Thanos233 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος θέλει να πάρει καινούριο κινητό και είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Το μεν Lg του αρέσει πάρα πολύ και αν το προτιμήσει θα το κάνει επειδή του έχει κάτσει καλά το 75% screen to body ratio, η κάμερα και η οθόνη φυσικά! Ωστόσο το Zenfone το ζαχαρώνει πολύ καιρό τώρα, του αρέσει πάρα πολύ και θα έχει τα χρήματα να το πάρει(το έβγαλε το e-shop στα 336,9 ευρώ - η έκδοση με τον τετραπύρηνο και τα 4gb ram). Το θέμα όμως ποιο είναι, να πάρει το zenfone επειδή και μόνο του έχει κολλήσει το μυαλό από τα άπειρα reviews που έχει δει και του αρέσει τόσο ή να πάει στο lg που για εμένα κιόλας είναι και πιο ωραίο και πιο αξιόπιστο?? Από θέμα αποδόσεων - επιδόσεων πως είναι τα κινητά(πάντα σε σύγκριση μεταξύ τους)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TikiTaka23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 G3 το 32αρι η το 16αρι? αν και νομιζω οτι με την αναβαθμιση λογισμικου το g3 εχει βελτιωθει πολυ
heavyrain Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 To g3 ειναι πολυ καλυτερο σε οθονη και καμερα και ειναι ενα κοσμημα, αλλα κακο σε επιδοσεις λογω αδυναμου επεξεργαστη σε συνδυασμο με την 2κ οθονη του και γενικα "προβληματικο" τηλεφωνο. Φιλος πηρε απ εξω το 32αρι zen phone γυρω στα 210€, αν το παρετε απ εξω αξιζει γι αυτα τα λεφτα αλλα σε καμια περιπτωση στα 330. Η καμερα του ειναι μετρια και το πλαστικο δινει αισθηση φθηνιαρικου αλλα ειναι πολυ ομορφο και με αρκετα καλη μπαταρια, αλλα οπως ειπα πριν για 210€ ειναι εξαιρετικη επιλογη. Μην πατε και δωσετε 330 ευρω για το asus εδω... παρτε το p8 σ αυτα τα λεφτα που ειναι πολυ καλυτερο.
Thanos233 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 G3 το 32αρι η το 16αρι? αν και νομιζω οτι με την αναβαθμιση λογισμικου το g3 εχει βελτιωθει πολυ 32
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Η κάμερα του asus σίγουρα δεν είναι μέτρια. Έχω δει τι φωτογραφίες τραβά και είναι πολύ καλές. Το μόνο που με χαλάει είναι η σχετικά χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης. 1
Thanos233 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Λίγο που το έψαξα και εγώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει κάποιος για το asus όταν υπάρχει το g3 και όχι μόνο. Νομίζω έχω απάντηση για τον φίλο μου. Ευχαριστώ πολύ
grgasteus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τα λεφτά που ζητάνε στην Ελλάδα για το ZenFone (που το έχω ) δεν θα τα έδινα. Θα πήγαινα σε LG. Αυτό απο μενα
Thanos233 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τα λεφτά που ζητάνε στην Ελλάδα για το ZenFone (που το έχω ) δεν θα τα έδινα. Θα πήγαινα σε LG. Αυτό απο μενα Ωστόσο πως σου φαίνεται το Zenfone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα