμή μια χαρά αγορά παραμένουν. Και δεν πρόκειται να χάσει κάτι σε gaming performance με τα εξαρτήματα που πήρε. Προς θεού :)

Φίλε iluvaratcliff, πες μας σε τι οθόνη καταλήξεις και αγοράσεις και τις εντυπώσεις σου :)

Δημοσ.

για να καταλάβεις,την 980 την πήρα 450 καινούρια απο εδώ,νομίζω συμφωνείς πως για +80 απο την 390 άξιζε.

και για το πρώτο σκέλος ισχύει περίπου το ίδιο για τον 6700k αλλά ένιγουει,πρώτο μου build μαν.

όσο για την οθόνη ακούω ακόμα γνώμες και θα τις πάρω υπόψη περισσότερο απο τη δική μου λόγω απειρίας.

Για την 980 εν μερη εγω και παλι την R9 390 θα προτιμουσα αν ημουν στην περιπτωση σου.Ναι μεν η 980 ειναι ελαχιστα καλυτερη της αλλα αυτα τα 80ευρω ειναι τεραστια διαφορα,οχι μονο γιατι θα μπορουσαν να μπουν στην οθονη πχ αλλα γιατι η Amd εχει οπως ειπα πιο πανω φθηνοτερα freesync monitors. Τεσπα στα χρηματα που διαθετεις οι επιλογες ειναι πολυ λιγες και απο Gsync ειναι μονο 1.Τα βαζεις κατω και διαλεγεις.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε αυτό απλά τότε εγώ δεν ήξερα καν τι σημαίνει Free Sync οπότε δεν το σκέφτηκα,δεν το μετανιώνω αλλά καταλαβαίνω που το πας.

Δημοσ.
Δημοσ.

Δεν είναι κρίμα όμως να γυρνάμε σε TN Panel;
Όχι ότι παίζει μόνο το Panel ρόλο, αλλά γιατί να κάνουμε έκπτωση σε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που αγοράζουμε κάτι καινούριο και πληρώνουμε αρκετά χρήματα;
Το βρίσκω κάπως... Πώς την βλέπετε την όλη φάση εσείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...