DiavoloGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εγώ ευτυχώς τα έχω όλα τα my precious ακόμα Και μιας και το θύμησες γ@μουσε και το parasite Eve, υπερπαιχνιδο Μας πεθανες :P 2
Mr_Terror Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οποιος ψαχνει καρτουλα μνημης http://www.ebay.com/itm/Memory-Card-For-Playstation-1-One-PS1-PSX-Game-useful-practical-Affordable-New-/142084598805?hash=item2114e6ec15:g:pxMAAOSw6n5Xryzm#rwid δουλευει αψογα σε ps1/ps2.
Misokatsu64 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Η πρωτη επαφη που ειχα με το PS1 ητανε καπου αρχες του 1995 σε ενα καταστημα και να παιζω MK3 κανα 3ωρο. Αλλα .. η ψυχη ελεγε ομως Sega Saturn και κατεληξα εκει, αγοραζοντας PS1 το 1999 και το ανταλλαξα το 2000 με N64. Περιεργες καταστασεις τι να πεις 1
lazaroslion Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 παιδες ολα πολυ καλα...αλλα σαν το crash bandicoot warped δεν υπηρχε κανενα...σταθερη αξια !!! 1
mynam3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το πηρα δωρο το 1995, με ενα demo μεσα το οποιο ειχε ενα Road Rash και ενα ραλλυ της namco που δεν θυμαμαι τιτλο. Πρωτο παιχνιδι εξ ανατολων, το Hermies Hopperhead σε αντιγραμμενο, με κολπο την οδοντογλυφιδα. Φορτωσε, επαθα την πλακα μου να προσπαθω να "μεγαλωσω" κατι αυγα και να βγουν απο μεσα δεινοσαυροι. Αργοτερα επαιξα παρα πολλα παιχνιδια, ολα απο το γειτονικο καταστημα σε αντιγραφες. Το τσιπαρα και κυριολεκτικα ελιωσα. Τιτλοι που παντα τους αναπολω, πλεον δεν εχω κουραγιο ουτε για πασιετζα NBA Live 97 Abe's Odyssey Castlevania Symphony Of The Night Tekken ( ολα ) Final Fantasy 7 Alundra Metal Gear Solid Tomb Raider ( ολα ) Gran Turismo Alundra Gex Return Fire Z Micro Machines V3 Klonoa Rayman Grandia Crash Team Racing Wipeout 3 Grand Theft Auto 1/2 Driver Resident Evil ( ολα ) Civilization 2 Penny Racers Συγκινηση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα