Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την Vodafone αλλά όταν έκανα τηλεφωνικά ανανέωση με την Wind, με ενημέρωνε και μου έλεγε συμφωνείται θα είναι έτσι και έτσι και ηχογραφούσε, ήταν ξεκάθαρα δηλαδή τι και πως. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για την Vodafone και όλες τις εταιρίες. Δεν μπορείς να λες απλά εντάξει εντάξει να το κλείνεις και να έχεις "υπογράψει" για ότι να ναι. 

Στον φίλο τώρα, θα πρέπει άμεσα να κάνει απομαγνητοφώνηση να δει τι του έχουν πει και τι πληρώνει και να τα βρει με την Vodafone. 

Δημοσ.

άλλο ανανέωση και αλλο νεο συμβόλαιο

Δεν ξέρω για την Vodafone αλλά όταν έκανα τηλεφωνικά ανανέωση με την Wind, με ενημέρωνε και μου έλεγε συμφωνείται θα είναι έτσι και έτσι και ηχογραφούσε, ήταν ξεκάθαρα δηλαδή τι και πως. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για την Vodafone και όλες τις εταιρίες. Δεν μπορείς να λες απλά εντάξει εντάξει να το κλείνεις και να έχεις "υπογράψει" για ότι να ναι. 

Στον φίλο τώρα, θα πρέπει άμεσα να κάνει απομαγνητοφώνηση να δει τι του έχουν πει και τι πληρώνει και να τα βρει με την Vodafone. 

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε, με καλούσαν από τη Vodafone για ανανέωση του συμβολαίου μου και εγώ τους έλεγα ότι δε θα συνεχίσω γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος. Σε ερώτησή μου στο κατάστημα, σε τι καθεστώς βρίσκομαι,αφού το 18μηνο συμβόλαιο που είχα είχε τελειώσει, μου είπαν ότι γίνεται μόνο του "επ'αόριστον" με το ίδιο κόστος που είχα μέχρι τότε. Όταν λοιπόν αποφάσισα να διακόψω μου είπαν ότι δε γίνεται και ότι είχα ανανεώσει το συμβόλαιό μου. Ζήτησα φωτοτυπία του συμβολαίου μου και δε μου έδιναν γιατί λέει έκανα ανανέωση από το τηλέφωνο. Σε επικοινωνία (με τις ώρες σε αναμονή) με το κέντρο εξυπηρέτησης μου λέγαν," μα κύριε, υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία σας". Όταν τη ζήτησα, φυσικά δεν μου την έδωσαν γιατί απλά δε γίνεται. Μετά το άλλαξαν το παραμύθι και μου έλεγαν ότι έκανα την ανανέωση σε κατάστημα και ότι έχουν το συμβόλαιο με την υπογραφή μου. Ζήτησα να μου αποσταλεί το συμβόλαιο και τους είπα ότι θα τους μηνύσω για πλαστογραφία και απάτη (αφού δεν είχα υπογράψει ποτέ τίποτα). Ως δια μαγείας, την άλλη μέρα δέχτηκα τηλεφώνημα από μια κυρία που με παγωμένη φωνή μου είπε ότι πλέον έχω αποδεσμευτεί. 

Οπότε, μην είστε τόσο σίγουροι ότι υπάρχουν ηχογραφημένες συνομιλίες, και αν υπάρχουν, πιθανώς να αποδεικνύουν παραπλάνηση του πελάτη.

Σε άλλη περίπτωση, συνάδελφος στο διπλανό γραφείο(άκουγα όλο το διάλογο), κάνει τηλεφωνική ανανέωση του συμβολαίου του (12μηνο). Μετά από λίγο δέχεται μήνυμα ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του για 24 μήνες. Πήρε τηλέφωνο στο καπάκι και μετά από καβγάδες κατάφερε να το μειώσει σε 18μηνο. 

Εάν λοιπόν μπορούν να εξαπατήσουν εμάς (που είμαστε μορφωμένοι και της τεχνολογίας), φαντάσου τι γίνεται με τα γερόντια (προσπαθούν να πείσουν τον πατέρα μου να κάνει σύνδεση internet, αν και δε διαθέτει υπολογιστή ή smartphone και δε γνωρίζει τη χρήση τους).

Οπότε και γω το έκανα κάρτα και από κει που πλήρωνα 30 ευρώ το μήνα, τώρα δίνω 10 ευρώ και έχω πολλαπλάσια ωφέλη. Άντε γεια...

Δημοσ.

Μετά από διάλογο με το κέντρο εξυπηρέτησης μου είπαν να απευθυνθώ στο κατάστημα από το οποίο έγινε η κλήση, μου έδωσαν τον αριθμό και πήρα τηλέφωνο . ο υπάλληλος είπε πως η κλήση δεν έγινε από το κατάστημα τους αλλά από κάποια ''εταιρεία '' και πως για να μπορέσω να ακούσω την ηχογράφηση την οποία μου είπε δεν έχουν εκεί πρέπει να συμπληρώσω μια αίτηση και να κάνω εξακρίβωση στοιχείων σε κάποιο τμήμα και μετα να πάρω την ηχογράφηση. ... τι να κάνω πως να κινηθώ? ???

Δημοσ.

Τρέχα γύρευε δηλαδή. Κάνε ένα αίτημα αμφισβήτησης στο κέντρο εξυπηρέτησης αφού εξηγήσεις και πάλι τι συνέβη. Ηχογράφησε τη συνομιλία σας, ενημερώνοντάς τους από την αρχή ότι το κάνεις. Ζήτησέ τους τα στοιχεία τους για να στείλεις εξώδικο για απάτη. Λογικά αν έχεις δίκιο, θα υπαναχωρήσουν. Ξέρουν και ίδιοι ότι με διάφορα κόλπα προσπαθούν να εξαπατήσουν τους αδαείς ή τους αφηρημένους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...