Perambulator Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πριν από μερικές εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Google ετοιμάζει νέο σχεδιασμό για την καρτέλα καιρού, που εμφανίζει το Google Now στο Android. Μάλιστα, το στάδιο των δοκιμών έληξε και ο νέος σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή του σε πολλές συσκευές Android. Η αναβάθμιση πραγματοποιείται στους servers της Google, ωστόσο ορισμένοι υποστηρίζουν ότι όσοι χρήστες διαθέτουν την τελευταία έκδοση (5.8.50.19) της εφαρμογής της Google για Android, ενδέχεται να δουν πιο άμεσα τις αλλαγές. Η νέα καρτέλα καιρού δεν είναι βελτιωμένη μόνο ως προς τον σχεδιασμό, αλλά και ως προς την ποσότητα πληροφοριών που παρέχει. Μεταξύ άλλων, ενημερώνει τον χρήστη για πιθανότητα βροχής, για επερχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και για τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου. Επιπλέον, οι προαναφερθείσες πληροφορίες παρουσιάζονται σε 3 διαφορετικές υποκαρτέλες, οι οποίες αφορούν τη σημερινή μέρα, την αυριανή και τις 10 επόμενες. Επιπλέον, όταν ο χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση για μια νέα τοποθεσία, έχοντας ήδη ανοιχτή την καρτέλα του καιρού, μπορεί να την αποθηκεύσει, ώστε να εμφανίζεται στα επόμενα αποτελέσματα καιρού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρώματα στο υπόβαθρο αλλάζουν σύμφωνα με τη στιγμή της ημέρας και την κατάσταση του ουρανού και επίσης, η Google έχει ενσωματώσει έναν νέο χαρακτήρα, που μοιάζει με βάτραχο, στην καρτέλα του καιρού. Site: GSMArena
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κατεβασα απο μονος μου την 5.8.50.19 και βλεπω ηδη τις αλλαγες. Ειμαι σε android 6.0
ntomntom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου πως θα το κανω προσπάθησα αλλά δεν
overpower Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου πως θα το κανω προσπάθησα αλλά δεν Ψαξε το apk στο google. Το οτι δεν ειμαι με stock rom εγω δεν νομιζω να παιζει ρολο σε αυτο. 1
seithan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ το Google Now.
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ το έχω γυρίσει σε weather timeline που είναι πιο accurate και έχει και widget. Πλέον το χρησιμοποιώ σπάνια το Google Now, αλλά πιστεύω φταίει και οτί στην χώρα μας δεν λειτουργούν πολλά από τα features που έχει.
gassim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 εμένα το google now μου έχει φανεί πολλές φορές χρήσιμο κυρίως με το parking location. 1
enigma84 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά δεν την έχω παλέψει με το google now. Αν είχαν έστω λίγο πιο όμορφα, λειτουργικά widgets μπορεί να το κράταγα μιας και λόγω χώρας καμία σχέση δεν έχει με το εξωτερικό ως προς τις προβλέψεις. Για καιρό παραμένω σε weather underground.
vapits Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Υπερχρήσιμο τουλάχιστον για εμένα το Google Now εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ειλικρινά θα μπορούσα να έχω ένα smartphone που το UI/UX του να ήταν αποκλειστικά το Google Now. Τώρα για το θέμα πολύ καλή αναβάθμιση με όλες τις χρήσιμες ποληροφορίες που θα ήθελε κάποιος για τον καιρό.
gnsX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Γιατί είναι είδηση τώρα αυτό; Άλλαξε και γραμματοσειρά στο logo ή θα το κάνει αργότερα για να πιάνει τα πρωτοσέλιδα συνέχεια;
Beerloah Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το Google Now, παρόλο που δεν παρέχει όλες τις δυνατότητες, που παρέχει σε άλλες χώρες. Πολύ όμορφα τα νέα γραφικά στον καιρό πάντως ... πάντα μου άρεσαν τέτοιου είδους "καρτουνίστικα" animations!
dimos47ki7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 poseidon weather δεν ειναι οτι πιο ευχρηστο, αλλα σιγουρα ειναι οτι πιο ακριβες σε προβλεψεις, κατευθειαν απο το "συστημα Ποσειδων" του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. ολα τα αλλα συγκριτικα μου φαινονται πολυ πιο απλοικα και με πολυ χοντρικες προβλεψεις
21century Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Περιμένω να ανανεωθεί το γκατζετάκι του καιρού που έχει εξ ορισμού το λειτουργικό
guido Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ποιο bloatware πεθαίνεις... εντάξει απλά πατάς ενα off αν δεν το θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα