pc_admin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ενημερωτικα για οποιους εχουν το ιδιο προβλημα Ειδα οτι το cpu load πηγαινε 60% idle (core i5 750 overclocked 3.2ghz) Αιτια το svhost ,το οποιο διαβασα μπορει να ανεβαζει τοσο την cpu λογω διεργασιων απο υπηρεσιες αρχισα να σταματω οποια δεν χρειαζοταν και βρηκα την αιτια ..υπηρεσια java updater! Την σταματησα και αμεσως cpu load 1% idle ! την απενεργοποιησα τελειως κ βρηκα την υγεια μου 1
crom251 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Για πες λιγο αναλυτικα φιλε πως το απενεργοποιησες το java updater...
pc_admin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Για πες λιγο αναλυτικα φιλε πως το απενεργοποιησες το java updater... πινακας ελεγχου-->εργαλεια διαχειρισης-->υπηρεσιες-->java updater -τερματισμος - απενεργοποιηση 1
crom251 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εγω σε μενα java updater δεν βρηκα... Το προβλημα σε εμενα το δημιουργουσε το wuauserv που εχει να κανει με το update μαλλον. Παρολο που το update το εχω απενεργοποιημενο το συγκεκριμενο ετρεχε. Το εκλεισα και ολα καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα