BloodDonor89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα, ενας φιλος μου πουλαει εναν OCZ Vertex 120GB (δεν θυμαμαι αν ειναι ο 2 η ο 3) μου τον δινει ενα 20αρικο. Αξιζει να το βαλω στο λαπτοπ μου το οποιο περιεχει 3gb ram ddr2 Τ5750 sata 2 Γενικα ψιλο κολλαει! Η χρηση που γινεται ειναι κυριως internet κανενα youtube, κανενα game στο fb τιποτα σοβαρο. Σκεφτομουν βεβαια να παω σε αλλη επεξεργαστη αλλα δεν ξερω αν δω καποια μεγαλη διαφορα. Τι ειναι καλυτερο να κανω;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αξίζει ο ssd για τα χρήματα που λες με κλειστά ματια. Μετά πας σε νέο laptop ξέχνα τον επεξεργαστή και ο δίσκος σου μένει.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Έλεγξε την υγεία του πρώτα, πόσα ΤΒ έχει(να μην έχει πάρα πολλά). Εγγύηση έχει?
SOAD1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ssd 20 ευρω??? παραειναι λιγα νομιζω.εκτος και αν βιαζεται τοσο πολυ να τον ξεφορτωθει
SPANK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το καλύτερο που μπορείς να κανεις για το μηχάνημα σου ειναι να βάλεις ssd και μνήμη αν παίρνει παραπάνω , απο την στιγμή που σου δίνεται αυτη η δυνατότητα σε αυτην την τιμή απο φίλο σου ναι προχώρα άφοβα αρκεί βέββαια ο δίσκος να μην εχει bad sectors και προβλήματα γενικά αλλιώς χειρότερα θα γίνει το μηχάνημα
BloodDonor89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα το τσέκαρα. Είναι 100% με 6tb εγγραφές. Και είναι ο ocz vertex 3 Αύριο θα τον πάρω που θα έχω και τα λεφτά. Μνήμη δυστυχώς δεν παίρνει άλλη. Εκτός κι αν του βάλω Linux που θα πάει στα 4
conkal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Στην ερωτηση αν το Χ μηχανημα αξιζει να του βαλω ssd , η απαντηση ειναι σχεδον παντα ναι . εκτος αν μιλαμε για υπολογιστες που δεν μπορεις καν να τους βαλεις windows 7
ziaba Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Στην ερωτηση αν το Χ μηχανημα αξιζει να του βαλω ssd , η απαντηση ειναι σχεδον παντα ναι . εκτος αν μιλαμε για υπολογιστες που δεν μπορεις καν να τους βαλεις windows 7 περιμενω τωρα ενα ssd για desktop με xp δηλ εκανα πατατα που το πηρα
conkal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 περιμενω τωρα ενα ssd για desktop με xp δηλ εκανα πατατα που το πηρα [χωρις να καταλαβαινω αν το λες σοβαρα ή αν ειρωνευεσαι] οχι, απλα θα εγκαταστησεις ενα λειτουργικο που υποστηριζει τριμ . αρα απο τα 7 και μετα. Τα ΧΡ δεν υποστηριζουν. 1
ziaba Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν ειρωνεύομαι απλα έχω χρόνια να ασχοληθω με το άθλημα και δεν γνωρηζα για το trim
BloodDonor89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Είδα μεγάλη διαφορά με τον ssd. Έγινε παρά πολύ γρήγορο το μηχάνημα. Έκαναωκι αναβάθμιση στον ssd έχω περάσει win 10 και πραγματικά πετάει. Μακάρι να έπαιρνε και 4gb μνήμη. Θα ήμουν αρχοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα