Προς το περιεχόμενο

PlayStation 1 - Αναμνήσεις [PS1][PSOne]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον κοιταξτε τι βρηκα τωρα στο internet…το ειχε μεσα η κονσολα που ειχα παρει τα χριστουγεννα του 1998…απλα ενθουσιαστηκα μολις το ειδα. εγω ειχα το μωβ και ο γειτονας διπλα που παιζαμε ειχε το κοκκινο. θυμαμαι τοτε οτι μονο και μονο με demo σε εβγαζε για κανα 6μηνο χωρις να το βαρεθεις…ωραιες εποχες. δεν θα ηταν ασχημο και σημερα να εβαζαν PS4 κανα demo disc μεσα με 10 games. καποιος μπορει να εχει πολυ αργο internet η και αλλος καθολου οποτε βολευει να παιξει το demo για αρχη….

• Like 3
Δημοσ.

Έχουμε και λέμε. 

gran turismo 1 & 2

Fisherman's bait: The bass challenge

Aladdin

Tony Hawk's pro skater 4

Εγώ δεν το έχω, ο κολλητός μου το έχει, και η κονσόλα που έχει αυτός είναι μεγαλύτερη και από τους δύο μας. Είμαι 19, είναι 19, και το PS πρέπει να είναι 20-21 χρονών, μπορεί και παραπάνω, τσιπαρισμένο. Μέχρι πέρσι το καίγαμε, ειδικά το Πάσχα επειδή εγώ έδινα Πανελλήνιες και όλο τον καιρό διάβαζα, του αλλάξαμε τα φώτα, δούλευε 8άωρα και πάνω. Επίσης έχω παίξει το Medal of honor και άλλα που δε θυμάμαι. Κονσολάρα.

Δημοσ.

Βαρούσα τρελά 8ωρα θυμάμαι με το tomb rider τότε και το isspro και είχα μια μαϊμού κάρτα μνήμης .Μετα gran tourismο, crash κ.α

Πολλά περιοδικά έδιναν demo θυμάμαι. Τώρα με το ίντερνετ δεν τους συμφέρει.Δε θα βγάλουν δισκάκι demo για ένα ελάχιστο αριθμό χρηστών που δεν έχουν ίντερνετ.Τωρα ολόκληρα παιχνίδια πλέον ψηφιακά τα παίρνεις πολύ φθηνά

.Στην αρχή είχα το Sega Saturn(στην συνέχεια πάτωσε ) αλλά το είχα κάνει τράμπα σε μαγαζί για το play1!

• Like 2
Δημοσ.

Τι μου θυμησατε ρε παιδια!!!!

Ειμαι 27 και δε θα ξεχασω ποτε το crash bandicoot!!!

Τι αλλο να αναφερω medievil,tomb raider 2.

Sillent hill δε κοιμομουν για βδομαδες!!!!

Digimon world 1,2,3 Final Fantasy ετσι γνωρισα τα Rpg.

• Like 5
Δημοσ.

Resident Evil και Abes Odyssey.

Αξέχαστα, δεν είχα χρήματα για Memory Card,

το PS το είχα πάρει με οικονομίες που έκανα ένα ολόκληρο καλοκαίρι από δουλειά,

και τα ξεκινούσα κάθε μέρα απο την αρχή!!

Άλλα επίπεδα καψίματος.

Υ.Γ. κι εγώ το μώβ είχα...

• Like 1
Δημοσ.

Χάσαμε μαθήματα στην εξεταστική στο πανεπιστήμιο όταν το είχε βγει το metal gear solid... 5 τα χαράματα να φωνάζεις "όχι ρε φούστη" γιατί το σενάριο πήρε τρελή τροπή!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι μου θυμησατε ρε παιδια!!!!

Ειμαι 27 και δε θα ξεχασω ποτε το crash bandicoot!!!

Τι αλλο να αναφερω medievil,tomb raider 2.

Sillent hill δε κοιμομουν για βδομαδες!!!!

Digimon world 1,2,3 Final Fantasy ετσι γνωρισα τα Rpg.

Αυτά τα 2 με μεγάλωσαν στο ps1!!! Απίστευτες εμπειρίες που δεν θα τις ξεχάσουμε! Όπως και το bomberman fantasy race,spiderman,re και πολλά άλλα ! Ωραίες εποχές!

• Like 1
Δημοσ.

ας μιλησω και εγω για τις εμπειριες μου απο την απολυτη κονσολα που με σημαδεψε στην παιδικη ηλικια,μαζευα δραχμη δραχμη τα 80000 για να το παρω πακετο με 2ο χειριστηριο και το adidas power soccer pro τελικα πηρα και το total nba 97 μαζι...καπως ετσι αρχισε η πορωση!Μετα crash 2 και grand tourismo σε προμο απο εναν φιλο!μετα επειδη ηταν μοδα του εβαλα τσιπακι απο τα παιχνιδια τι να προτοπεις?τον τρομο στο πρωτο resident evil?το syphon filter που ηταν παλουκι αλλα τρομερο?τα πρωτα προ που ειχαν απιστευτο gameplay?βεβαια εκανα ενα λαθος δεν ασχοληθηκα ποτε με το metal gear και το silent hill χωρις συγκεκριμενο λογο βεβαια...μου κρατησε συντροφια εως τα μεσα του 2000 μετα αγορασα dreamcast βεβαια μετανιωσα το οτι το πουλησα το ps1 η λιστα ποιοτικων του τιτλων δεν νομιζω να εχει βγει ξανα σε κονσολα ευτυχως η δυστυχως τοτε υπηρχε ενα gamepro για ενημερωση και οχι το ιντερνετ που οι πληροφοριες ειναι πολλαπλασιες!

προσωπικη λιστα με τα καλυτερα παιχνιδια που επαιξα ειναι :

grand tourismo

tekken 3

ολα τα crash 

syphon filter

ολα τα resident evil

spyro the dragon 

και το δικο μου κολλημα nightmare creatures!

• Like 1
Δημοσ.

ας μιλησω και εγω για τις εμπειριες μου απο την απολυτη κονσολα που με σημαδεψε στην παιδικη ηλικια,μαζευα δραχμη δραχμη τα 80000 για να το παρω πακετο με 2ο χειριστηριο και το adidas power soccer pro τελικα πηρα και το total nba 97 μαζι...καπως ετσι αρχισε η πορωση!Μετα crash 2 και grand tourismo σε προμο απο εναν φιλο!μετα επειδη ηταν μοδα του εβαλα τσιπακι απο τα παιχνιδια τι να προτοπεις?τον τρομο στο πρωτο resident evil?το syphon filter που ηταν παλουκι αλλα τρομερο?τα πρωτα προ που ειχαν απιστευτο gameplay?βεβαια εκανα ενα λαθος δεν ασχοληθηκα ποτε με το metal gear και το silent hill χωρις συγκεκριμενο λογο βεβαια...μου κρατησε συντροφια εως τα μεσα του 2000 μετα αγορασα dreamcast βεβαια μετανιωσα το οτι το πουλησα το ps1 η λιστα ποιοτικων του τιτλων δεν νομιζω να εχει βγει ξανα σε κονσολα ευτυχως η δυστυχως τοτε υπηρχε ενα gamepro για ενημερωση και οχι το ιντερνετ που οι πληροφοριες ειναι πολλαπλασιες!

προσωπικη λιστα με τα καλυτερα παιχνιδια που επαιξα ειναι :

grand tourismo

tekken 3

ολα τα crash 

syphon filter

ολα τα resident evil

spyro the dragon 

και το δικο μου κολλημα nightmare creatures!

Νομιζω ειχε βγει και nightmare creatures 2, σε playstation 1 και dreamcast

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάμαι να καίγομαι, κυριολεκτικά όμως, καθηλωμένος μπροστά από την τότε τηλεόραση που είχα στο δωμάτιο και να λιώνω τα παρακάτω:
Spider Man
Ολα τα Crash bandicoot
Lucky Luke
Thrasher Skate And Destroy
Επισης ολα τα Tony Hawk Pro skater
Die hard trilogy
Exhumed
Driver

Όσον αφορά το διπλό παιχνίδι (είχαμε ήδη δύο μοχλούς οπότε) παίζαμε τα εξής
Twisted Metal 2
Tekken 2
Tekken 3

Πιο μετά και μεγαλώνοντας έπεσαν στα χέρια μου:
Ολα τα Resident evil
Metal Gear solid
Dino crisis 1+2
Κάποια δανεικά από φίλους, κάποια αλλά αντιγραφή της αντιγραφής κλπ
Αυτό που δεν κατάφερα μέχρι και τώρα να απολαύσω είναι το πρώτο Silent hill....

Επεξ/σία από Ekzema043
Δημοσ.

Με το ps2 , αν έχει κανείς κάρτες μνήμης του ps1 , παίζει μια χαρά παιχνίδια του ps1!

Το μεγάλο πρόβλημά μου είναι , ότι για να παίξει παιχνίδια ps1 , πρέπει να είναι τα cd-r

γραμμένα με ταχύτητα Χ1 . Και σήμερα recorder που να γράφει cd με μονή ταχύτητα , απλά δεν υπάρχει .

Έχει κανείς καμιά ιδέα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...