sottis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κατι...(δεν ειμαι εγω ο παθων αλλα καποιός συγγενής μου). Μια μερα τον πηρε μια κοπελιτσα απο την vodafone για ενημερωση για καποιο καρτοσυμβολαιο (ο κυριος ειχε απλο καρτοκινητο ουτε συμβολαια ουτε τιποτα), τελος παντων βρισκοταν σε δουλεια και της ειπε βιαστικα ενταξη ενταξη και στην συνεχεια το εκλεισε...ολα αυτα εγιναν τηλεφωνικος και οχι αυτοπροσώπως. Ειναι δυνατον χωρις ΚΑΜΙΑ υπογραφη να σε βαλουν σε καποιο συμβολαιο επειδη ειπες ενα ενταξη απο το τηλεφωνο??? του ηρθε λογαριασμος δεν τον πληρωσε και συνεχιζουν να στελνουν ακαθεκτοι...οποιος γνωριζει πως να κινηθει και τι παιζει ας γραψει...
Thanos233 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Άμα ήταν σε δουλειά, 1) να μην απαντούσε, 2) ας έλεγε "δεν με ενδιαφέρει" και να το έκλεινε..
barbiedoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Όταν δράς ανεύθυνα, να είσαι έτοιμος να δεχτείς τις συνέπειες. Με το να μην πληρώνει θεωρείτε πως τα κάνει καλύτερα τα πράγματα ?
Thanos233 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και συγνώμη, για να καταλάβω.. Έρχονται λογαριασμοί, τους αφήνει απλήρωτους και δεν κάνει τίποτα για αυτό?? Να πάει στη vodafone, να δει τι γίνεται και να βγάλει μία άκρη. Δεν είναι λύση αυτό που κάνει. Και στην τελική αν δεν θέλει να πληρώσει, πηγαίνοντας στη vodafone μπορεί να φύγει ο άνθρωπος, δεν θα τον βάλουν φυλακή!
meletis_m Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπέρα, εφόσον δέχτηκε την πρόταση δεν μπορεί να κάνει κάτι είναι δεσμευμένος. Να πάει σε κάποιο κατάστημα της εταιρείας να το συζητήσει.
Phoenix7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να ζητήσει να ακουσει την ηχογραφημένη συνομιλία με την υπάλληλο που είχε. Από όσο ξέρω οι κλήσεις ηχογραφούνται πλέον. Παράλληλα με ένα εντάξει δεν νομίζω να είναι και αποδοχή όρων ενός συμβολαίου, μιας και πρέπει τηλεφωνικά να επιβεβαιώσει τα στοιχεία ταυτότητας του και το ΑΦΜ. Μήπως έγινε έτσι; Και τώρα άλλαξε γνώμη γιατί θέλει να φυγει από το συμβόλαιο που έχει;
Thanos233 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να ζητήσει να ακουσει την ηχογραφημένη συνομιλία με την υπάλληλο που είχε. Από όσο ξέρω οι κλήσεις ηχογραφούνται πλέον. Παράλληλα με ένα εντάξει δεν νομίζω να είναι και αποδοχή όρων ενός συμβολαίου, μιας και πρέπει τηλεφωνικά να επιβεβαιώσει τα στοιχεία ταυτότητας του και το ΑΦΜ. Μήπως έγινε έτσι; Και τώρα άλλαξε γνώμη γιατί θέλει να φυγει από το συμβόλαιο που έχει; Κι εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω έγινε. Δεν νομίζω ότι ο φίλος μας τα λέει όλα ή τουλάχιστον ο κύριος δεν τα λέει όλα για να μην τον κατσαδιάσουν :D
soteras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Σόρρυ και οδό αφμ και όλα τα υπολοιπα που τα βρήκανε υπόψιν ότι σε ένα απλό καρτοκινητό δεν ζητάνε ποτέ αφμ/οδό και όλα τα υπόλοιπα κάπιο μέρος δεν λές καλά ή δεν σου λέει καλά
sottis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ο κυριος εχει μια α ηλικια και δεν ειχε ιδεα οτι με αυτα που του ελεγε η κοπελα απο το τηλεφωνο και με ενα ενταξη θα τον βαλουν σε συμβολαιο χωρις να βαλει καποια υπογραφη...δεν πληρωσε γιατι μολις ειδε τον λογαριασμο ειπε πως γινεται αυτο αφου δεν εβαλα την υπογραφη μου καπου... αφμ δεν νομιζω να εδωσε αλλα θα τον ξαναρωτησω...ετσι και αλλιως ολους φακελωμενους μας εχουν Με καθε επιφυλαξη μιας και ο κυριος ειναι μεγαλος σε ηλικια αλλα ξερει τι του γινεται, ισως να θεωρησαν οτι μπορουν να το προχωρησουν? Μπορεί να ζητήσει να ακουσει την ηχογραφημένη συνομιλία με την υπάλληλο που είχε. Από όσο ξέρω οι κλήσεις ηχογραφούνται πλέον. Παράλληλα με ένα εντάξει δεν νομίζω να είναι και αποδοχή όρων ενός συμβολαίου, μιας και πρέπει τηλεφωνικά να επιβεβαιώσει τα στοιχεία ταυτότητας του και το ΑΦΜ.Μήπως έγινε έτσι; Και τώρα άλλαξε γνώμη γιατί θέλει να φυγει από το συμβόλαιο που έχει; πως μπορουμε να ακουσουμε την συνομιλια?
Thanos233 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Σόρρυ και οδό αφμ και όλα τα υπολοιπα που τα βρήκανε υπόψιν ότι σε ένα απλό καρτοκινητό δεν ζητάνε ποτέ αφμ/οδό και όλα τα υπόλοιπα κάπιο μέρος δεν λές καλά ή δεν σου λέει καλ
sottis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Σόρρυ και οδό αφμ και όλα τα υπολοιπα που τα βρήκανε υπόψιν ότι σε ένα απλό καρτοκινητό δεν ζητάνε ποτέ αφμ/οδό και όλα τα υπόλοιπα κάπιο μέρος δεν λές καλά ή δεν σου λέει καλά Θα προσπαθησω να ακουσω την ηχογραφηση που ειπε ο φιλος πιο πανω(δεν ξερω κατα ποσο θα το δεχτουν?) αλλα ο κυριος ισχυριζεται οτι δεν εδωσε αφμ κλπ..
Phoenix7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ο κυριος εχει μια α ηλικια και δεν ειχε ιδεα οτι με αυτα που του ελεγε η κοπελα απο το τηλεφωνο και με ενα ενταξη θα τον βαλουν σε συμβολαιο χωρις να βαλει καποια υπογραφη...δεν πληρωσε γιατι μολις ειδε τον λογαριασμο ειπε πως γινεται αυτο αφου δεν εβαλα την υπογραφη μου καπου... αφμ δεν νομιζω να εδωσε αλλα θα τον ξαναρωτησω...ετσι και αλλιως ολους φακελωμενους μας εχουν Με καθε επιφυλαξη μιας και ο κυριος ειναι μεγαλος σε ηλικια αλλα ξερει τι του γινεται, ισως να θεωρησαν οτι μπορουν να το προχωρησουν? πως μπορουμε να ακουσουμε την συνομιλια? Σιγουρεψου πρώτα ότι είναι όπως μας τα λες, γιατί χωρίς επιβεβαίωση στοιχείων δεν μπορεί μια υπάλληλος να σου κάνει έτσι απλά με ένα εντάξει σύνδεση (εκτός του ότι είναι παράνομο). Μετά μπορείτε να πάρετε στο 13830 και αφού πείτε ακριβώς τι έχει γίνει να ζητήσετε να ακούσετε την ηχογραφημένη συνομιλία, για αυτό άλλωστε υπάρχει όχι μόνο για να διασφαλίζεται η κάθε εταιρεία αλλά και ο πελάτης Σόρρυ και οδό αφμ και όλα τα υπολοιπα που τα βρήκανε υπόψιν ότι σε ένα απλό καρτοκινητό δεν ζητάνε ποτέ αφμ/οδό και όλα τα υπόλοιπα κάπιο μέρος δεν λές καλά ή δεν σου λέει καλ Υπάρχει πιθανότητα να είχε παλιότερα σύνδεση και να έχουν όλα τα στοιχεία παρότι το έκανε καρτοκινητο, αλλα πάλι αυτό δεν είναι δικαιολογία
sottis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Σιγουρεψου πρώτα ότι είναι όπως μας τα λες, γιατί χωρίς επιβεβαίωση στοιχείων δεν μπορεί μια υπάλληλος να σου κάνει έτσι απλά με ένα εντάξει σύνδεση (εκτός του ότι είναι παράνομο). Μετά μπορείτε να πάρετε στο 13830 και αφού πείτε ακριβώς τι έχει γίνει να ζητήσετε να ακούσετε την ηχογραφημένη συνομιλία, για αυτό άλλωστε υπάρχει όχι μόνο για να διασφαλίζεται η κάθε εταιρεία αλλά και ο πελάτης Υπάρχει πιθανότητα να είχε παλιότερα σύνδεση και να έχουν όλα τα στοιχεία παρότι το έκανε καρτοκινητο, αλλα πάλι αυτό δεν είναι δικαιολογία Ωραια για να ακουσω την συνομιλια θα πρεπει να δωσω ημερομινια? γνωριζεις?
Phoenix7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ωραια για να ακουσω την συνομιλια θα πρεπει να δωσω ημερομινια? γνωριζεις? Εξήγησε οτι έχει γίνει, και μπορει η υπάλληλος να δει στο σύστημα ποτε καταχωρήθηκε η νέα σύνδεση και ζητα να ακουσεις την ηχογραφημένη συνομιλία.
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 επισησ να τονίσω ότι το τηλεφωνικο "συμβόλαιο" δεν εχει καμία ισχύ... το να ειπε βεβαια απλα ενα ενταξει και να του εκαναν συμβολαιο μου ακούγεται ακραίο εχοντας μια εμπειρία επι των τηλεφωνικών συμβολαίων με vf/hol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα