Προς το περιεχόμενο

PlayStation 1 - Αναμνήσεις [PS1][PSOne]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια το nightmare και οχι απο τα τοσο γνωστά...με τρομερη ατμοσφαιρα και ήχο...ισως η ηλικια ισως οι απαιτησεις ισως το ίντερνετ θεωρω οτι Εχει χαθει αυτη η μαγεια με τετοιο βομβαρδισμο πληροφοριών που δεχομαστε πια...ενα gamepro και ένα playstation magazine ότι εδειχναν!

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα.Το παιχνίδι μπορεί να μην έιχε τον καλύτερο χειρισμό αλλα σε ατμόσφαιρα έσκιζε.

Και αυτό εδώ είχε καταπληκτική ατμόσφαιρα και φοβερή μουσική.

Δημοσ.

Ένα υποτιμημένο διαμάντι το οποίο πρέπει να έχω τερματίσει πάνω από 20 φόρες και είναι άνετα στους 3 αγαπημένους μου PSOne τίτλους. Ο Ευρωπαϊκός τίτλος είναι Exhumed.

https://www.youtube.com/watch?v=v_3E33kdmFg

Απίστευτος τίτλος φίλε μου και αποτελεί από τα καλύτερα games στο Saturn που μπόρεσα να παίξω.

Δημοσ.

Απίστευτος τίτλος φίλε μου και αποτελεί από τα καλύτερα games στο Saturn που μπόρεσα να παίξω.

Στο Sega Saturn ειναι ακομα καλυτερος και εχει και ξεκλειδωνεις και multiplayer αν παρεις ολες τις team dolls.

Και ενα ακομα κορυφαιο FPS της εποχης εκεινης, ισως ακομα πιο αγνωστο, απο τους δημιουργους του Spyro The Dragon / Ratchet & Clank.

https://www.youtube.com/watch?v=umZg7RFVm-A

Δημοσ.

Το Lifeforce Tenka με ειχε πορωσει με τα 'transformer' οπλα :P αλλα ολες οι πιστες εμοιαζαν μεταξυ τους, ηθελα πολυ να το συμπαθησω παραπάνω και δεν με άφηνε να το κάνω! Το Hexen επισης πολυ καλο, έκατσα πρόσφατα και έπαιξα το sequel του.

Ειχα τότε μια συλλογη με το ονομα "6 In 1" για το Playstation που ειχε μεσα 6 FPS και την ειχα λιωσει, πλεον μπορει να βρεθει στα γνωστα rom sites. Είχε μέσα και το Hexen και το Lifeforce Tenka.

Τρομερό παιχνιδι. Το αγαπημενο μου ομως ηταν το G-Darius με τος ψαρομορφους εχθρους! (Ετοιμαζεται και φυσικη εκδοση λιγων αντιτυπων για συλλεκτες στο PS4)

Τα καλυτερα shoot em ups τα ειχε αρπαξει το Sega Saturn βεβαια, κυριως ομως ηταν σαδιστικης φυσης (bullet hell)

Δημοσ.

Τσακαλακια με τα Ps1, ξεχασατε τα αριστουργηματα...

- Elevator Action Returns

- sillhuette Mirage

- Crusader No Remorse

Απο shmup εχω αρκετα που μ αρεσουν παρα πολυ, αλλα δε ξερω αν εχουν βγει για Ps1.

Εχει υλικο ομως πολυ, για ψαξιμο.

• Like 2
Δημοσ.

Τσακαλακια με τα Ps1, ξεχασατε τα αριστουργηματα...

- Elevator Action Returns

- sillhuette Mirage

- Crusader No Remorse

Απο shmup εχω αρκετα που μ αρεσουν παρα πολυ, αλλα δε ξερω αν εχουν βγει για Ps1.

Εχει υλικο ομως πολυ, για ψαξιμο.

Το πήγες στο πολύ retro τώρα :Ρ

Δεν νομιζω το elevator action returns να ειχε βγει στο playstation.

Όσο για το 2ο, το αστειο ειναι πως ηθελα να αναφερω την εταιρεια Treasure οταν αρχισαμε να μιλαμε για shoot em ups μιας και εχει φτιαξει απειρα διαμαντια.

Θυμήθηκα και ένα που ήταν μεταφορά απο arcade.

Aρκετά δύσκολο.

Μου θυμιζει το Aqua Kitty, αν και το concept ειναι διαφορετικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...