Pontikaskorinthos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Η σύνθεσή σου είναι ελλειπής. Κουτί-κάρτα γραφικών? Θα κρατήσει το κουτί του και μάλλον θα χρησιμοποιήσει τα γραφικά του επεξεργαστή.. Η μνήμη που έβαλες δεν ταιριάζει. Είναι για λάπτοπ και όχι για desktop. Που το είδες ρε σκύλε ;;;; Ούτε καν ασχολήθηκα !
Aggelosunited Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Η σύνθεσή σου είναι ελλειπής. Κουτί-κάρτα γραφικών? Η μνήμη που έβαλες δεν ταιριάζει. Είναι για λάπτοπ και όχι για desktop. Κουτί και dvd cd rom θα χρησιμοποιήσω τα παλια π εχω!Καρτα γραφικών δε θ βαλω γτ δε τι θελω για παιχνίδια αλλα μονο για ταινιες κ Ίντερνετ(θα εχει ενσωματωμένη ο επεξεργαστής κάρτα γραφικών) Η σύνθεσή σου είναι ελλειπής. Κουτί-κάρτα γραφικών? Η μνήμη που έβαλες δεν ταιριάζει. Είναι για λάπτοπ και όχι για desktop. Κουτί και dvd cd rom θα χρησιμοποιήσω τα παλια π εχω!Καρτα γραφικών δε θ βαλω γτ δε τι θελω για παιχνίδια αλλα μονο για ταινιες κ Ίντερνετ(θα εχει ενσωματωμένη ο επεξεργαστής κάρτα γραφικών) Δεν φαινόταν πριν. Μην πάρεις τον 850 evo 120gb 97ευρώ! Τόσο κάνει ο 250!! Πάρε τον 250 απο skroutz κανα 95άρι. https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html?from=best_picks Τροφοδοτικό https://www.skroutz.gr/s/6636368/Seasonic-S12II-350-Bronze.html ή αυτό https://www.skroutz.gr/s/7222285/Seasonic-350W.html Ευχαριστω πολυ!Αλλα μήπως 350 watt ειναι λίγα;;Επειδη το προηγούμενο μ ηταν 550
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δώσε ενα budget για cpu-mobo-ram-ssd-psu και αν θέλεις από κάποιο κατάστημα και ποιο ή και από άλλα καταστήματα.
~Palpatin~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κουτί και dvd cd rom θα χρησιμοποιήσω τα παλια π εχω!Καρτα γραφικών δε θ βαλω γτ δε τι θελω για παιχνίδια αλλα μονο για ταινιες κ Ίντερνετ(θα εχει ενσωματωμένη ο επεξεργαστής κάρτα γραφικών) Κουτί και dvd cd rom θα χρησιμοποιήσω τα παλια π εχω!Καρτα γραφικών δε θ βαλω γτ δε τι θελω για παιχνίδια αλλα μονο για ταινιες κ Ίντερνετ(θα εχει ενσωματωμένη ο επεξεργαστής κάρτα γραφικών) Ευχαριστω πολυ!Αλλα μήπως 350 watt ειναι λίγα;;Επειδη το προηγούμενο μ ηταν 550 Το προηγούμενο ήταν 184-230watt και ας γράφει 550. Δεν ήταν 550, σε καλύπτει
cabdik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 αν δεν θα παιζεις παιχνιδια, τοτε βολευεσαι και με Pentium G...!! ειναι υπεραρκετος για ταινιες και ιντερνετ...!!! τα τροφοδοτικα που προταθηκαν, ειναι και καλα, αλλα και αρκετα ωστε να προσθεσεις και μια μεσαια καρτα γραφικων, ΑΝ ποτε θελησεις...!!!!! καιει αρκετα κατω απο 100W....!!
Aggelosunited Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs350-350w-p-PER.641162 Αυτό το έχω βάλει σε πολλά builds.. 350άρι είναι καλά. Και, επίσης, εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα 2 dimm ram, 4 και 4, για να σου δουλέψουν dual Τι διαφορα θα εχει αν παρω 2 4αρες απο μια 8αρα??
~Palpatin~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τι διαφορα θα εχει αν παρω 2 4αρες απο μια 8αρα?? Θα έχεις 128bit bus αντί για 64bit που είναι σε single channel, αλλά θα χάσεις την αναβαθμισιμότητα!
Aggelosunited Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δώσε ενα budget για cpu-mobo-ram-ssd-psu και αν θέλεις από κάποιο κατάστημα και ποιο ή και από άλλα καταστήματα. Φιλε μου λεω να δωσω 350 ευρω περιπου για αυτα...Καταστημα θα προτιμουσα να ειναι ολα απ το vision studio π ειναι κοντα στο σπιτι μου!
Physiciant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι που μου φάνηκε περίεργο..το τροφοδοτικό σου φαντάζομαι δεν είναι μάρκα ATX (αν υπάρχει κιόλας τέτοια μάρκα) αλλά είναι form atx όπως είναι και οι μητρικές, δηλαδή αφορά το μέγεθος του. Κάνε ένα κόπο και άνοιξε το κουτί να δεις ποιο μοντέλο είναι ακριβώς. Βγάλε μια φωτογραφία στην ανάγκη και ανέβασε να δούμε.
Aggelosunited Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Θα έχεις 128bit bus αντί για 64bit που είναι σε single channel, αλλά θα χάσεις την αναβαθμισιμότητα! Πως το εννοεις οτι θα χασω αναβαθμισιμοτητα?Σορρυ που ρωταω πολλα αλλα δε τα γνωριζω ολα Να ρωτήσω κάτι που μου φάνηκε περίεργο..το τροφοδοτικό σου φαντάζομαι δεν είναι μάρκα ATX (αν υπάρχει κιόλας τέτοια μάρκα) αλλά είναι form atx όπως είναι και οι μητρικές, δηλαδή αφορά το μέγεθος του. Κάνε ένα κόπο και άνοιξε το κουτί να δεις ποιο μοντέλο είναι ακριβώς. Βγάλε μια φωτογραφία στην ανάγκη και ανέβασε να δούμε. Οριστε φιλε η εικονα του τροφοδοτικου!Νομιζα atx ειναι η μαρκα...Ομως οι υπολοιποι πως καταλαβαν οτι θελει αλλαγη το τροφοδοτικο απο το atx μονο?
WalkerSW Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το τροφοδοτικό!σου είναι κάκιστης ποιότητας. Μπορεί να λέει ότι είναι 550αρι αλλά στην πραγματικότητα είναι 312βατ και αυτά με το ζόρι. 1
Aggelosunited Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το τροφοδοτικό!σου είναι κάκιστης ποιότητας. Μπορεί να λέει ότι είναι 550αρι αλλά στην πραγματικότητα είναι 312βατ και αυτά με το ζόρι. Για να το λες φιλε θα ξερεις καλυτερα!Γι αυτο ρωταω ν φτιαξω ενα καλο πισι για ταινιες κ ιντερνετ κ να μην αγορασω αχρηστα υλικα αν δεν θα παιζεις παιχνιδια, τοτε βολευεσαι και με Pentium G...!! ειναι υπεραρκετος για ταινιες και ιντερνετ...!!! τα τροφοδοτικα που προταθηκαν, ειναι και καλα, αλλα και αρκετα ωστε να προσθεσεις και μια μεσαια καρτα γραφικων, ΑΝ ποτε θελησεις...!!!!! καιει αρκετα κατω απο 100W....!! Και με pentium οπως ειπες βολευομαι απλα θελω ν φτιαξω ενα πισι που να μου κρατησει παραπανω χρονο γι αυτο εβαλα i3
Physiciant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Όντως η μάρκα δεν είναι ATX αλλά αυτή που αναγράφεται πάνω από το AC Input, την οποία αδυνατώ να διακρίνω. Όπως και να χει θέλει αλλαγή, δε την γλιτώνεις.
~Palpatin~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Οι μάρκες με μοντέλα με ονομασίες ATX, κτλ είναι συνήθως ΟΕΜ κτλ. Δείτε λίγο στο skroutz. Και με Pentium θα καλυφθείς, και παιχνιδάκια θα παίξεις.
Pontikaskorinthos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εννοεί πως, αν θες μετά να πας στα 16 και έχει μόνο 2 θύρες η μητρική, θα πρέπει να δώσεις - πουλήσεις αυτές κα να πάρεις 2 χ 8 ... όμως η διαφορά 1 χ 4 και 2 χ 4 είναι μεγάλη.. Φαντάσου ότι και 1 στικ 8gb απέναντι σε 2 χ 4 υπολείπεται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα