kajwbtfe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Έχει κανένας το CTR , να με το αντιγράψει; δεν μπορώ να το βρω πουθενάΕύκολα το βρίσκεις βρε...
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ενταξει γυρισα χρονια πισω Σε εποχες 2000 αν θυμαμαι καλα
Chrom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ενταξει γυρισα χρονια πισω Σε εποχες 2000 αν θυμαμαι καλα ΧΑχαχα καλα θυμασαι!! Το πιστευεις οτι ακομα τα παιζω στο ps1?? 1
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 ΧΑχαχα καλα θυμασαι!! Το πιστευεις οτι ακομα τα παιζω στο ps1?? Γτ να μην το πιστεψω; μιλας σε ανθρωπο που εβαλε το ps1 πριν 5 μερες και επαιξε crash team racing 1
Edel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Το FF IX είναι το πρώτο jrpg που έπαιξα ποτέ στη ζωή μου και με σημάδεψε για πάντα. Αυτή η αίσθηση της "πρώτης φοράς" είναι που λείπει σήμερα. Αυτός ο θαυμασμός, η έκπληξη, η πώρωση.... Περασμένες μεγαλειώδεις εποχές
Chrom Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Το FF IX είναι το πρώτο jrpg που έπαιξα ποτέ στη ζωή μου και με σημάδεψε για πάντα. Αυτή η αίσθηση της "πρώτης φοράς" είναι που λείπει σήμερα. Αυτός ο θαυμασμός, η έκπληξη, η πώρωση.... Περασμένες μεγαλειώδεις εποχές Για εμενα ειναι πολυ αδικημενο σαν game. Για πολλους φαινεται σαν ''παιδικο'' ολη η ιστορια και οι χαρακτηρες. Η αληθεια ειναι οτι περασα απειρα καλοκαιρια, προσπαθωντας να το τερματισω! Χωρις internet ή spoilers απο καποιο web site. Ειχα κολλησει στο cd 3 εκει που ψαχνεις στην Lindblum για τα 3 potions. (δεν εβρισκα το σπιτακι στο Theatre District με τον ζωγραφο) χαχαχα. Καλες εποχες! 1
Chrom Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Επισης να ρωτησω αν καποιος ξερει... Η pal version γιατι ειναι τοσο ακριβη σε σχεση με τις αλλες?
logistoulis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Το FF IX είναι το πρώτο jrpg που έπαιξα ποτέ στη ζωή μου και με σημάδεψε για πάντα. Αυτή η αίσθηση της "πρώτης φοράς" είναι που λείπει σήμερα. Αυτός ο θαυμασμός, η έκπληξη, η πώρωση.... Περασμένες μεγαλειώδεις εποχές Αυτό σου συμβαίνει επειδή μεγάλωσες για πιο νέους φυσικά και υπάρχει ακόμα ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς
Steve_Sheep Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Για μένα το wow factor εκείνες τις εποχές ήταν (σε σχέση με το PS1) - Colony Wars... αυτή η ambient μουσική ήχος ότι σκ@τά ήταν στην εισαγωγική οθόνη αλλά και στο Game με έκανε και ανατρίχιαζα. (Το μόνο αντίστοιχο είναι το Awesome στην Amiga). Τι star wars και κουραφέξαλα. - Blood Omen Legacy of Kain. Εντάξει εδώ τι να πώ.. Οι πρώτοι μονόλογοι του χαρακτήρα αν και δεν τους θυμάμαι τι έλεγαν ακριβώς - μου έχουν χαρακτεί ως εμπειρία στο μυαλό μου ειδικά η προφορά τους την θυμάμαι ακόμα μετά την εισαγωγή που ξεκινούσες το Game. Πρώτη φορά Doom and Gloom αλλά ο κυνισμός ενός vampir για την προδοσία έσταζε... Αυτό το voice over δεν θα το ξεπεράσω ΠΟΤΕ. - Syndicate - εκεί μου βγήκαν την μάτια στην 15" CRT.
DiavoloGR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εγω εχω την εξης ιστορια να σας πω... Ειχα απο πολυ μικρος κρατησει ολη τη σειρα Final Fantasy ολα τα Resident ,, silent hill.. Castlevania..Clock tower .. Dino Crisis .. Γενικα καμια 35αρια ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ του psone.. και ενα ομορφο απογευμα γυρναω σπιτι..το ανοιξαν κατι γυφτοι και πηραν τα παντα! Μονο το FFVII τη γλυτωσε που το χα καταλαθος αλλου. Απο τοτε προσπαθω να τα ξαναμαζεψω..Συμπληρωσα προσφατα τη σειρα FF τα Resident silent hill dino crisis..ψαχνω Castlevania Parasite eve .. ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ 1
logistoulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Εγώ ευτυχώς τα έχω όλα τα my precious ακόμα Και μιας και το θύμησες γ@μουσε και το parasite Eve, υπερπαιχνιδο 4
Edel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Για εμενα ειναι πολυ αδικημενο σαν game. Για πολλους φαινεται σαν ''παιδικο'' ολη η ιστορια και οι χαρακτηρες. Η αληθεια ειναι οτι περασα απειρα καλοκαιρια, προσπαθωντας να το τερματισω! Χωρις internet ή spoilers απο καποιο web site. Ειχα κολλησει στο cd 3 εκει που ψαχνεις στην Lindblum για τα 3 potions. (δεν εβρισκα το σπιτακι στο Theatre District με τον ζωγραφο) χαχαχα. Καλες εποχες! Παιδική η ιστορία??? Εδώ τα θανατικά πήγαιναν και έρχονταν, τι παιδική. Με είχε συγκλονίσει. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από του 7 και του 8, δε μιλάω καν για 10 και 13 που ήταν βαρετές μέχρι υπνηλίας. Το 12 είναι το μόνο που δεν έχω παίξει, τώρα που κυκλοφόρησε στο ps4 θα το τιμήσω κι αυτό. Το IX θεωρώ ότι είναι το καλύτερο FF που έχει βγει, είχε το καλύτερο "παραμυθένιο" κόσμο και χάρτες, ίσως γι αυτό του κόλλησαν τη ταμπέλα του παιδικού. Είχαν συνηθίσει από την urbanila και τη φουτουρίλα των προκάτοχών του. Amarant FTW
Chrom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Χαχαχαα συμφωνω για το IX....δεν λεω οτι τα αλλα δεν μου αρεσαν αλλα σαν παιδι εντυπωσιαστηκα απο τον κοσμο του ff9, τους μοναδικους χαρακτηρες (ελα ποιος δεν θυμαται τον Vivi ή ο/η/το Quina??), μεχρι και η μικρη μου αδερφη καθοταν διπλα μου με τις ωρες και απλα ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ οταν επαιζα... Οσο για το castlevania μακραν το καλυτερο game μαζι με metal gear solid, resident evil, silent gill, crash, spyro....!! Και πολλα αλλα που δεν μου ερχονται!!
logistoulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 το castlevania είναι το καλύτερο 2d game όλων των εποχών.- πάντως βλέποντας τα λογότυπα των squaresoft και konami πάνω στα κουτιά με πιάνει μια μελαγχολία για το πώς ήταν αυτές οι εταιρείες και πώς είναι τώρα, ειδικά η konami.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα