Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον θα δοκιμασω Link.png Site: αυτο το repeater για τι απο οτι

συνδεετε και χωρις να ενεργοποιησεις το wps στο router αν κανεις εχει κανει κατι παρομοιο παρακαλω ας γραψει

Δημοσ.

συνδεετε και χωρις να ενεργοποιησεις το wps στο router αν κανεις εχει κανει κατι παρομοιο παρακαλω ας γραψει

Καλησπέρα,

Το έχω σετάρει εγώ αυτό που λες σε ένα μαγαζί, δεν χρειάζεται να μπλέξεις καθόλου με το ρουτερ, απλά μπαίνεις σε αυτό βρίσκεις το δίκτυο που θέλεις βάζεις κωδικό και αυτό μετά μοιράζει! το μονό κακό που βρήκα σε αυτό είναι ότι δε μπορείς να του βάλεις άλλο κωδικό, δηλαδή θα πρέπει να έχει τον ίδιο κωδικό που έχει και το ρουτερ, κατά τα άλλα δουλεύει άψογα!

Δημοσ.

Εκεί που το έβαλα τα κινητά έπιαναν με το ζόρι ενώ αυτό είχε σήμα κάπου στα 40-50% οποτε τα πάει καλα, τώρα για κάλυψη χώρου και εκεί τα πάει πολύ καλά, καλύπτει αρκετά μεγάλο χωρο!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχ οι περισσοτεροι αυτο θα σκεφτηκαν  :ph34r: λοιπον το wifi οπως ειπα δεν εχει κωδικο καθως ειναι δωρεαν σιγα μην καθομουν να κλεβω internet.....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον παιδια επαναφερω το θεμα γιατι ακομα δεν εχω βγαλει ακρη το μοντεμ που παιρνω ιντερνετ δεν ειναι τελικα μοντεμ αλλα ενα tp link wifi hotspot για εξωτερικους χωρους κατι τετοιο δηλαδη http://www.e-wireless.gr/150mbps-outdoor-wireless-access-point επισης υπαρχει ενα μοντεμ σε αποσταση 200 μετρων περιπου απο το οποιο ομως δεν πιανω σημα με το λαπτοπ τελος παντων με Link.png Site: αυτο θα μπορεσω να το συνδεσω στο access point???

Δημοσ.

γεια χαρα λοιπον θελω να επεκτεινω το σημα του wifi στο σπιτι μου καταρχας το σημα το παιρνω απο αλλου αποσταση περιπου 50 μετρα χωρις εμποδια μονο ο τοιχος του σπιτιου,το wifi δεν εχει κωδικο,αλλα δεν εχω προσβαση στο modem και αυτο ειναι που με προβληματιζει,με το λαπτοπ μου συνδεομαι κανονικα περιπου 3 γραμμες σημα στα win 10,με το κινητο συνδεομαι μονο οταν κοιταω απευθειας στο μοντεμ,και τελος με το ταμπλετ δεν συνδεομαι καθολου δεν εχει δυνατη κεραια μαλλον εκανα το λαπτοπ wifi hotspot αλλα δεν λειτουργει συνεχεια,στην συνδεση αυτη αναλογα την εποχη συνδεονται πολλα ατομα αν υπαρχει καποιος τροπος να εχω καλυτερη ταχυτητα.αυτες ειναι οι ερωτησεις μου συγνωμη αν κουρασα :-)

εφοσον πιανεις το δικτυο δεν χρειαζεται να μπεις στο ρουτερ του αλλου.ο αλλος μπορει να το εχει κοψει να μπαινει οποιοσδηποτε στο ρουτερ εφοσον το εχει αφησει ανοιχτο.υπαρχουν πολλοι τροποι για να το κανει αυτο.ειτε αφηνει συγκεκριμενη Ip ειτε εχει αλλαξει Port κτλ.οποτε εσυ θες ενα Repeater σαν το tp link 701nd ή το 801Nd ή το 901Nd.να παρεις καλυτερη ταχυτητα οχι δεν γινεται εφοσον δεν εχεις προσβαση στο αλλο ρουτερ.αν βαλεις Hotspot Οσο ξερω μοιραζεις μονο το 3g>δεν νομιζω οτι μπορεις να συνδεθεις σε ενα wifi και ταυτοχρονα νακανεις και το access point(hotspot).

εχεις προσβαση στο ρουτερ αυτο ? , αν ναι , τοτε με ενα extender θα πατησεις το κουμπι WPS στο extender και το WPS στο ρουτερ, και ετοιμο.

δεν υπαρχει λογος να το κανει με το wps γιαπολλους λογους.εφοσον το δικτυο δεν εχει κωδικο δεν υπαρχει λογος χρηστης του wps.απλα πιανει το δικτυο και το αναμεταδιδει .επισης το wps ειναι και λιγο buggy.

αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου δεν εχω προσβαση στο ρουτερ και εκτος αυτου διαβαζω πως πολλοι εχουν προβλημα καθως δεν εχει wps επιλογη το ρουτερ παρακαλω αν καποιος το εχει καταφερει με καποιο repeater ας γραψει...

δεν θες προσβαση στο αλλο ρουτερ.το repeater πιανει το σημα και το αναμεταδιδει.ειναι ξεκλειδωτο το δικτυο οποτε δεν θες κατι αλλο.

Μαλιστα.. υπαρχει τροπος για να γινει αυτο που λες, αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως γινεται. ΙΣΩΣ κατι τετοιο (http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/D-Link-Wireless-N300-Repeater-DAP-1320.htm) , μεσω της εφαρμογης για smartphone που λεει, να συνδεθει δηλαδη το smartphone σου στο wifi που θες, και να συγχρονισεις το repeater με το wifi που δεχεται το κινητο (ετσι ωστε να αποθηκευτουν οι ρυθμισεις [κωδικος , ip κλπ] μεσα στη μνημη του repeater και να λειτουργει μετα χωρις εφαρμογη). Δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια ομως.. καλυτερα να πας σε μαγαζι (γνωστο και εμπιστο) ισως και να ξερουν. ή περιμενε να απαντησουν καποιοι περισσοτερο σχετικοι απο εμενα για την περιπτωση που χρειαζεσε :)

Edit: Τωρα που βλεπω και αυτο : http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/D-Link-SharePort-Mobile-Companion-DIR-505-DIR-505.htm

αναφέρει : Εύκολο στη χρήση

Απλά τοποθέτησέ την στην πρίζα και συνδέσου ασύρματα χρησιμοποιώντας είτε έναν υπολογιστή ή μια κινητή συσκευή με χρήση του ενσωματωμένου οδηγού εγκατάστασης. Εναλλακτικά κατέβασε την QRS Mobile εφαρμογή (για iOS) και ακολούθησε την βήμα-προς-βήμα διαδικασία.

Λογικά θα γινει με τον τροπο που σε ειπα, αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος

αυτο ειναι απλα ενα repeater .πιανει ασυρματα και αναμεταδιδει.και οχι τιποτα τρελο.ουτε εξωτερικες κεραιες ουτε τιποτα.
επισης γιατι να μπει στον κοπο να παρει ενα τετοιο που δεν εχει ουτε ethernet αντι να παρει καποιο καλυτερο που να εχει
ethernet και να μπορει να το ρυθμισει απο Web interface παρα να καθεται με εφαρμογες κτλ.αν και λογικα αν μπει ασυρματα
στην συσκευη θα τον αφησει να την παραμετροποιησει και απο εκει.το ιδιο και για το δευτερο μοντελο.

Αν δεν μπορείς να συνδεθείς σε WPS ή repeater mode, τότε χρειάζεσαι μία επιπλέον ασύρματη κάρτα για να κάνεις τη δουλειά σου.

Όταν λες ότι δεν έχεις πρόσβαση στο modem, εννοείς ότι είναι σε άλλο σπίτι και δεν ανήκει σε εσένα; Στο web interface του δεν μπορείς να συνδεθείς;

σε repeater δεν νομιζω οτι δεν μπορει.εφοσον συνδεεται με το κινητο δεν υπαρχει λογος να μην μπορει με το Repeater.ναι δεν μπορει να μπει στο web interface.Μπορει και με δευτερη καρτα αλλα αρκετες παραπανω ρυθμισεις και ισως να μην χρειαζονται εκτος αν δεν εχω καταλαβει κατι εγω.

κατεβασε το wifi analyzer και δες που εχει καλυτερο σημα και βαλε εκει ενα extender 300mbs και οχι 150, τα στοιχεια της συνδεσης μπορεις να τα βρεις ευκολα κατεβαζοντας απο το υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος σε αυτο το δικτυο με την εφαρμογη inssider μπορεις να την κατεβασεις εδω http://www.techspot.com/downloads/5936-inssider.htmlμολις την εγκαταστησεις, ανοιξε την και πατα διπλα απο το  learn to networks και μπορεις να δεις διαφορα στοιχεια της συνδεσης οπως και το καναλι στο οποιο εκπεμπει για να συνδεσεις το extender αν και μερικα extenders το παιρνουνε αυτοματα και δεν χρειαζεται . 

Παντως εγω εχω το a30 της tenda πολυ καλο , και επισης μου ειπανε στο πλαισιο και αυτο εδω http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/Turbo-X-Wireless-N-300Mbps-Repeater-WLR-302-WS-WN560N.htmειναι πολυ ευκολο να το εγκαταστησεις δεν απαιτει λεει πολυ μεγαλη προσπαθεια για εγκατασταση δεν το εχω δοκιμασει εγω ομως . 

Και σε 150 να παει δεν θα εχει θεμα εφοσον η ταχυτητα απο την αλλη πλευρα δεν θα ειναι μεγαλη.επισης τα repeater παιρνουν αυτοματα το καναλι απο την αλλη πλευρα.δεν υπαρχει λογος να το δωσει καρφωτα ακομακαι αν μπορει διοτι αν αλλαξει καναλι η αλλη πλευρα αν ο αλλος το εχει auto τοτε θα εχει θεμα. δεν θα προτεινα tenda οταν με τα ιδια λεφτα βρισκεις tp link>το tenda εχει βγει και με λογοτυπο turbo x.το πλαισιο σιγα μην προτεινε κατι αλλο περα απο τις βλακειες που φερνει.ελεος με αυτα τα turbox που τα εχουν θεοποιησει στο πλαισιο.

ναι αυτο εννοω πως δεν εχω προσβαση :-) το web interface ειναι το 192. κλπ??? θα ηθελα αν γινετε να μην συνδεθω για να μην κανω καμια μ@λκ και δεν εχουν και αλλοι εξαιτιας μου internet!!! παδια εαν εχει σεταρει κανεις κατι παρομοιο https://www.skroutz.gr/s/2750956/TP-LINK-TL-WA850RE.htmlθα ημουν υποχρεος

φιλοι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! να παρω αυτο https://www.skroutz.gr/s/2750956/TP-LINK-TL-WA850RE.html και να ακολοθησω τα βηματα που ειπες παραπανω λες  θα εχω αποτελεσματα??? μαλλον κατι τετοιο  https://www.skroutz.gr/s/5120584/TP-LINK-TL-WA860RE.html  θελει προσβαση στο ρουτερ απο οτι καταλαβα

αν συνδεθεις και γραψεις ipconfig απο cmd Θα δεις το Default gateway το οποιο ειναι η Ip του ρουτερ εκτος αν ο αλλος εχει βαλει κατι αλλο ενδιαμεσα ή γενικως εχει πειραξει πραγματα.δεν θα προτεινα το 850re αλλα το 801Nd Που εχει και εξωτερικες κεραιες αλλα και αλλες λειτουργειες.κατα τα αλλα μια χαρα θα κανει και την δουλεια και το 850 και το 860.το σεταρεις απο web interface.δεν εχει κατι δυσκολο.οχι δεν χρειαζεσαι προσβαση στο ρουτερ.

Ακου ακου τι σκεφτηκα.!  Συνδεσε το smartphone σου στο ιντερνετ που θελεις, και κανε Hotspot το wifi που παιρνει το κινητο και να το βγαζει hotspot παλι σε Wifi !! , δηλαδη θα φτιαξεις εναν αυτοσχεδιο repeater με το κινητο ! , googlαρε πως να κανεις hotspot απο wifi , σε wifi μεσω smartphone :P

οσο ξερω εκτος αν δεν παιζει στην συσκευη μου δεν μπορεις να συνδεθεις σε wifi δικτυο και ταυτοχρονα να κανεις Hotspot.στο κλεινει το wifi .παιζει με 3g/4g.

ωραια ιδεα φιλε μου αλλα εχω iphone 6 και το προσωπικο hotspot λειτουργει μονο με 3g\4g :cry:

και μενα το ιδιο με Lg Που ειμαι οπως και με sony xperia go οσο θυμαμαι ειχα το ιδιο.

απο εκει ερχομαι :-) μολις το δοκιμασα και με android και παλι δεν λειτουργει τεσπα ισως να φταιει και το cyanogen

Nope Ουτε με cyanogen ουτε με Official rom

Κριμα , προς στιγμην ετοιμασα τα χαρτια μου για το MIT με την πατεντα που σκεφτηκα.  :-D

θα μπορουσε να παιξει αν το ηθελαν να παιξει.ακομα και dual radio θα μπορουσε να μπει

Ναι παιζει και χωρις wps απλα παρε το 801nd Που εχει εξωτερικες κεραιες και παιζει και σαν access point/unuiversal repeater,repeater,bridge client κτλ.

Καλησπέρα,

Το έχω σετάρει εγώ αυτό που λες σε ένα μαγαζί, δεν χρειάζεται να μπλέξεις καθόλου με το ρουτερ, απλά μπαίνεις σε αυτό βρίσκεις το δίκτυο που θέλεις βάζεις κωδικό και αυτό μετά μοιράζει! το μονό κακό που βρήκα σε αυτό είναι ότι δε μπορείς να του βάλεις άλλο κωδικό, δηλαδή θα πρέπει να έχει τον ίδιο κωδικό που έχει και το ρουτερ, κατά τα άλλα δουλεύει άψογα!

Πρεπει να εχει dual radio οποτε το ενα να κανει το Link και το αλλο το access point για να κανεις παραπανω πραγματα.οπως ειναι τωρα ειναι απλα ενα Repeater>δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις το ssid κιολας 

Καλημέρα ωραία φιλέ μου τελικά τόσο απλό ήταν

να σε ρωτησω από σήμα πως τα πάει???

ειναι compact συσκευη.νορμαλ παιζει.για αυτο σου ειπα πηγαινε στο 801Nd Που γενικα ειναι πιο σκληροπυρηνικο.υπαρχει και το 701 και το 901 μετα.

Καλά θες να επεκτείνεις το Wifi γείτονα για να πιανεις εσύ καλύτερα? Βάλε dsl δεν χρειάζεται να κλέβεις.

για να το εχει αφησει ο αλλος ανοιχτο μαλλον ειναι εν γνωση του αφου το 99 τις 100 των ρουτερ πλεον ερχονται κλειδωμενα.πιο παλια ναι ολα ηταν ξεκλειδωτα απο default και ο κοσμος δεν ηξερε οποτε εβρισκες απειρα ανοιχτα.αν δεν τους ελεγες να το κλειδωσουν οι μισοι δεν στο ελεγαν καν οτι πες μου πως να βαλω κωδικο ή βαλε μου κωδικο.πολυ παρτι τοτε.πλεον ολα ερχονται κλειδωμενα και συνηθως με διαφορετικο κωδικο οπως και τα ρουτερ τον παροχων επισης κλειδωμενα εστω και αν καποια εχουν ευκολα Passwords απο generators.και πλεον βεβαια ολα ειναι με wpa και οχι με wep που επισης εσπαγε ευκολα.οποτε μαλλον εν γνωση του το αφηνει ανοιχτο.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια το ινερνετ οπως ειπα ειναι δωρεαν.....τελος παντων πηρα το extender που ελεγα πιο πανω και συνδεθηκανμε την πρωτη απλως συνδεσα το extender με το λαπτοπ και επελεξα απο το μενου του πιο δικτυο θελω να συνδεθει και λειτουργει αψογα χωρις βεβαια κωδικο αφου το ιντερνετ ειναι ανοιχτο ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!!!

Δημοσ.

χαχαχαχ οι περισσοτεροι αυτο θα σκεφτηκαν   :ph34r: λοιπον το wifi οπως ειπα δεν εχει κωδικο καθως ειναι δωρεαν σιγα μην καθομουν να κλεβω internet.....

μαλλον θελει και το αφηνει γιατι μπορει να μην το χρησιμοποιει ή να μην ειναι μονιμα στο σπιτι κτλ

λοιπον παιδια επαναφερω το θεμα γιατι ακομα δεν εχω βγαλει ακρη το μοντεμ που παιρνω ιντερνετ δεν ειναι τελικα μοντεμ αλλα ενα tp link wifi hotspot για εξωτερικους χωρους κατι τετοιο δηλαδη http://www.e-wireless.gr/150mbps-outdoor-wireless-access-point επισης υπαρχει ενα μοντεμ σε αποσταση 200 μετρων περιπου απο το οποιο ομως δεν πιανω σημα με το λαπτοπ τελος παντων με Link.png Site: αυτο θα μπορεσω να το συνδεσω στο access point???

ναι το Repeater Μπορει να κανει Repeat απο οτιδηποτε ειναι Wifi>δεν εχει σημασια αν ειναι adsl router αν ειναι vdsl ή αν ειναι access point.οποτε ναι μπορει να παρει απο το access point.για το δευτερο που ειναι στα 200 μετρα αν πιανεις λιγο τοτε βαζεις Repeater.αν δεν πιανεις παραπανω τοτε βαζεις ενα tp link 5210 ή κατι αντιστοιχο σε Mikrotik/ubiquiti το οποιο θα ειναι outdoor και κατευθυντικο το οποιο θα πιανει το ασυρματο δικτυο και θα το φερνει με καλωδιο μεσα στο σπιτι.(λειτουργεια client /bridge client).μεσα στο σπιτι το βαζεις πανω σε ενα adsl router που θα το κανεις να παιζει σαν access point ή σε ενα access point.ακομα και σε ρουτερ μπορεις να το βαλει αν κανεις το ρουτερ να παιζει σαν access point.

παιδια το ινερνετ οπως ειπα ειναι δωρεαν.....τελος παντων πηρα το extender που ελεγα πιο πανω και συνδεθηκανμε την πρωτη απλως συνδεσα το extender με το λαπτοπ και επελεξα απο το μενου του πιο δικτυο θελω να συνδεθει και λειτουργει αψογα χωρις βεβαια κωδικο αφου το ιντερνετ ειναι ανοιχτο ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!!!

καλο ειναι να μαθεις να το κανεις παντα οπως το εκανες και τωρα διαμεσω του web interface και οχι διαμεσω wps που δεν ειναι οτι καλυτερο απο πολλες αποψεις συν οτι δεν γινεται παντα να παιξει wps ειτε επειδη δεν εχεις προσβαση στο αλλο ρουτερ ειτε επειδη το αλλο ρουτερ δεν εχει wps.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...