aristidis540 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ίσως να είναι ανόητη η ερώτηση μου ,άλλα εαν δεν γνωρίζεις τι να κάνεις. Εχω πάρει ενα λαπτοπ που εχει δυο κάρτες η ενσωματωμένη ειναι η HD 5500 και η αυτόνομη R7 260. Γινετε να δουλεύω με την amd? μολις απενεργοποιώ την 5500 δεν βλέπει την R 7 και βάζω τούς νεους drivers και μολις κάνω επανεκκίνηση δείχνει τους παλιούς????
conkal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το λογικο ειναι να εχεις πανω τους drivers και για τις δυο καρτες και θα επιλεγει το μηχανημα ποτε να χρησιμοποιει την δυνατη που καιει και μπαταρια και ποτε την πιο αδυναμη που δεν καιει. Θελω να πω οτι δεν θα πρεπει να επιλεγεις εσυ την καρτα λογικα (στο δικο μου αυτο κανει.)
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 η βασική κάρτα γραφικών ειναι η ενσωματωμενη του επεξεργαστή και η R7 θα είναι πάντα δευτερεύουσα και αυτό δεν αλλάζει εκτός κ αν υπάρχει κάποια επιλογή στο bios. Απο εκει και πέρα,μέσα απ τον catalyst θα επιλέγεις εσυ το exe και με ποια κάρτα θες να τρέξει.
aristidis540 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 οι καρτες δεν εχουν μεγαλη διαφορά στις επιδοσεις,για να πω οτι επιλέγει την μικροτερη. θα κανω μια προσπαθεια να μπω στο bios.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δεν ειναι τι επιλέγει ειναι εσυ τι ορίζεις η τι γνωρίζει απο μόνο του. στο 90% των περίπτωσεων δεν το πετυχαίνουν πάντως. Συνήθως σε όλα παιζει η Intel HD. Πίστεψέ με δεν έχει νόημα να κλείσεις την ιντελ(εαν μπορείς-σε amd δεν έχω δει να κλείνει) και να καίς συνέχεια την R7,τσάμπα θερμοκρασίες θα έχεις στο λαπτοπ. για ολα τα υπολοιπα τα ενσωματωμένα γραφικά είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητικά.
aristidis540 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 το πρόβλημα μου ειναι οτι φαίνονται θολα κάποια πράματα δλδ τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας κάποια κείμενα μέσα σε φόρουμ κτλ. και έλεγα εαν πάρει τους drivers μήπως στρώσει. οταν απενεργοποιώ την 5500 καθαρίζει η επιφάνεια εργασίας γυρίζει στο 1920 και δεν με αφήνει να κατεβάσω ανάλυση. οταν παω στον προσαρμογεα δεν αναγνωρίζει καν την καρτα γραφικών.
nikοs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μήπως όταν όταν αλλάζει σε intel γραφικά απενεργοποιεί και κανένα πρόγραμμα τυπου true color;
aristidis540 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 κατι παιζει και δεν βγαζω ακρη..μαλλον θα βαλω τα 7ρια για να δω εαν θα εχω τα ιδια προβληματα.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 λοιπόν επειδή διαβάζω οτι έχεις παίξει και με τους drivers. πηγαινε ξήλωσε τα πάντα απο intel και amd και πέρνα τον catalyst που δίνει ο κατασκευαστής του λάπτοπ.Σε πολλα λαπτοπ(όπως και στο δικό μου)ο catalyst περιέχει τον driver για να παίξει ΚΑΙ η intel HD. Δυστυχώς η amd και εδώ τα έχει κάνει μην πω πως με τους drivers κλπ. Προσωπικά η dell με έχει αφήσει με drivers του 2013 μιας και τότε εβγαλε τον τελευταιο για το συγκεκριμένο μοντέλο,απο εκει και πέρα το χάος. αυτό που κρατάς εσύ απο την ολη υπόθεση ειναι 1)δεν αναβαθμίζεις drivers απ τον εκάστοτε κατασκευαστή ανεξάρτητα 2)τσέκαρε πρώτα τι δίνει ο κατασκευαστής του λαπτοπ,εαν ο Intel driver ΔΕΝ περιέχεται μέσα στον catalyst,κατεβάζεις και απ τον κατασκευαστή του λαπτοπ τον intel driver και δεν αναβαθμίζεις παλι ανεξάρτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα