Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Πρωτα απο ολα δεν ειμαι και πολυ εξοικιομενος με το τεχνικο κομματι των υπολογισων. Εχω ενα λαπτοπ Toshiba Satellite l300, για τα νεα δεδομενα λιγο παλιο αλλα για απλη χρηση πλεον μια χαρα ειναι. Το λαπτοπ μου λειτουργουσε ικανοποιητικα για τα δεδομενα του, ομως το τελευταιο διαστημα αν πχ ημουν απλα στην επιφανεια εργασιας και δεν κουνουσα το ποντικι, τιποτα απολυτως, μετα απο 2-3 λεπτα θα ασπριζε η οθονη (οχι μονο ασπρο χρωμα, διαφορα χρωματα τυχαινε, σε καθε μηκος της οθονης χωρις κυλιδες γραμμες, ενιαιο χρωμα) και υστερα απο αυτο δεν λειτουργουσε τιποτα στο λαπτοπ, κανενα κουμπι δεν μπορουσε να το ξεκολησει, ουτε καν το power button. Αναγκαστικα, οταν επρεπε να λειψω απο το λαπτοπ για λιγο εβαζα να παιζει μουσικη για να μην κολλησει η οθονη. Υστερα ομως απο μερες αυτο το κολλημα το παθαινε πριν καν ανοιξει η επιφανεια εργασιας, κολλαγε η οθονη ακομα και απο το σημειο του "welcome". Τι μπορει να φταιει ρε παιδια? Τι μπορω να δοκιμασω να κανω απο μονος μου? Οταβ ειπα στην αρχη πως δεν ειμαι πολυ εξοικιομενος εννουσα πιο πολυ με τους ορους, μπορω να ψαξω και να μαθω για οτιδηποτε μπορει να μην ξερω. Βοηθηστε αν μπορειτε, ρωτηστε για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΩΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΗΠΩΣ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΟΜΩΣ ΚΟΛΛΑΓΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS 7. ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ "ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ".

Επεξ/σία από Nionios1996
Δημοσ.

Συγγνωμη φιλε μου, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΩΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΗΠΩΣ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΟΜΩΣ ΚΟΛΛΑΓΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS 7. ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ "ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ".

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΝΩ!

Οσο για την λυση σου φιλε μου, αυτο που μου λες ειναι ενα βοηθητικο λειτουργικο συστημα που λειτουργει χωρις σκληρο?

Δημοσ.

Φιλε δεν ξερω αν εχω καταλαβει καλα, εψαξα λιγο στο ιντερνετ, βρηκα πως να το κανω απο usb αλλα το θεμα ειναι πως το προγραμμα linux live δεν το βρισκω. Απο γνωστα βλεπω ubuntu και κατι σχετικο με το δικο σου ενα linux lite.

Και οπως το κοβω το μεταφερω σε usb πχ στην περιπτωση του ubuntu μεσω ενως προγραμματος και κανω reboot

Τωρα τι να σου πω ισως κανω λαθος

Δημοσ.

Συγγνωμη φιλε μου, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΩΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΗΠΩΣ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΟΜΩΣ ΚΟΛΛΑΓΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS 7. ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ "ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ".

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΝΩ!

Οσο για την λυση σου φιλε μου, αυτο που μου λες ειναι ενα βοηθητικο λειτουργικο συστημα που λειτουργει χωρις σκληρο?

Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γιατι ειναι σαν να φωνάζεις

Δημοσ.

Εκανα αυτο που μου ειπες, παλι το κανει αλλα θεωρω πιο αργα, μου θυμιζει παλια που αν επαιζε κατι το λαπτοπ δν θα κολαγε, αν το αφησω ετσι χωρις να κανει τιποτα το παθαινει

Επισης δεν εχω μπαταρια, εχει χαλασει εδω και καιρο, μονο με φορτιστη το εχω, τελευταια σβινει αποτομα ο υπολογιστης και μετα ανοιγει απο μονος του, κανει ρεσταρτ

Μηπως συνδεεται αυτο? Ή απλα ειναι θεμα φορτιστη?

Δημοσ.

Νιονιο το προβλημα σου ειναι στην καρτα γραφικων το nec/tokin που λεει ο κοτσος δεν παρουσιαζει συμπτωματα με την οθονη. βγαλε τους driver της καρτας κ θα δεις οτι θα δουλεψει ελαφρως καλυτερα. Το μηχανημα σου εχει δουλεψει πολλες ωρες σε υψηλες θερμοκρασιες κ την εχει ακουσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...