Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτή τη χώρα το να λες θα αποταμιεύσω χρήματα να αγοράσω κάτι είναι σαν να γίνεσαι κυνηγός μαγισσών, εν τούτοις όμως κάποιες φορές έχει και μάγισσες εκεί έξω :P .

Budget 1100€.

Έχουμε:
Οθόνη LG Flatron IPS231 23''
Περιφερειακά Razer

[blackWidow Ultimate, Deathadder2k13, Vespula]
Ηχεία Logitech 

Link.png Site: Z906

Κουτί ColerMaster

Link.png Site: Cosmos S

Τροφοδοτικό Corsair 750W

Link.png Site: GoldEff.

Θέλουμε:

1. CPU

2. VGA

3. Mobo

4. Ram

5. SSD

6. ότι άλλο χρειαστεί.

Σημ.1 Έχω εξωτερικό δίσκο 1TB, θα χρειαστεί πέραν του SSD, εσωτερικός άλλος;

Σημ. 2 Από λογισμικό, σπασμένα windows; Υπάρχει κάποια διαφορά με αυθεντικά;

Σημ. 3 Παλιότερα που είχα ασχοληθεί λίγο, έχω πλήρης υδρόψυξη για LG775 socket την είχα πάρει για τον Q6600, custom είναι με Eleven WaterBlock, 1x360, 1x120, αντλία, τανκ, δουλεύουν 100%, 1/2 λάστιχο. Απλά η αντλία παίρνει ρεύμα ξεχωριστά από πρίζα και μου τη σπάει. Σκεφτόμουν να μην ασχοληθώ ξανά και να την αφήσω στην άκρη προς το παρόν. Αν κάποιος θέλει να την αγοράσει PM me. Αν πάλι κάποιος προτείνει να την βάλουμε στο new ακούω how2. Έχω χρόνια να πιάσω PC στα χέρια μου για modding.Απλά θυμάμαι τον Q6600 τον έτρεχα 24/7 στα 2,[email protected] χωρίς πάντως να μου χρησιμεύσει για τις τότε εποχές αυτό το boost. Ήτανε ουσιαστικά μόνο εφετζίδικο. Και επειδή αισθάνομαι ότι με τα σημερινά δεδομένα ισχύος των CPU θα είναι ακόμα πιο πολύ, λέω να το παραμερίσω.

Σημ. 4 Αργότερα θέλω να πάρω καινούρια οθόνη [Για να προλάβω τους wanna be που θα πούνε PC χωρίς UHD οθόνη δεν λέει]

Anyway ακούω προτάσεις. Να μην ξεφύγουμε πολύ από τα 1100 Please. 

Thank you.

: )

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτή τη χώρα το να λες θα αποταμιεύσω χρήματα να αγοράσω κάτι είναι σαν να γίνεσαι κυνηγός μαγισσών, εν τούτοις όμως κάποιες φορές έχει και μάγισσες εκεί έξω :P .

Budget 1100€.

Έχουμε:

Οθόνη LG Flatron IPS231 23''

Περιφερειακά Razer

[blackWidow Ultimate, Deathadder2k13, Vespula]

Ηχεία Logitech 

Link.png Site: Z906

Κουτί ColerMaster

Link.png Site: Cosmos S

Τροφοδοτικό Corsair 750W

Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/4034970/Corsair-RM-Series-RM750-80Plus-Gold.html">GoldEff.

Θέλουμε:

1. CPU

2. VGA

3. Mobo

4. Ram

5. SSD

6. ότι άλλο χρειαστεί.

Σημ.1 Έχω εξωτερικό δίσκο 1TB, θα χρειαστεί πέραν του SSD, εσωτερικός άλλος;

Σημ. 2 Από λογισμικό, σπασμένα windows; Υπάρχει κάποια διαφορά με αυθεντικά;

Σημ. 3 Παλιότερα που είχα ασχοληθεί λίγο, έχω πλήρης υδρόψυξη για LG775 socket την είχα πάρει για τον Q6600, custom είναι με Eleven WaterBlock, 1x360, 1x120, αντλία, τανκ, δουλεύουν 100%, 1/2 λάστιχο. Απλά η αντλία παίρνει ρεύμα ξεχωριστά από πρίζα και μου τη σπάει. Σκεφτόμουν να μην ασχοληθώ ξανά και να την αφήσω στην άκρη προς το παρόν. Αν κάποιος θέλει να την αγοράσει PM me. Αν πάλι κάποιος προτείνει να την βάλουμε στο new ακούω how2. Έχω χρόνια να πιάσω PC στα χέρια μου για modding.Απλά θυμάμαι τον Q6600 τον έτρεχα 24/7 στα 2,[email protected] χωρίς πάντως να μου χρησιμεύσει για τις τότε εποχές αυτό το boost. Ήτανε ουσιαστικά μόνο εφετζίδικο. Και επειδή αισθάνομαι ότι με τα σημερινά δεδομένα ισχύος των CPU θα είναι ακόμα πιο πολύ, λέω να το παραμερίσω.

Σημ. 4 Αργότερα θέλω να πάρω καινούρια οθόνη [Για να προλάβω τους wanna be που θα πούνε PC χωρίς UHD οθόνη δεν λέει]

Anyway ακούω προτάσεις. Να μην ξεφύγουμε πολύ από τα 1100 Please. 

Thank you.

: )

Χρήση; Θα ασχοληθεις με το gaming ή το oc;

Δημοσ.

Το PC πιο πολύ το χρησιμοποιώ ως gaming center. 

Αλλά σπάνια κάνω κάποιες προσπάθειες στο photoshop και κάποια video editing.

Ένα πράγμα που δεν θέλω να με ανησυχεί είναι να μπορεί να κάνει tracking τα games την ώρα που παίζω :P

Με το OC δεν θέλω να ασχοληθώ προς το παρόν διότι τα χρήματα είναι μετρημένα, και έχω ως προτεραιότητα την 4κ οθόνη. Μετέπειτα βλέπουμε, θα ξαναποστάρω αν χρειαστεί. Τώρα αν κάποιος βρει λόγο να με πείσει να βάλουμε την υδρόψυξη του Eleven πάνω στο κουτί... Go for it ^-^

Δημοσ.

Το PC πιο πολύ το χρησιμοποιώ ως gaming center. 

Αλλά σπάνια κάνω κάποιες προσπάθειες στο photoshop και κάποια video editing.

Ένα πράγμα που δεν θέλω να με ανησυχεί είναι να μπορεί να κάνει tracking τα games την ώρα που παίζω :P

Με το OC δεν θέλω να ασχοληθώ προς το παρόν διότι τα χρήματα είναι μετρημένα, και έχω ως προτεραιότητα την 4κ οθόνη. Μετέπειτα βλέπουμε, θα ξαναποστάρω αν χρειαστεί. Τώρα αν κάποιος βρει λόγο να με πείσει να βάλουμε την υδρόψυξη του Eleven πάνω στο κουτί... Go for it ^-^

Τα παρακάτω κάνουν συνολικά κάτω από 950€

CPU: https://www.skroutz.gr/s/7327618/Intel-Core-i5-6500-Box.html

Gpu: https://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html

Mobo: https://www.skroutz.gr/s/7652387/Asrock-H170-Pro4-D3.html

Ssd: https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html

HDD: https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html

Ram: https://www.skroutz.gr/s/6290895/Kingston-HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FBK2-8.html

Εγώ πρότεινα ενα build που θα καλύψει τις ανάγκες σου με το χαμηλότερο δυνατό κόστος χωρίς να υπολείπεται σε upgradability ή χωρητικότητα. Εάν είσαι διατεθημένος να δώσεις πάνω από 950€ κοιτά για gaming motherboard και περισσότερη ram ή για καλύτερη κάρτα γραφικων.

Δημοσ.

CPU : Link.png Site:  i5-6600K

GPU : Γιατί όχι GTX 970 ;

Μobo : Γιατί όχι κάτι τέτοιο Link.png Site: Z170X-G3

SSD : Τι διαφορά έχει ο Pro από τον Evo ;

ΗDD : .

Ram : .

Και γω τις RipJaws σκεφτόμουν

Δημοσ.

Θα εκανα μια πρόταση πέρα των άνω αν και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα . Δες τι παιζει με τους hybrid HDD και αν αξίζει η αγορά για 4k gaming μιας και στοχεύει  σε αυτή τη κατηγορία. Ίσως δίνουν κάποιο προτέρημα στο 4κ gaming σε σύγκριση με τους απλούς μηχανικούς δίσκους.

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε

Mobo : Link.png Site: AsusZ170 Pro Gaming  

VGA : Link.png Site: SapphireR9 390

Cpu : Link.png Site: 6600k

SSD : Link.png Site: EVO250GB

HDD : Link.png Site: WDCaviar Blue 1TB

RAM : Link.png Site: Tridentz3000Mhz 2x8 Cas15

1111,79 Ευρώ. Τι λέτε;

Τώρα το είδα Duck :P

Στο μυαλό μου είσαι @beast

Ακούγεται λίγο χαζό που ρωτάω αλλά 2 πράγματα με απασχολούν ακόμα...

Ψύξη CPU.

Λογισμικό. Γνήσια ή σπασμένα; 7 ή 10; 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε και λέμε

Mobo : Link.png Site: AsusZ170 Pro Gaming  

VGA : Link.png Site: SapphireR9 390

Cpu : Link.png Site: 6600k

SSD : Link.png Site: EVO250GB

HDD : Link.png Site: WDCaviar Blue 1TB

RAM : Link.png Site: Tridentz3000Mhz 2x8 Cas15

1111,79 Ευρώ. Τι λέτε;

Τώρα το είδα Duck :P

Στο μυαλό μου είσαι @beast

Ακούγεται λίγο χαζό που ρωτάω αλλά 2 πράγματα με απασχολούν ακόμα...

Ψύξη CPU.

Λογισμικό. Γνήσια ή σπασμένα; 7 ή 10; 

χαχα δεν πειράζει!

Αν δεν βάλεις την υδρόψυξη  τότε βάλει άλλα 40 ευρώ περίπου CoolerMaster Hyper 212 EVO!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...