Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε. Ειχε παρει ενας φιλος μου απο την ολλανδια ενα tablet πριν 5 χρονια περιπου. Το tablet λεγεται ricatech tab10-06. Το χρησιμοποιησε μονο 3 μηνες και εκει που λεει ηταν στο ιντερνετ, εσβησε τελειως και δεν ξαναανοιξε. Ουτε οταν το βαζω στην πριζα δειχνει κατι. Τι μπορει να επαθε?

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι η μπαταρία να έχει χαλάσει μετά από 5 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την βρηκα την μπαταρια. Ειναι σαν smartphone τεραστια και κολλημενη με καλαι πανω στην πλακετα. Αλλαζει αυτη? Υπαρχει?

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι η μπαταρία να έχει χαλάσει μετά από 5 χρόνια.

Φιλε μου αν διαβασες καλα το ποστ, λεει οτι δουλεψε μονο 3 μηνες και ξαφνικα εσβησε.... Αρα αυτο που λες για μετα 5 χρονια ,ειναι ατοπο.... Για εμενα , αυτο το ξαφνικο "κοκο-μπλοκο" ηταν θεμα ρομ... Τωρα βεβαια, μετα απο 5 χρονια αφορτιστο, ισως και η μπαταρια τα εχει φτυσει..

Δημοσ.

Βγάλε μια φωτο, μιας και ο γούγλης δεν βγάζει κάτι σχετικό με το tablet. Πρέπει να αλλάζει αν και οι περισσότερες μπαταρίες για tablet συνδέονται με καλώδια.

Φιλε μου αν διαβασες καλα το ποστ, λεει οτι δουλεψε μονο 3 μηνες και ξαφνικα εσβησε.... Αρα αυτο που λες για μετα 5 χρονια ,ειναι ατοπο.... Για εμενα , αυτο το ξαφνικο "κοκο-μπλοκο" ηταν θεμα ρομ... Τωρα βεβαια, μετα απο 5 χρονια αφορτιστο, ισως και η μπαταρια τα εχει φτυσει..

Οκ, απλώς έγραψε 5 χρόνια ότι είχε το tablet και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν η μπαταρία.

Δημοσ.

Τι φωτογραφια να βγαλω? Ναι ειναι οπως ειπες. Ειναι συνδεμενη με 2 καλωδια κολλημενα στην πλακετα με καλαι.

Δημοσ.

Αν ειναι θεμα rom τ μπορουμε να κανουμε?

Διαβασε καλα... http://freaktab.com/forum/tablet-support-android/cube-tablets/984-cube-u9-gt-2-compatible-tablets-custom-rom-by-finless-version-1-5

Μην γραψεις "αυτο δεν ειναι το ταμπλετ μου".... Διαβασε καλα.... Τα κινεζικα ειναι κατι σαν φασον... Ενα εργοστασιο βγαζει ταμπλετς για πολλους "κατασκευαστες" τυπου mls , και απλα βαζει την φιρμα τους πανω...

Δημοσ.

Άκυρο η φωτο. Ψάξε μια ίδιων χαρακτηριστικών και δοκιμασέ τη.

Δημοσ.

Βγάλε μια φωτο, μιας και ο γούγλης δεν βγάζει κάτι σχετικό με το tablet. Πρέπει να αλλάζει αν και οι περισσότερες μπαταρίες για tablet συνδέονται με καλώδια.

Οκ, απλώς έγραψε 5 χρόνια ότι είχε το tablet και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν η μπαταρία.

Ο γουγλης βγαζει πολλα αποτελεσματα.... https://www.google.gr/search?site=&source=hp&ei=3SClVt6SEMK3sQGro6yYBA&q=ricatech+tab+10-06+rom&oq=ricatech+tab+10-06+rom&gs_l=mobile-gws-hp.3...3241.26959.0.27755.23.21.0.2.2.0.256.3518.0j18j3.21.0....0...1c.1.64.mobile-gws-hp..0.20.2965.3.AUDXAcJQSRQ
Δημοσ.

Ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα πρεπει να εχουν κατεβασει το link για την rom. Πατησα αλλα δεν βγαζει κατι :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...