vasilis123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνω ενα usb gaming headset μεχρι τα 60ε. Η περισσότερη χρήση θα είναι στο cs:go Αυτα που έχω δει μέχρι τώρα ειναι: - Razer Kraken USB - SteelSeries Siberia Raw Prism - SteelSeries Siberia 150 Απο αυτα τα 3 ποιο είναι καλύτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα; υπάρχει κάποιοα άλλη προταση;
shaolin13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Razer Kraken USB ανάμεσα σε αυτά τα 3 θα διάλεγα αυτό. Αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω ρίξε μια ματιά σε αυτά τα δύο https://www.skroutz.gr/s/3647833/Sennheiser-PC-320.html https://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html
vasilis123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Razer Kraken USB ανάμεσα σε αυτά τα 3 θα διάλεγα αυτό. Αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω ρίξε μια ματιά σε αυτά τα δύο https://www.skroutz.gr/s/3647833/Sennheiser-PC-320.html https://www.skroutz.gr/s/5043529/HyperX-Cloud-Headset.html Και τα 2 ειναι με jack και οχι usb. Ξερω οτι εχω καλυτερες επιλογες σε headset με jacks αλλα εχει θεματακι η θύρα στο laptop οποτε παω αναγκαστικα σε usb.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και τα 2 ειναι με jack και οχι usb. Ξερω οτι εχω καλυτερες επιλογες σε headset με jacks αλλα εχει θεματακι η θύρα στο laptop οποτε παω αναγκαστικα σε usb. Πρεπει να υπαρχει καποιος ανταπτορας να κανει το Jack σε Usb. Μακρυα απο τα σκουπιδο razer ειδικα τα φθηνα σε τιμη οπως τα παραπανω.Ουκ ολιγα προβληματα εχουν παρουσιασει.
shaolin13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πρεπει να υπαρχει καποιος ανταπτορας να κανει το Jack σε Usb. Μακρυα απο τα σκουπιδο razer ειδικα τα φθηνα σε τιμη οπως τα παραπανω.Ουκ ολιγα προβληματα εχουν παρουσιασει. σε αντίθεση με το electra που είναι αρκετά οικονομικό και δεν παθαίνει τπτ αλλά πλέον δεν το βρίσκεις
vasilis123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πρεπει να υπαρχει καποιος ανταπτορας να κανει το Jack σε Usb. Μακρυα απο τα σκουπιδο razer ειδικα τα φθηνα σε τιμη οπως τα παραπανω.Ουκ ολιγα προβληματα εχουν παρουσιασει. Αντοπτορας δε νομίζω, μόνο με καρτα ηχου usb. που για να παρω μια ματρια το συνολο θα φτάσει στα 100+e. Για τα 2 SteelSeries εχει καποιος να πει κατι;
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πρεπει να υπαρχει καποιος ανταπτορας να κανει το Jack σε Usb. Μακρυα απο τα σκουπιδο razer ειδικα τα φθηνα σε τιμη οπως τα παραπανω.Ουκ ολιγα προβληματα εχουν παρουσιασει. Μπορεί να είναι χάλια απο ήχο αλλά τουλάχιστον είναι τα μόνα ακουστικά που μου έχουν κρατήσει πολύ καιρό. Τα άλλα στα ίδια χρήματα είτε θα κοβόταν το καλώδιο είτε με 2-3 πτώσεις θα σταματούσαν να δουλεύουν. Και ξαναλέω ότι έχουν πολύ μέτριο ήχο.
shaolin13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δεν έχουν μέτριο ήχο για τα λεφτά τους μια χαρά είναι
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δεν έχουν μέτριο ήχο για τα λεφτά τους μια χαρά είναι Είχα τα pro και μου χαλάσαν μέσα σε μια βδομάδα. Μου τα άλλαξε η Razer και έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα τα 7.1 https://www.skroutz.gr/s/3804325/Razer-Kraken-7-1-USB.html.. για 100 ευρώ δεν ξέρω αλλά δεν με καλύπτει ο ήχος. Αλλά τα έχουν βγάλει μια χαρά τα λεφτά τους γιατί μετά απο 1+ χρόνο είναι ακόμα σαν καινούρια και έχουν φάει και σαβούρες και απόλα.
shaolin13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δλδ τι παραπάνω θα ήθελες από τον ήχο του kraken 7.1?
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δλδ τι παραπάνω θα ήθελες από τον ήχο του kraken 7.1? Να ήταν πιο καθαρός και να μην είχε τόσο μπάσο.. Για Gaming οκ μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα αλλά για μουσική/ταινίες δεν είναι και τόσο καλά. Δυστυχώς το παίρνεις απόφαση ότι τα headset γενικότερα έχουν μέτριο ήχο και συμβιβάζεσαι. Παρόλα αυτά μάλλον θα τα ξαναπαιρνα, γιατι όπως είπα κάθε 5-6 μήνες μου χαλάγαν τα ακουστικά και αυτά φαίνεται να αντέχουν. Η εναλλακτική λύση είναι να πάρεις καλά ακουστικά χωρις μικρόφωνο, και ένα καλό ξεχωριστό μικρόφωνο, αλλά και αυτό ανεβαίνει πολύ σε χρήματα.
shaolin13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 το έχεις ρύθμισή σωστά από την εφαρμογή της razer ? http://www.razerzone.com/surround
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Να ήταν πιο καθαρός και να μην είχε τόσο μπάσο.. Για Gaming οκ μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα αλλά για μουσική/ταινίες δεν είναι και τόσο καλά. Δυστυχώς το παίρνεις απόφαση ότι τα headset γενικότερα έχουν μέτριο ήχο και συμβιβάζεσαι. Παρόλα αυτά μάλλον θα τα ξαναπαιρνα, γιατι όπως είπα κάθε 5-6 μήνες μου χαλάγαν τα ακουστικά και αυτά φαίνεται να αντέχουν. Η εναλλακτική λύση είναι να πάρεις καλά ακουστικά χωρις μικρόφωνο, και ένα καλό ξεχωριστό μικρόφωνο, αλλά και αυτό ανεβαίνει πολύ σε χρήματα. Gaming ακουστικα ειναι και απο εταιρια που δεν τον κατεχει και τον ηχο.Και οι ψειρες τα Hammerhead και αυτα εχουν πολυ μπασο. Μπορεί να είναι χάλια απο ήχο αλλά τουλάχιστον είναι τα μόνα ακουστικά που μου έχουν κρατήσει πολύ καιρό. Τα άλλα στα ίδια χρήματα είτε θα κοβόταν το καλώδιο είτε με 2-3 πτώσεις θα σταματούσαν να δουλεύουν. Και ξαναλέω ότι έχουν πολύ μέτριο ήχο. Αυτο ομως δεν ειναι προβλημα των ακουστικων αλλα δικης σου κακομεταχειρισης ομως γιαυτο και δεν καλυπτεσαι και απο την εγγυηση σε αυτη την περιπτωση. Επισης για ακουστικα σε αυτα τα χρηματα μια ειναι η λυση αλλα δυστηχως Ελλαδα κοστιζουν αυτη την στιγμη. HyperX Cloud. Σαν συνολο δεν υπαρχουν καλυτερα ακουστικα στην Ελληνικη αγορα για αυτα που προσφερουν. Και δεν το λεω μονο εγω αλλα οσοι τα εχουν παρει απο insomnia που δεν ειναι και λιγοι. Οσο για τα ακουστικα της Razer ειναι το λιγοτερο για σφαλιαρες και ολο το Internet εχει γεμισει απο ελλατωματικα προιοντα αυτης της εταιριας.Μακρυα και αγαπημενα απο τους κυριους.Αντε για κανενα mousepad καλοι ειναι αλλα και εκει τα εχουν πανακριβα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. 1
ADHD Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Να ήταν πιο καθαρός και να μην είχε τόσο μπάσο.. Για Gaming οκ μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα αλλά για μουσική/ταινίες δεν είναι και τόσο καλά. Δυστυχώς το παίρνεις απόφαση ότι τα headset γενικότερα έχουν μέτριο ήχο και συμβιβάζεσαι. Παρόλα αυτά μάλλον θα τα ξαναπαιρνα, γιατι όπως είπα κάθε 5-6 μήνες μου χαλάγαν τα ακουστικά και αυτά φαίνεται να αντέχουν. Η εναλλακτική λύση είναι να πάρεις καλά ακουστικά χωρις μικρόφωνο, και ένα καλό ξεχωριστό μικρόφωνο, αλλά και αυτό ανεβαίνει πολύ σε χρήματα. Το αναποδο ισχυει, στο gaming θες απουσια μπασου και καθαρο ηχο, sennheiser game zero/game one εχουν παρα πολυ καλο ηχο για headset αλλα η τιμη τους ξεφευγει λιγακι.
vasilis123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Για τα 2 SteelSeries εχει καποιος να πει κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα