Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανε μια σαυνδεση μονο ιντερνετ 24αρα με 19 ε και εκανα μεταφορα λογω μετακομισης και εκαναν 1,5 μηνα οι αναπηροι να μου βαλουν το ιντερνετ λογω ενος μπερδεματος δικο τους αποτι ειπαν. αφου πηρα και εκανα παραπονα και γκαζωσα χθες μου ηρθε ο τεχνικος οτε και σιτα μαζι και εβαλαν το ιντερνετ. Ειχα πολλες αποσυνδεσεις και κολληματα χθες και σημερα ολα καλα αλλα εχει αναψει στο μοντεμ ενα λαμπακι  voip και δεν θελω να τους ξαναπαρω να ρωτησω τι ειναι γιατι θα μαλωσω. Μπορει καποιος να μου εξηγησει ; αν χρειαζεταιι να δωσω καποια παραπανω πληροφορια ελευθερα

Δημοσ.

Η cyta εχει voip τηλεφωνια κ το τηλεφωνο συνδεεται πανω στο ρουτερ κ οχι σε τηλεφωνικη πριζα.οποτε υποθετω οτι απλα σου δειχνει οτι ειναι ενεργο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εγω ειχα μονο ιντερνετ. Τωρα με την μεταφορα παιζει να εγινε καποιο μπερδεμα και να μου εβαλαν δυνατοτητα τηλεφωνου ; Θα χρεωθω εξτρα αν το χρησιμοποιησω ; οχι οτι το θελω 

Δημοσ.

ιντερνετ χωρις τηλεφωνο δεν γινεται, απλα χρεωνεσαι οτι κληση κανεις.Αν δεν κανεις κλησεις, δεν πληρωνεις τιποτα εξτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...