Προς το περιεχόμενο

PlayStation 1 - Αναμνήσεις [PS1][PSOne]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που διάβασα για το PlayStation,ηταν σε κάποιο τεύχος του περιοδικού "Σαϊνια" λίγο πριν την Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του.

Με ξένισε το γεγονός πως είναι της Sony και όχι Nintendo ή Sega, και πως για αυτό τον λόγο θα αποτύχει παταγωδώς.

Του έδινα όριο ζωής μέχρι την κυκλοφορία του Nintendo 64...

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<p>Με το ps2 , αν έχει κανείς κάρτες μνήμης του ps1 , παίζει μια χαρά παιχνίδια του ps1!</p> <p>Το μεγάλο πρόβλημά μου είναι , ότι για να παίξει παιχνίδια ps1 , πρέπει να είναι τα cd-r</p> <p>γραμμένα με ταχύτητα Χ1 . Και σήμερα recorder που να γράφει cd με μονή ταχύτητα , απλά δεν υπάρχει .</p> <p>Έχει κανείς καμιά ιδέα ;</p>

Επειδή έφαγα πολλές ώρες με αυτό το θέμα κ έκαψα άπειρα cd κατέληξα και έμαθα τα εξής.

Cd μόνο μάρκας Verbadim. Ταχύτητα και με 3-4x

Έπαιξαν κανονικά. Κάποια games δε τα παίζει το chip Matrix infinity (αυτό εχω εγώ) έχει και λίστα συμβατότητας!

Όταν ανοιγει το ps2 εχε πατημένα Ο+Δ. Θα δεις κάποιες ρυθμίσεις που ίσως ειναι χρήσιμες.

Γενικά το ps2 μπορείς να πειραματηστεις τρομερά γιατί έχει ρύθμιση έντασης του λέιζερ για το cd και DVD. (Πρέπει να ανοίξεις τη κονσόλα όμως) Επίσης με το free mc boot τρέχεις διάφορα προγράμματα για το ps2. (Emulators κτλ)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν νομιζω νε επιτρεπονται κουβεντες για αντιγραμμενα παιχνιδια :)

ωραία όλα τα παιχνίδια που αναφέρατε, αλλά μην παραλείπουμε και το καλύτερο όλων των εποχών

media_cloud_big.jpg

Υπομονη μεχρι να βγει το remake.

Μπορουμε γενικα να αναφερουμε παρα πολλα παιχνιδια του ps1 που εμειναν τοτε στην ιστορια. Απο τα final fantasy,chrono cross,vagrant story και metal gear solid,μεχρι τα GT,crash,resident evil και silent hill.

Παρολα αυτα ΔΥΣΤΗΧΩΣ μια απο τις σειρες που σε βαθος χρονου ειχε τοσο ασχημη τυχη ηταν σιγουρα αυτη του Alone in the Dark.

Ακομα και η ταινια που βγηκε ολως τυχαιως θεωρειται απο τις χειροτερες ολως των εποχων και για πολλους ντροπη και αισχος που κυκλοφορησε κιολας.

Θα μπορουσα να αναφερω και την σειρα Silent hill που και αυτη σε βαθος χρονου πηρε την κατω βολτα,αλλα τουλαχιστον εβγαλε την εποχη του ps2 πολλα αξιολογα παιχνιδια σε συγκριση με το alone in the dark που το κατεστρεψαν οσο μπορουσαν.

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονη μεχρι να βγει το remake.

υπομονή κάνω, και προσπαθώ να μην είμαι και αρνητικός σαν μερικούς που ήδη το κράζουν επειδή θα λείπει το turn based και θα είναι περισσότερο σαν το xv (έχω βέβαια επιφυλάξεις..) 

ΑΛΛΑ κρατάω μικρό καλάθι κυρίως με τους ρυθμούς που δουλεύουν και φυσικά με τσαντίζουν τα επεισόδια..

όχι πολλούς μήνες πριν διάβαζα ότι κάνουν ακόμα polish τη bombing mission.. αν το πάμε έτσι θα φάμε άλλη μια 10ετια :lol: ποιο bombing mission εδώ μιλάμε για 50-60 ώρες παιχνίδι και αυτό στο γρήγορο και αυτοί ασχολούνται ακόμα με το πρώτο μισάωρο; 

τώρα πάντως που έχω και ps4 ποιος με πιάνει; 

Δημοσ.

Final Fantasy διαβάζω συνέχεια αλλά λίγους βλέπω να ξέρουν αυτή την παιχνιδάρα του PS1 (Παρόμοιο με το Powerstone από το Dreamcast & PSP)

https://www.youtube.com/watch?v=BBrgExyUGU4

Είχε και ένα ωραίο ψευδοrpg mode με το όνομα "The Forsaken Dungeon", παρόμοιο με το Quest Mode ενός άλλου υποτιμημένου τίτλου με το όνομα Tobal.

https://www.youtube.com/watch?v=aPlUJh8Iu_Y

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...