Προς το περιεχόμενο

PlayStation 1 - Αναμνήσεις [PS1][PSOne]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειχα αγορασει στις 98.000 δραχμες τα χριστουγεννα του 1998…οι καλυτερες αναμνησεις που εχω απο games…ok και με το super mario στο snes ειχα απιστευτες εμπειριες αλλα το playstation 1 ηταν TOP.μακαρι να ξανακυκλοφορουσαν μερικες limited εκδοσεις για κανα 100ευρω με τα demo μεσα οπως ακριβως ηταν τοτε…αχ…..

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το δικό μου Top 10 (τιτλοι τους οποιους εχω τερματισει τουλαχιστον 5 φορες τον καθενα και τους ξαναπαιζω σε εξομοιωτη σε καθε νεα συσκευη που αγοραζω..)

Tomb Raider 1-5. Τρελο καψιμο.. Το 2 το εκανα (τότε) speedrun σε 8 και κατι ψιλα ωρες, την 1η φορα μου ειχε παρει πανω απο 50 ωρες να το τελειωσω (το 5 ειχε τρελα bugs, θυμαμαι που εκανα save και μετα το load δεν συνεχιζε την δραση.. πχ ειχα κανει save μεσα σε ασανσερ ενω ανεβαινε και στο load ηταν σταματημενο και δεν ανοιγε η πορτα να βγω. ή εκανα save ενω τραβουσα εναν διακοπτη και στο load ο διακοπτης δεν εκανε τιποτα)

Kula World. Το καλυτερο μου puzzle game. Ομορφη ιδεα, πανεμορφη μουσικη, ωραια γραφικά.. Θυμαμαι που εκανες save καθε 5 πιστες και ειχα φτασει στην 145 με ελαχιστο υπολοιπο (μου ειχαν μεινει 5 πιστες). Οταν με το ελαχιστο υπολοιπο καταφερα μετα απο ωρες να περασω τις υπολοιπες 5 πιστες, ξεκλειδωθηκαν αλλες 20 πολυ πιο δυσκολες..

Ζω για την ημερα που θα βγει ενα remake / sequel στο ps vita. 

Alundra. Το αγαπημενο μου RPG στο PSOne (μαζι με το FFVIII και το Legend of Dragoon, μην με βαλετε να διαλεξω σειρα)

LoK: Soul Reaver. Απεριγραπτο συναισθημα του να παιζεις ενα ουσιαστικα 'open world' παιχνιδι σε μια τετοια κονσολα. Καθε φορα που επαιρνα μια νεα δυνατοτητα, οργωνα τις περιοχες να βρω που αλλου μπορουν να χρησιμοποιηθουν.. Να προσθεσω οτι υπαρχει κινεζικη κοπια του παιχνιδιου με παραπανω boss που δινουν αλλα soul reaver, ενα κοκκινο και ενα κιτρινο (στην Ευρωπαϊκη εκδοση τα βγαζεις με εναν απλο κωδικο)

Metal Gear Solid. Το πρωτο και τελευταιο MGS που μου αρεσε αν και ελιωσα και το 2 και απλα επαιξα τα επομενα. Βαθμολογια big boss με 2 μονο save (τα υποχρεωτικα στην αλλαγη cd και στο τελος), κανενα χασιμο, και τερματισμο σε μιαμιση ωρα. Κριμα που δεν ειχαμε τα trophy τοτε.

Ape Escape. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ platform για εμενα. Οποιος δεν το εχει παιξει ας κανει μια χαρη στον εαυτο του.. Στον υπολογιστη παιζω σε εξομειωση τον τελευταιο καιρο το sequel του ps2 μιας και τοτε δεν εβρισκες καταστημα που να το εχει.

Tony Hawk's Pro Skater 1-4. Οπως και πολλα παιδια της τοτε εποχης, το πρωτο tony hawks ηταν ο λογος που ξεκινησα (και εμεινα σε αυτο για 12 ολοκληρα χρονια) το skateboard. Γραφικαρες, τελειο soundtrack, ενα sequel 2 φορες μεγαλυτερο.. Το δευτερο μερος της σειρας το εχω τελειωσει 100% σε PSOne, Sega Dreamcast, PC (συν ολα τα gaps!) Δυστυχως τα 3 και 4, ηταν μια φτωχη μεταφορα απο τις κονσολες νεας γενιας, με πετσοκομενες πιστες και εισαγωγες που κοβονται στα καλα καθουμενα.

Wip3out: Special Edition. Οταν σκεφτεσαι sequels που βελτιωθηκαν δεκα φορες σε σχεση με τον προκατοχο τους, το wip3out ειναι ενα απο τα παιχνιδια που θα ερθει στο μυαλο σου. Τα γραφικα του παιχνιδιου δεν παιζονται.. Η Special Edition ειχε πιστες απο τα 2 πρωτα παιχνιδια της σειρας, συν το mode 'prototype' με 'πρωτοτυπα' γραφικα. Ολα χρυσα σε ολες τις δυσκολιες.. Ναι, τετοιο καψιμο. (κατι που ειχε συμβει και με το Colin McRae 2.0, επισης απιστευτο παιχνιδι)

Exhumed / Powerslave. Το αγαπημενο μου FPS. Το παιχνιδι που πρεπει να εχω τερματισει ισως και 20 φορες. Εχουν ακουστει πολλα κατα καιρους για εμφανιση του στο psn και αναμενω για την 21η φορα που θα το τελειωσω, με το αναλογο platinum trophy αυτην την φορα.

Street Fighter Alpha 3. Ηταν δυσκολο να επιλεξω αναμεσα σε αυτο και την σειρα tekken. Παρολα αυτα νομιζω πως το Alpha 3 ηταν πολυ πιο γεματο για τα λεφτα του, τα δισδιαστατα του γραφικα ηταν κορυφη σε μια εποχη που ολοι θελανε να παρουσιαζουν 3D (θυμαται κανενας τα αθλια σε εμφανιση Mortal Kombat 4, Thrill Kill, Cardinal Syn? οχι το τελευταιο σε εμφανιση ηταν καλο βασικα αλλα το παιχνιδι ηταν για τα μπαζα), και το World Tour εντελως επαναστατικο αφου επαιζα μανιωδως να κανω τον Ryu και τον Evil Ryu τους απολυτους παικτες. Η εκδοση για το Dreamcast ηταν ακομα καλυτερη.

άλλα καψίματα του psone που θα εμπαιναν σε ενα top 20 / top 30 καπου αναμεσα: Nightmare Creatures (μετριος τιτλος με απιστευτη ατμοσφαιρα, του ειχα αλλλαξει τα φωτα, το sequel ηταν χειροτερο), Deathtrap Dungeon (απο τα δυσκολοτερα action adventure, απο την EIDOS), Spyro The Dragon 1-3 (100% ολα), Crash Bandicoot 1-3 (ομοιως, το ενα πρεπει να ειναι απο τα δυσκολοτερα platforms ever), Speed Freaks, Resident Evil 3, Croc (παρολο που η καμερα του το εκανε εντελως unplayable), Bushido Blade 1+2, Thrasher: Skate & Destroy, Music 2000, Bust A Groove, Ehrgeiz (ενα beat em up εκπληξη απο την Square, και ηταν και αρκετα καλο), Syphon Filter, Gex, Twisted Metal 2 (καλυτερο multiplayer game ever), Street Fighter EX, Vagrant Story, Parasite Eve, Tenchu, Tombi / Tomba, Spiderman (το πρώτο)..

το PSOne με ειχε 'καταστρεψει' αφου με εκανε να ξαναρχισω τα 8ωρα gameplay που ειχα καταφερει να αφησω πισω μου στις super nintendo εποχες. το post μου πραγματικα δεν θα μπορουσε να ειναι μικροτερο.. :Ρ

• Like 4
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το εβγαλα απο την αποθηκη πριν λιγες μερες να δω αν δουλευει ακομα.... Θελει αλλαγη laser αλλα παρολα αυτα φορτωσε Resident Evil 1: Directors Cut.... Ανατριχιλες οπως την πρωτη φορα.... Και στην τελικη σε αυτη ρην κονσολα βγηκε το πρωτο silent hill... Το κατα πολλους πιο τρομακτικο παιχνιδι ολων των εποχων...

• Like 3
Δημοσ.

Το εβγαλα απο την αποθηκη πριν λιγες μερες να δω αν δουλευει ακομα.... Θελει αλλαγη laser αλλα παρολα αυτα φορτωσε Resident Evil 1: Directors Cut.... Ανατριχιλες οπως την πρωτη φορα.... Και στην τελικη σε αυτη ρην κονσολα βγηκε το πρωτο silent hill... Το κατα πολλους πιο τρομακτικο παιχνιδι ολων των εποχων...

Αν δεν θες να αλλαξεις laser, μπορεις να τοποθετησεις το μηχανημα αναποδα για να παιξεις. Κουλο, αλλα πιανει.

Το ps1 εχει πολλα καλα παιχνιδια τρομου, δοκιμασε να δεις και το countdown vampires. Παραμενει απο τα πολυ αγαπημενα μου παιχνιδια.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα αγαπημένα μου και εξίσου το ίδιο κάψιμο στο καθένα!!! Όλα ένα κι ένα πραγματικά!!!

Resident Evil

Silent Hill

Dino Crisis

Clock Tower

Grant turismo

Grant theft auto

Driver

Metal gear solid

Medal of honour

Die Hard Trilogy

Duke Nukem

Syphon Filter 2

Tomb Raider

Medieval

Tenchu

Tekken 3

Mortal Combat trilogy

Crash bandicoot

Crash team racing

Spyro the Dragon

Kula World

Tony hawk pro skater

Abe's odyssey & exodus

Heart of Darkness

Nba '96

Fifa '98 & '99

Iss PRO '99

• Like 3
Δημοσ.

Tombi, Castlevania SOTN (το τελευταίο σοβαρό της σειράς κατ'εμε), Medievil... Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς...

Tombi, Castlevania SOTN (το τελευταίο σοβαρό της σειράς κατ'εμε), Medievil... Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς...

Δημοσ.

Επικές εποχές

Όλη μέρα στην κονσόλα και περνάγαμε ωραία :)

Τεκκεν με τις ώρες κάψιμο με φίλους και κόντρες ποιος θα βγει πρώτος σε τουρνουά μεταξύ μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...