Προς το περιεχόμενο

Για τα samsung s6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έκανα πρόσφατα μετάβαση από iPhone σε s6 και έχοντας απογοητευτεί αρχικά, άρχισα να ψάχνω πως θα εχω την καλύτερη εμπειρία χρήσης και ειπα να μοιραστω μαζι σας:

1) βρήκα ένα τρόπο να απαλλάξω το s6 μου απο τα περιττά services και apps της samsung χωρίς root με το πρόγραμμα Package disabler pro που έχει 1.5 ευρω. Αυτό το πρόγραμμα σταματάει και όσα δεν μπορεις να κανεις disable πάρα μονο force stop ή και τίποτα απολύτως. Είδα αρκετά καλή βελτίωση στην αυτονομία της μπαταρίας οταν έκανα disable αυτες που δε χρειαζόμουν. Παραθέτω και αρχείο xml όσων έκανα disable που το κανετε import στην εφαρμογή και κανει αυτόματα όλα οσα εκανα εγώ αν βαριέστε να ψάχνετε.(Το samsung push τρώει μπαταρία και μαλλον δε χρησιμεύει και πολύ. Επίσης εδιωξα την εφαρμογή facebook και την εχω shortcut από το Internet που δεν έχει και μεγάλη διαφορά αλλά για τη μπαταρια μάλλον έχει αρκετή).

Προσοχή τα ροζ είναι ασφαλές να τα κάνετε disable τα μαύρα μόνο μερικά είναι ασφαλές να γίνουν disable.

2) Βρήκα το τρόπο (αν το touch screen κολλάει ή πολλες φορες δε πιανει με το πρωτο πάτημα ή το γρήγορο μενού με swipe down δε πιανει καθε φορα) να διορθωθεί και να γίνει τέλειο γράφοντας στην εφαρμογή phone-τηλέφωνο *#2663# και επιλέγοντας το "touch screen FW update (internal storage). Ήμουν έτοιμος να το παω για service αλλά τελικά δεν είχε τίποτα ηταν απλό το fix.

3) Απενεργοποίησα τα animations απο το developer options

Προς το παρον αυτά μου έχουν δώσει μια πολύ καλή εμπειρία χρήσης και με την ίδια χρήση η μπαταρία απο τις 3.30 ωρες με ανοιχτή οθόνη πλέον φτάνει τις 6.

Οτι άλλο βρίσκω σαν λύση σε θέματα που προκύπτουν θα το γράφω.
Κατεβάστε το δεύτερο xml ώστε να λειτουργεί κανονικά το multiwindow.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΤΑΙ ΤΑ XML ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ DISABLE ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ. ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ.

disabledpackages-s6-dimips.xml

disabledpackages-dimipsplit.xml

Επεξ/σία από dimips
  • Like 5
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή είναι απενεργοποιημένο το touchwizz οποίος θέλει να τα κάνει import να βάζει πρώτα κάποιον Launcher. Επίσης να χρησιμοποιείτε μόνο το δεύτερο για να δουλεύει το multiwindow.

EDIT: Σε αυτό δεν είναι απενεργοποιημένο το touchwizz αλλά είναι το samsung keyboard διότι χρησιμοποιώ της google που έχει καλύτερη απόκριση. 

disableddimipsplit.xml

Επεξ/σία από dimips
  • Like 2
Δημοσ.

και έτσι εσύ βελτιωσες την εμπειρία χρήσης.. μάλλον χειρότερα τα έκανες.. μόνο αυτονομία έδωσες και άντε να του χάρισες ένα μισάωρο ακομα

Δημοσ.

@GiwrgosP- κανεις λαθος! Κλεινοντας όλες αυτες τις αχρηστς υπηρεσιες και εφαρμογες το κινητο και τρεχει καλυτερα και παραπνω ελευθερη ραμ εχει και αυτονομια και μπαταρια ! Αν εσυ θες να εχεις ολο το bloatware της samsung (και google) κρατα το!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πρόγραμμα είναι για όλα τα τηλέφωνα. Απλά κατέβασε το και ψαξε μόνος ποια θα κλείσεις.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω καποια στιγμη γιατι 1)η μπαταρια του ειναι μετρια 2) τρωει τα κολληματακια του ωρες ωρες και με εκνευριζει!

Μπορείς να κάνεις με αυτό disable τα πάντα ακόμα και τον stock launcher και να χρησιμοποιείς κάποιον άλλο χωρίς να τρέχει το stock από πίσω.

Όσο για τη μπαταρία μπορεί να τρέχουν τίποτα health και push κτλ ψάξ' το.

Επίσης δοκίμασε να κάνεις wipe το cache από recovery mode μήπως και διορθωθούν τα κολλήματα.

Δημοσ.

παντως ειναι αστειο πως αμα εχεις το widget ρολοι- καιρος στην αρχικη τρωει εναα 100σταρι mb ram πανω κατω ( καιρος,weather daemon,yahoo live weather κτλπ...)! αλλα 30+ εφαρμογη google (απλα το κραταω για φωνητικη αναζητηση :P) η καμερα παντα λιγο στην ραμ (για να ανοιγει γρηγορα ) γενικα χρησιμοποιει παρα πολυ χωρις λογο μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα με marshmallow!

Δημοσ.

Απλά όπως κατάλαβα με το s6 μη κοιτάς καθόλου τη RAM και μη τη κανείς clean. Ότι μα ότι και να έχεις ανοιχτό δε τη γεμίζεις και ότι μα ότι και να έχεις κλειστό η πέμπτη εφαρμογή που θα ανοίγεις πάντα θα κλείνει την πρώτη... Στο Marshmallow απ ότι διάβασα πως αντί για τις 5 θα κλεινει στις 7 ή 8...

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Dimips Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!! Το κολπακι με το *#2663# μου ελυσε τα χερια.! Ημουν ετοιμος να το σπασω το s6 ειλικρινα αλλα ενας αγιος ανθρωπος εσυ με εσωσες! Να εισαι καλα φιλε μου!!!

• Like 1
Δημοσ.

Για σου φίλε μου περισσότερα κολπάκια θα βρεις στο Phone info στην ενότητα secret codes και παλι ά firmware από το firmware browser .ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...